< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Renault köklü bir değişiklik peşinde: Nissan'daki hisselerinin bir kısmını satabilir (2. sayfa)
-
-
reno önce bi model adında sabit kalsın da müşteri güveni kazansın. edc den cvt ye geçiyorlar bu saatten sonra hiç alınmaz.
-
Durumları çok zor bana göre.PSA kendini kurtardı.Daha şimdiden STELLANTİS ile muazzam kâr açıkladılar.
Ortada fazla seçenekte yok büyük ihtimalle dediğin gibi küçüleceklerdir.Ürün portföyü sadeleşecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nissan battı zaten ağlayanı yok
-
Nissan'i sadece TR pazarinda mi var saniyorsun. Abd"de satan arabalarinda renault'un ne gibi bir katkisi var? Efsanevi sport otomobillerine girmiyorum bile
spor otomobil konusuna girersen motor sporlarında renault u söylememe gerek yok kardeş aç bak araştır boş boş bana cevap verme nissan batmanın eşiğindeydi onu kurtaran dci motorlu QQ oldu senin dediğin abd pazarı koskoca firmayı ayakta tutmaya yetmez ne kadar çok bilmeden yorum yapan var şu forumda
-
Asil sen bos konusma motor sporu emedim spor araba dedim. Sadece amerika kitasinda ki satislar tum avrupa'dan fazla eder. Nissan'i qq'dan ibaret sanan birisin. Git bak adamlar ne arabalar uretiyor
Araba üretmekle iş bitmiyor. Para kazandıran arabaları çok üretmek lazım. GTR ürettiler de noldu?
-
ABD de Nissan jeepleri ekmek gibi satılıyor tr pazarında vw olabilir ama ABD de Toyota Honda Nissan Chevrolet tutuluyor Renault Avrupa'nın ekmeğinde sadece bu arada Juke ve Qashqai teneke diyenler neyin kafasını yaşıyor 😁 sınıfının en çok satan modelleriydi
Emin misin ?
Çok arabadan ziyade kar marjı yüksek araçlara odaklanması gerekiyordu.
Ayrıca Nismo gibi bir efsanesi vardı adamların. GTR ürettiler de ne mi oldu, efsane oldu, yoksa şu an ki haliyle Dacia'dan bir farkı olmazdı.
-
yahu neyin tatavasını yapıyorsun 2009 dan önce krizle birlikte nissan bitik durumdaydı tıpkı opel gibi neredeyse satılacaktı renault la işbirliği sonrası ve suv un atası sayılan QQ modeli ile biranda düzlüğe çıktı kendi başına o zamanın en çok satış getiren düşük hacimli dizel üniteyi yapsaydı o zaman ? ABD pazarı sandığın kadar para getiren şirketi ayakta tutacak kadar güçlü bir pazar değil mesela fiat ABD pazarına hiç girmiyor bile ama ne kadar kuvvetli olduğunu görüyorsun alt markaları yetiyor ABD pazarı için.Spor otomobil üreterek ayakta kalamassın sadece spor araba üreticisiysen bile başka çatılan altında olabilirsin ancak örnek lambo örnek ferrari vs.
-
Fiat niye abd pazarina girsin? Linea mi satsin adamlara? Zaten fca grubu olarak cogu markasi var abd'de. Amerika nufusu avrupa toplamindan fazla zaten. Orada iyi satsan yeter. Abd de satan hangi modelinde renault'un katkisi var? He bide uslububu duzelt
Nissan saun abd'de 19 tane farkli model araba satiyor. Emin ol bunlarin kar marji yuksektir. Gtr dedigin araba zaten supercar. Gtr'in sentr, altima, murano vb kadar satmasini beklemedin heralde.
ben ne yazdım yukarda iyi oku.
Para kazanamıyor istediği kadar satsın.
acayip boş konuşuyorsun nissan aptal zaten abd varken avrupa ile uğraşıyor neyse ya kime ne anlatıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X