Bildirim
renault kangoo hakkında bilsi olan arkadaşlar
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yakıt aracın dolu ağırlığına göre değişir.
DCi common rail teknolojisinde diye biliyorum ama 65'lik alırsanız o da çok yakar yüke göre. 80 olanlar biraz daha iyidir. -
şimdi aracı full yüklesem en fazla 300 kg ki genelde 100 kg yi geçmez
daha da önemlisi 190 cm lik kutunun araca girip girmeyeceği
65 hp ne kadar yakar 80 hp ne kadar -
190 cm yük taşıyabilirsin yakıt olarak kmde 14-15 kuruş yakar ya da Türkçesi 1 litre eurodizelle 20 km gider -
sitesinde yazdıına göre 80bg olan 65 olana göre daha az yakıodu, zaten 80 bg lik almanı tavsiye ederim 65 bg ani hızlanmalarda sıfır... -
13 -17 bin ytl arasında fiyatları var 2. el 2004 12.5 ytl istiyordu normal mi sizce -
eğer makyajlı kasaysa çok iyi alın bence -
sakın 1.9 alma kardeşin hayatınnın hatasını yaparsn biz bir ay önce 2006 kangoo aldık 1.5 multix 16.000 ytl ye şuan hiç bir sorun yok rahat rahat 210 yapio araba bence kesinlikle kangoodan vazgeçme -
Bizim şirkette yaklaşık 5 sene 1.9 olanı kullandık hem çok yakıyor hemde rampa tırmanırken yığılıyordu.
Ama 1.5 dci 65bg bunuda 2 sene kullandık 90-100km hız ortalamasında eskişehir'e gittim geldim 480km yarım depo ama normalde diğer arkadaşlar çok basar yukarıda 65gb gitmez gibibir cümle kullanan arkadaşa katılmıyorum iş için gayet ideal İzmit yolunda 170km sabit hızda problem yok ama bu durumda 1 depo zannediyorum 550km'den öte gidemiyor.
Şimdi Dublo var mumla arıyoruz kangoyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X