Şimdi Ara

renault laguna II privilege 1.6 nasıl araba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
78.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter...

Kralexteam18 dostum yeni katildim buraya gecen sene acilmis konu bende bu araclardan alicam varmi soyliycegin birsey sen aldin mi bu araci

Hocam alın güzel arabadır alınca konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_99802887/tm.htm açmıştım 1 yıldır kullanıyorum 15.000 KM yaptım ortalama sorun çıkarmadı
  • 2.0t alin.Yildan ve bir alt dilimden dolayi cok degil vergisi.Bende 2.0t ye bakiyorum icak subat gibi almayi dusunuyorum ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model goremedim ben 2.0 motorda cokta yok zaten sabibinde falan bilemiyorum 2.0 motor beni asar gibime geliyor 1.6 bukadar mi kotu ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter...

tam bilmiyorum ama bu saydigin ozellikler daha dogrusu eller serbest(aractan ciktiginda kapi kitleme vs ozelligi 2006 makyajli kasada var diye biliyorum.

Yok makyajlı olmayan kasada da var.Benim aracımda var mesela ama 3 butonlu yani eller serbest modunu aktif eden kartım bozuk kullanamıyorum.Arkadaşımın 2005 lagunasında var ve çalışıyor.Bu özelliğe ek olarak makyajlı kasada anahtarsız çalıştırma var

Tabi eller serbest sadece privilege donanımında var sanırım makyajsız kasada

• 2003 - 2007 arası kullandığım ve sıfır km aldığım araçtı.

Genel olarak nitelendirmek gerekirse zarif araçlardır, iç ve dış tasarımları zamanına göre farklıdır, iç mekan kaliteli konforlu ve ferahtır, Cabasse marka ses sistemi kalitelidir.

Yürüyen aksam fazla sağlam değidir sebebi parçaların genelde Megane ve Clio dan alınmış ağır Laguna kasası altında zorlanabilmeleridir, bunun dışında 1.6 110Hp lik motor esnek ve sorunsuzdur ancak rölantide arada silkeme yapabilir - bobin arızası yapailir.

İlk kullanımda 1. vitesi biraz alışkanlık isteyebilir zira kimi araçlardan sonra 1 le değil yanlışlıkla 2 ile kalkıyormuşsunuz gibi yeterince gaz vermezseniz motor stop edebilir, sonrasında zamanının daha hafif 1600cc araçlarından pek geri kalmayan bir hızlanmaya sahiptir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.