Şimdi Ara

Renault Kangoo Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben haftasonları ailemle ufak tefek gezintilere çıkmak için 6-7 bin liraya 1995 model civarı renault spring-brodway gibi bir araç arıyodum

fakat piyasayı biraz araştırdım 3 bin lira daha fazla verip 2001 model gibi renault kangoo araç almaya karar verdim.

Sizce kararım nasıl?

Ayrıca Kangoolar nasıl,bana fazla arıza-masraf yapmayacak araç lazım,bazı arkadaşlarım kangoolar motor ve diğer bölümlerde çabuk sıkıntı çıkarır dediler.

ayrıca bazı araç ilanları var motoru yeni yapılmış-sıfırlanmış,bunlardanmı alayım yoksa kmsi düşük olanlardanmı...

son sorum ise benzinli kangomu alayım yoksa dizel 1.5-1.9mu alayım

Neyse en hızlı şekilde derin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

• 1.9 lardan uzak dur derım 1.5 2004 model temız bulursan 15 den assagı degıldır. bence 9- 10 bıne 1.9 alcagına sprıng al daha ıyı......
  • Ruhsatta kamyonet değil de otomobil geçen benzinli ya da lpg li pampa alınabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvet

1.9 lardan uzak dur derım 1.5 2004 model temız bulursan 15 den assagı degıldır. bence 9- 10 bıne 1.9 alcagına sprıng al daha ıyı......

niye 1.9lar çokmu problemli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkgo

quote:

Orijinalden alıntı: xvet

1.9 lardan uzak dur derım 1.5 2004 model temız bulursan 15 den assagı degıldır. bence 9- 10 bıne 1.9 alcagına sprıng al daha ıyı......

niye 1.9lar çokmu problemli?
    çok problemlı degıl ama alırken hemen alırsın satarken epeyce ugrasırsın bırde tıcarıyse hıc yanasma....
  • abi bizde 2004 kangoo war çok memnunuz tam aile arabası 2000 kango alacagına broadway al benzinli kangodan başın agırır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.