Şimdi Ara

Renault Koleos Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
25.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olur böyle şeyler, sıkmayın canınızı

Biz de az yazmadık hort konulara.

Bir müddet sonra tecrübe kazanıyorsunuz
  • KALAS'A PARA VERİLMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

KALAS'A PARA VERİLMEZ

+1
    tasarım harıkası(!)

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 28 Aralık 2010; 20:47:09 >

• stylmz,
    hayırlı olsun aracınız.ne kadara aldınız acaba?

koleos un tasarımını bende beğenmiyorum ama yüksek golf tigu dan daha güzel bence.
  • Full versiyonunu sanırım 80 bine mal edebiliyorsunuz. Bu arada aracın kullanımının süper olduğunu söyleyebilirim. Sonuçta 4X4 sistemi tamamen Nissan X trail. Üstyapıdaki konfor ise bildiğimiz Laguna konforu. Altını çizerek tekrar söylüyorum, Koleos'a puan vermek için mutlaka ama mutlaka kullanmak gerek. Teorideki eleştirilerin birçoğunun tutarsız olduğu o zaman ortaya çıkıyor. Son olarak tipinin de 18 jantlarla fena gözükmediğini belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torium

Full versiyonunu sanırım 80 bine mal edebiliyorsunuz. Bu arada aracın kullanımının süper olduğunu söyleyebilirim. Sonuçta 4X4 sistemi tamamen Nissan X trail. Üstyapıdaki konfor ise bildiğimiz Laguna konforu. Altını çizerek tekrar söylüyorum, Koleos'a puan vermek için mutlaka ama mutlaka kullanmak gerek. Teorideki eleştirilerin birçoğunun tutarsız olduğu o zaman ortaya çıkıyor. Son olarak tipinin de 18 jantlarla fena gözükmediğini belirtmek isterim.

Koleos un sadece tipinden olası taliplerini kaybettiği zaten aşikar, altyapsının Nissan olduğunun bilinmesi bile yeterli. Renault'un UK sitesini gezinirken (www.renault.co.uk ) Renault Cars linkinde Koleos u aradım ancak bulamadım, derken Old Models e girdiğim zaman Koleos u gördüm ve siz de bakabilirsiniz şu şekilde yazıyor:

"... The production of the Renault Koleos ended in the summer of 2010"

üretimden kaltı sanırım? daha detaylı bilgisi olan var mıdır?

• lkoleos yerine kuga alırım ama tiguan gibi alternatif varsa tabi ki tiguan
  • Koleos Yeni Privilege 2.0 dCi 150 bg BVA donanımlı + açılır cam tavan ve navigasyonlu olarak 77,000.-TL ye aldık. Bu donanımlara sahip(son teknoloji) bu fiyata araç bulamazsınız. Tipi çok şey kaybettiriyor olabilir, nede olsa böcek sınıfında bir araç. Adıda eski yunancada bir böcek türü. Ama kullandıkça umursamaz ve araca aşık olacağınız kesin.
  • Donanım olarak hayli zengin gözükse de tasarım çizgileri olarak biraz geride gibi. Açıkçası 80bin gibi fiyat seviyelerine yaklaşınca daha çekici ve modern çizgilere sahip İX35-SPORTAGE-KUGA üçlüsü içinden birini seçerdim. Ama imkanlar dahilinde 1.6 benzinli Sportage aldım ve çok memnunum. 4x4 ve otomatik olmasından vazgeçerseniz İX35-SPORTAGE ikisi de fiyat/performans ve donanım olarak çok iyi seçim olabilir. Saygılar...
  • ARKADAŞLAR; BAZILARINIZIN DEDİĞİ GİBİ ARAÇ DIŞARIDAN ÇOK İYİ GÖZÜKMÜYOR; İKİNCİ ELİDE ÇOK İÇ AÇICI DEĞİL,
    BEN DE ÇEVREMDE FAZLA GÖRMEDİĞİM BU ARACI İLK GÖRDÜĞÜMDE, BU NASIL BİR İNSAN ALABİLİR HİÇ HAYATINDA SUV
    GÖRMEMİŞMİ Kİ BUNU ALMIŞ DİYE DÜŞÜNDÜM. ALACAĞIM SON ARAÇ BU OLUR DEMİŞTİM...
    DEMİŞTİM, TA Kİ SHOWROOMDA İÇİNE GİRİNCEYE KADAR 2000 CC DİZEL ARAÇLARI ÇOK DOLAŞTIM, (ÇOK PAHALILAR HARİÇ,
    Q5,X3 VS.) İÇİNE GİRİNCE FERAHLIĞI, ÖN KONSOLU, ÖZELLİKLERİ İLE SINIFINDAKİLERDEN ÇOK FARKLI, KULLANDIKÇA
    İNSAN DAHA ÇOK SEVİYOR, CESARET EDİP ALAMAYAN BAŞKA MARKA ARAÇ ALAN ÇEVREMDEKİ KİŞİLER ARACIMA BİNİNCE
    GERÇEKTEN ÇOK BEĞENİYORLAR (QUASHQAİ, KUGA, TİGUAN,CAPTİVA...)
    ARACIN SÜRÜŞÜ ÇOK ZEVKLİ, ULUDAĞDA KARDADA TEST ETME ŞANSIM OLDU HİÇ BİR SIKINTI YAŞATMADI, İÇ GÖRÜŞ MESAFESİ
    ÇOK İYİ. BEN BUNU KULLANAMAM DİYEN EŞİM DAHİ ARAÇTAN İNMEK İSTEMİYOR.
    YAKIT OLARAK 180 TL YE DEPO FULLENİYOR, 900 KM YOL YAPABİLİYOR STANDART ŞEHİR DIŞI KULLANIMDA (90 KM/H)
    ŞEHİR İÇİ 730-750 KM YOL YAPIYOR. SUV BİR ARACA GÖRE OLDUKÇA MAKUL. Kİ BEN FORD FOCUS TDCİ ARAÇTAN SONRA BUNU ALDIM
    MEMNUN KALMAZSAM DİYE DÜŞÜNCELERİM VARDI. ONUNLA 1 DEPOYLA (45 LT CİVARI) 1100 KM YOL YAPIYORDUM. ÖNCE YADIRGASAMDA
    1765 KG AĞIRLIKTA 2000 CC 150 BG OTOMATİK VİTESE GÖRE GAYET UYGUN DİYE DÜÜNÜYORUM.
    AÇIKÇASI HERKESTE OLMAMASINDAN MEMNUNUM ÇEVREMDEKİ HEP AYNI ARABALARI GÖRDÜKÇE BENDE FARKLI BİR ARAÇ OLMASI,
    VE ALMAYANLARIN PİŞMANLIKLARI GÖRMEKTEN MEMNUNUM. BU ARADA BAKIMLARIDA 20.000 KMDE BİR. BAGAJI SINIFINDAKİ EN GENİŞLERDEN BİRİSİ, YOKUŞ İNİŞ DETEK SİSTEMİ ÇOK KULLANIŞLI, EL FRENİ ÇEKME DERDİ YOK, KOLTUK ISITMALARI ÇOK BAŞARILI 200 KM/H HIZA RAHATLIKLA ÇIKIYOR. ALACAK ARKADAŞLAR ÇOK DERT ETMESİN KISA SÜREDE SATMAYI DÜŞÜNMÜYORLARSA EĞER....

• Çok başarılı tarif etmişsiniz. Aynı görüşlerdeyim. 1 Haftadır kullanıyorum, araca doyamıyorsunuz. Bende 3 aydır tüm markaları gezdim. En son bunu farkettim, ilk görmüş olsaydım zaten hiç beklemezdim. Markası AUDI olsa 90Bin Avroya satilacak bir araç donanim zenginliğinde.

Heleki Sedef Beyazı ve Aksasuarlı olduğundan tam tamına bu benim mi diyorsunuz.
  • Sayfayı baştan sona okudum, ilk yorumlar epey canımı sıktı, kendi aracım olduğu için değil fakat keyfi ve kişisel görüşlerin ard arda çocukça sıralanması çok garibime gitti. Bu fiyat segmentinde bir aracı alacak veya inceleyen bir insanın Toros'un yükseltilmişi veya makas atamassın o arabayla demesi zaten konuya ne kadar hakim olduğunun göstergesi.

Aracı 2009 Nisan'dan beri kullanıyorum. Ufak tefek sıkıntılarım oldu, örneğin ön fara su girmesi ( garanti kapsamında olmasından sorgusuz sualsiz değiştirildi ve sorun giderildi ) basınçlı su ile yıkandığında motor kapağının bazı yerlerinden motora su girmesi gibi bir sorunu var ama bunu ne kadar sorun olarak adledersiniz o kullanıcının tercihi. Yükleme boşaltma sırasında bagaj kapağı çift kapaklı olmasın da biraz bana sıkıntı yarattı ama zamanla alışılıyor. Bunun dışında araçta hiçbir sorunum olmadığını söyleyebilirim.

Aracı Tiguan ile karşılaştırdıktan sonra Kalas diyenlere acaba kaç kez satış merkezine gidip karşılaştırdıklarını merak ediyorum. Tiguan'ın birçok konsol parçası birebir ticari VW'ler ile aynı, vites topuzu, direksiyon simidi, havalandırma kolları. Plastik malzeme kalitesini kendiniz yorumlayın ama elinizi vicdanınıza koyun !

VW Alman firması ve ismi dahi satmasına yeter ama bana kalırsa oldukça şımardı VW, Tiguan ile Koleos arasındaki fiyat farkı azımsanamayacak kadar fazla. Renault Koleos'un satışının çok olmaması sadece firmanın SUV segmentine yeni girmesinden ve Nissan alt yapısını kullandığını yeterince belirtmemesinden kaynaklanıyor. Hoş belki de belirtse de pek birşey değişmeyecek çünkü tüketici bilincinin düzeyi ortada, kaç eve oto dergisi girdiği motordan kimin ne kadar anladığı belli, arabanın beygir gücü bazılarının tek derdi, aracın ne tip lastikle satışa sunulduğu, ağırlığı veya parçalarının hangi ülkede üretildiği sorulmuyor.

VW Caddy

Renault Koleos Nasıldır?

VW Tiguan

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos

Renault Koleos Nasıldır?

• ne kadar önyargılı ve öldürücü mesajlar yayınlanmış.Rafineri şirketinde çalışıyorum iş yerimize ait her türlü araç var koleos ta var tiguan da var.Koleosa bir defa binin bir daha tiguana binmek istemezsiniz bu kadar açık ve net yani.Tiguan sürekli servis arası git - gel yaparken koleos servisin nerde olduğunu bilmiyoruz koleos iki tane tiguan eskitir gibi, konfor performans iç tasarım ferahlık olarak ikisi kıyaslanacak araba değiller.İki aracı kullanan biri farkı daha net anlayacaktır.
  • arkadaslar koleos begenmeyenler icin resimler
    yasım genc oldugu icin biraz modifiye yapıldı ama olsun :) güzel araba

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

Renault Koleos Nasıldır?

• şimdi bu arabayı aldın satman zor olur sebep araba tutmadı birde 2,00 dcı 1950 tl vergi verilmez
    hadi iyi bir markaya binersin eyvallah ta reno olunca işler değişiyor kia sportage daha idael bence
  • ben zaten 2 . el aldım uygun fiyata zararım olmaz cok :) ama raba gercekten cok rahat ve seri ben suanda memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan2
    VW Tiguan

Renault Koleos Nasıldır?

vw tiguanda manuel klima yok hatalı resim koymuşsunuz
  • her türlü koleos . tipi hormonlu bi clio gibi kabul ancak çok sportif duruyor bence . ayrıca arazi performansı çok iyidir , yakıtta ekonomiktir , konforludurda .
  • evet clio cok benziyor onceki arabamda clio 3 hp idi ona benzemekte zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

renault koleos=kalas

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.