Ben haftasonları ailemle ufak tefek gezintilere çıkmak için 6-7 bin liraya 1995 model civarı renault spring-brodway gibi bir araç arıyodum
fakat piyasayı biraz araştırdım 3 bin lira daha fazla verip 2001 model gibi renault kangoo araç almaya karar verdim.
Sizce kararım nasıl?
Ayrıca Kangoolar nasıl,bana fazla arıza-masraf yapmayacak araç lazım,bazı arkadaşlarım kangoolar motor ve diğer bölümlerde çabuk sıkıntı çıkarır dediler.
ayrıca bazı araç ilanları var motoru yeni yapılmış-sıfırlanmış,bunlardanmı alayım yoksa kmsi düşük olanlardanmı...
son sorum ise benzinli kangomu alayım yoksa dizel 1.5-1.9mu alayım
Neyse en hızlı şekilde derin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
1.9 lardan uzak dur derım 1.5 2004 model temız bulursan 15 den assagı degıldır. bence 9- 10 bıne 1.9 alcagına sprıng al daha ıyı......
Ruhsatta kamyonet değil de otomobil geçen benzinli ya da lpg li pampa alınabilir ...
quote:
Orijinalden alıntı: xvet
1.9 lardan uzak dur derım 1.5 2004 model temız bulursan 15 den assagı degıldır. bence 9- 10 bıne 1.9 alcagına sprıng al daha ıyı......
niye 1.9lar çokmu problemli?
quote:
Orijinalden alıntı: trkgo
quote:
Orijinalden alıntı: xvet
niye 1.9lar çokmu problemli?
çok problemlı degıl ama alırken hemen alırsın satarken epeyce ugrasırsın bırde tıcarıyse hıc yanasma....
abi bizde 2004 kangoo war çok memnunuz tam aile arabası 2000 kango alacagına broadway al benzinli kangodan başın agırır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme