Şimdi Ara

Renault Koleos Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
25.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quiet_dead

renault koleos=kalas

• quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

renault koleos=kalas

+1
  • Eğer Forester düşünüyorsanız, X-Trail'e de bakmanızı öneririm. Mutlaka deneme sürüşü yapın. Forester çok güzel ama dizeli bile gereksiz fazla harcıyor. Verdiği zevkde, masrafıda fazla....X- Trail daha fazla konforu daha az yakıt sarfiyatına sunuyor...

Eğer arazide kullanacaksanız Patriot ve X-trail dışındakilere pek yaklaşmayın derim. Ama uzun süre dayanıklılık derseniz Nissan bu konuda çok başarılı...
  • arkadasım jeep alıyorsun 140 170 farketmez zaten bu arabalar seri değil ve son hızları da iyi değildir makas felanda attırmaz sana..yani yuksek hp cok fazla onem vermemen yonunde uyarırırm..jeepler daha cok rahatlık ve yukseklk için alınır kanımca sende o yuzden alıyorsun renoyu bastan ele..

vw yide ele derim bana kucuk geliyor bir suva gore bence en basarılı suvlardan biri honda crv..bence bir gozat rav4 de gsl ama artık eskidi..

chevrolet e baktınız mı oda gayet gsl bir suv fiyatına gore..
  • tiguan cok kucuk oyle suv gibi yuksek/havali durmuyor.Arazidede herhangi bir fonksiyonu oldugunu dusunmuyorum.
    koleos fiyat iyi- xtrail gibi basarili bir suvla platform ortakligi olmasi iyi ama hic tutmadi.

hyundai santa-fe ler benim cok hosuma gidiyor hyundai dusunmuyormusunuz?

Yada direk
    Nissan X-Trail alip keyfinize bakin bence.
  • Son bir ayda kompakt SUV sınıfındaki araçların neredeyse hepsini inceledim. Bir çoğu ile test sürüşü de yaptım. Ayrıca yurt dışı bağımsız kuruluşların test verilerine de baktım. En sonunda vardığım sonuç Renault Koleos'un kendi sınıfının en iyilerinden olduğu. Türkiye'de beklenen sesi getiremedi ama Koleos'u özellikle detaylı inceledim. Gerek iç mekan tasarımı, gerekse donanımı ve güvenliği açısından pek çok rakibini geride bırakıyor. Biniciyim, en az 5 sene kullanırım diyen mutlaka bayisine gidip incelesin. Ben de geçmişte Renault ön yargılı birisi olarak arabayı görünce gerçekten şaşırdım. Özellikle Priviledge paketleri fiyatını fazlasıyla hak ediyor bence...
  • 2.EL JEEP COMMANDER DA DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.ÇOK HOŞ DURUYOR.YOL TUTUŞ PERFORMANSI NASILDIR ARAŞTIRMAK LAZIM

AYRICA DODGE NİTROLAR DA HİÇ FENA DEĞİL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 22 Temmuz 2010; 17:23:39 >
  • Araçları kıyaslarken fiyatları da unutmamalı:

Hyundai Santa Fe: 110.000 TL
    Nissan Xtrail LE paket: 91.000 TL
    Ford Kuga: üst donanım 92.000 TL'yi aşıyor
    Tiguan 2.0 TDI üst donanım: 95.000 TL'yi aşıyor
    Koleos, 2.0 Dizel, en üst donanım: 80.000 TL civarında
  • Ben de eskiden o şekilde düşünüyordum.. Ancak Koleos = kalas diyebilmek için önce arabayı gidip görmenizi, mümkünse test sürüşü yapmanızı ve özelliklerini de dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim. Renault'un kendini aşmış olduğunu göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autocat

Araçları kıyaslarken fiyatları da unutmamalı:

Hyundai Santa Fe: 110.000 TL
    Nissan Xtrail LE paket: 91.000 TL
    Ford Kuga: üst donanım 92.000 TL'yi aşıyor
    Tiguan 2.0 TDI üst donanım: 95.000 TL'yi aşıyor
    Koleos, 2.0 Dizel, en üst donanım: 80.000 TL civarında

bence tiguanda tsi motorda düşünülebilir.hem vergi avantajı hem de fiyat

Tiguan 1.4 TSI 150 PS Sport&Style 28.500 EUR + 744 TL** 1,89 53.865 TL + 744 TL**
    Tiguan 1.4 TSI 150 PS 4MOTION Sport&Style 31.100 EUR + 744 TL** 1,89 58.779 TL + 744 TL**
    Tiguan 1.4 TSI 150 PS 4MOTION Fun&Function 34.600 EUR + 744 TL** 1,89 65.394 TL + 744 TL**

• Otomatik düşünüyorsanız Tiguan 2.0 TDI tek seçenek (şimdilik). 1.4 TSI'lerde otomatik vites yok.
    Tiguan dış tasarım olarak benim de çok beğendiğim bir araba. Ancak benim için önemli olan 2 eksisi var. Bagajı oldukça küçük ve de stepne tam boy değil (bir 4x4 araç için bence önemli). Aynı bagaj ve stepne durumu Kuga'da da var.
  • Chevrolet Captiva'nın çok arıza yaptığı gibi bir söylenti var. Ben de yolda birkaç defa arıza yapmış Captiva gördüm. Bu konuda daha detaylı bilgisi olan var mı acaba?
  • Yeni yıla girerken Koleos siparişi verdik, ocak bandrollü olacak şekilde teslim alacağız. Piyasadaki en full kullanıcıya odaklı fiyatı makul araç bu. 18'' jant olmasi ve diğer teknolojik özellikleriyle sürüş keyfimin üst düzeyde olacağını düşünüyorum. Kullandıkça yorumlarımı yazacağım.
  • Tipi bu kadar kötü bir SUV görmedim ben.

Motor, gidiş, yol tutuş gibi şeyler hakkında yorum yapamam binmediğim için.

Ama dediğim gibi çok çirkin bir araç.

Tabi bu benim kendi fikrimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkant_R32

Tipi bu kadar kötü bir SUV görmedim ben.

Motor, gidiş, yol tutuş gibi şeyler hakkında yorum yapamam binmediğim için.

Ama dediğim gibi çok çirkin bir araç.

Tabi bu benim kendi fikrimdir.

aynen kullanmadım ama tipi kayık bır araç,almama sebebı yeterlı olucak kadar

• Bence hevesinizi hiç kaçırmayın. Koleos kullanıp da şikayet eden var mı, ona bakmalı önce. Karşıdan ahkam kesenler sanırım biraz ezbere konuşuyorlar. Sipariş ettiğiniz versiyon sizi fazlasıyla memnun edecektir. Kendi sınıfı içinde fiyatına göre en tutarlı tercihi yaptığınızı düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar konu hort.

Başlığın tarihi 20 Haziran 2009.

Bu vatandaş çoktan alacağını almıştır.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

Arkadaşlar konu hort.

Başlığın tarihi 20 Haziran 2009.

Bu vatandaş çoktan alacağını almıştır.

Saygılar.

Cüneyt Bey yazacaktım ama yazmayayım dedim.

Almadıysa arkadaşın hevesi kaçmasın diye
  • @autocat hortlatmışsın konuyu boşluğuma denkgeldi ama yinede alacak olanlar için test sürüşlerini paylaştım üsteki mesajımda

quote:

http://www.forstv.com/bolum_detay.asp?bolum_adi=Renault_Koleos&bolum_id=1

http://www.traraba.com/forums/renault/75-renault-koleosa-euroncaptan-5-yyldyz.html

saygılar

edit:boşluma=boşluğuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 28 Aralık 2010; 15:56:29 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.