Şimdi Ara

renault laguna II privilege 1.6 nasıl araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
78.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu yaz araba almayı planlıyoruz.25000 bin lira'ya kadar laguna 2 de karar verdik. Şuanda araba nasıl acaba motor kasaya yeterli mi ? zaten ilk arabamız olacak. privilege donanım özellikleri nelerdir.Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Laguna II Privilege 1.6: Kapsamlı Bir İnceleme

Renault Laguna II Privilege 1.6, orta sınıf bir aile otomobili olarak öne çıkmaktadır. Bu model, konforlu sürüş deneyimi, güvenilirliği ve donanım özellikleriyle dikkat çekmektedir.

Laguna 2 1.6 Privilege Yorumları

Kullanıcı yorumları, aracın genel memnuniyetini yansıtmaktadır. Sürücüler, konforlu süspansiyonu, ferahlık sunan iç mekanı ve güvenilir sürüş dinamiklerini olumlu bir şekilde değerlendirmektedir.

Laguna 2 Privilege Donanım Özellikleri

Privilege donanım paketi, bir dizi gelişmiş özellik sunmaktadır. Bunlar arasında;

• Otomatik klima kontrolü
    • Elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu
    • Xenon farlar
    • Yağmur sensörü
    • Seyir kontrolü
    • Çarpışma önleme sistemi

Laguna 2 1.6 Yorum

1,6 litrelik benzinli motor, yeterli performans ve yakıt verimliliği dengesi sağlamaktadır. Şehir içi kullanımda ortalama 8,0 litre/100 km yakıt tüketimi sunarken, otoyolda bu değer 6,0 litre/100 km'ye kadar düşmektedir.

Laguna 2 Privilege Özellikleri

Privilege versiyonu, güvenlik ve konfor özellikleriyle öne çıkmaktadır. Araçta;

• ABS ve ESP
    • Yan ve perde hava yastıkları
    • Park sensörleri
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    • Elektrikli açılır tavan

bulunmaktadır.

Laguna 2 Privilege Alınır mı?

Renault Laguna II Privilege 1.6, konfor, güvenilirlik ve donanım özellikleri arayanlar için uygun bir seçenektir. Kullanıcı yorumları, aracın genel olarak olumlu bir sürüş deneyimi sunduğunu göstermektedir. Uygun bir fiyat aralığında kullanılmış bir model bulursanız, değerlendirilmesi gereken bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralxteam18

Evet arkadaşlar bu yaz araba almayı planlıyoruz.25000 bin lira'ya kadar laguna 2 de karar verdik. Şuanda araba nasıl acaba motor kasaya yeterli mi ? zaten ilk arabamız olacak. privilege donanım özellikleri nelerdir.Şimdiden teşekkürler.

genel olarak kullanışlı araba LPG li almaya bakın parçasıda pahalı olarak bilinir
  • temizi bulunursa güzel araçtir, ama ben mazda 3 tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

temizi bulunursa güzel araçtir, ama ben mazda 3 tercih ederdim
    Babamda taktı bu arabaya çok hoşuna gidiyormuş.Sedan arabaları seviyor zaten benimde kafama yattı. Açıkcası donanım özellikleri nasıldır privilege'nin 1.6 motordan biraz şüpheliyim ama ilk arabımız olduğu için pek anlamayız diyorum.
  • Karsimdaki komsuda var. Kalkista agir kaliyor diyor. Ama hizini alana kadar. Sonrasi iyi gidiyormus. Ama boyle oldugu icin fazla yakacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Karsimdaki komsuda var. Kalkista agir kaliyor diyor. Ama hizini alana kadar. Sonrasi iyi gidiyormus. Ama boyle oldugu icin fazla yakacaktir
    Lpg taktırsak yakıtı azaltır mı ? zaten 2.el laguna'nın çoğu lpg li araba çok hoşuma gitti.
  • Lpg de 1.6 benzinli bütün arabalar ne kadar yakıyorsa o kadar yakar. Parasının karşılığını verem kaliteli bir d sınıfıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Lpg de 1.6 benzinli bütün arabalar ne kadar yakıyorsa o kadar yakar. Parasının karşılığını verem kaliteli bir d sınıfıdır.
    Bazı arkadaşlar astra veya jetta alın. Diye ısrarcı ama bu donanımda astra veya jetta laguna 2'den çok daha pahalı yani bu arabayı tavsiye edersiniz.Siz ne dersiniz astra mı? laguna 2 mi? Hangisini tercih edersiniz
  • 1 yıl boyunca binip geçen yıl sattım. hala tadı damağımda. bendeki 2004 model privilege plus paketliydi. yani normal privilegelere artı olarak elektriklı ısıtmalı tam deri koltuk vardı. kapı içleri felanda deriydi. sunroof vardı. fabrikasyon xenon vardı. diğer donanımları zaten malumunuz. 1.6 manuel lpgyle performans olarak çok kötü değil ancak klima açık düşük devirde rampa çıkmaya başlarsanız vites düşürmeniz gerekiyor tabi. ha parçası biraz pahalı, arıza yapmayada biraz meyilli bir araç lagunalar. alınırmı derseniz tabiki alınır. maddiyatı düzelttikten sonra ben tekrar laguna 2 almaya niyetlenirsem kesinlikle 2.0 motor otomatik vites olanını alırım. bence hiçbir d sınıfı araca 1.6 motor yakışmıyor bunu belirteyim. şöyle diyim aynı paraya megane 2 alabilirsiniz. hatta megane lar biraz daha pahalı bile. laguna 2 nin koltuğuna birkez oturduktan sonra türk halkı tarafından çok konforlu bulunan megane 2 nin koltukları tahta sandalye gibi gelecektir size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynı fikirdeyim.2.0 motor vergi ve yakıt korkutuyor çok fark olur mu?

• 1 senedir 2005 model 1.6 privilege laguna 2 kullanıyorum.Aman aman bi performans beklemeyin zaten performans aracıda değil.kalkışta biraz nazlı ama sonrası sizi üzmez yol tutuşu çok iyi.Tasarımı çok hoş ben ender bulunan beyaz rengini aldım araç kendini gösteriyor.Hoşuma gitmeyen tek yanı yukarda dediğim gibi kalkışlardaki ağır oluşu.Aracım 1410kg olduğu için onuda sineye çektik.Vergisi yüzünden 2.0 değilde 1.6yı tercih ettim yakıtta pek fark olacağını sanmıyorum.Özelliklerr gelirsek

Far,park ve yağmur sensörler
    Sürücüye ve yolcuya özel dijital klima
    Isıtmalı ve otomatik katlanır aynalar
    Karatmalı dikiz aynası
    Yol bilgisayarı
    Arka camda ve kapılarda perderler
    Sesi uyarı sistemi (kapılar açıkken hareket ederseniz veya farlar açık araçtan inerseniz sesli olarak uyarıyor ayrıca motordaki arızalarıda söylüyor)
    Yarı deri koltuklar
    Deri direksiyon ve vites topuzu
    Soğutmalı torpido
    Sis farı
    6lı cd çalar
    Araçtan çıktığınızda kapıların otomatik kilitlenmesi ve kapı koluna dokunduğunızda otomatik olarak açması (sistemin ismini unuttum)
    Follow me home (araçtan indiğinizde bi süre farları açık kalır sonra kendiliğinden kapanır)

Benim aracımda olmayan ama bazı lagunalarda gördüğüm hız sabitleyicisi, far yıkama,lastik basınç sensörü,tam deri koltuklar,ısıtmalı hafızalı elektrik kontrollü sürücü koltuğu(yolcu koltuğu ısıtmalımı bilmiyorum)xenon farlar

Aklıma gelen bunlar ben 22bin tlye almıştım lpg taktırdım doğru dürüst bi ölçüm yapmadım sevmiyorum ince yakıt hesabı yapmasını ama 100tl lik yakıtla 370 400km arası bişeyler yapmıştım.Akşam kadran ve konsol ışıklandırması göz yormuyor sade ve hoş.Genel anlamda memnunum.İç mekan kaliteside d sınıfı olduğu için diğer reno modellerinden bariz şekilde iyi

• Teşekkürler bilgi verdiğiniz için belirttiğim gibi ilk arabamız olucak.motor konusuna pek takılmayız diye düşünüyorum. Esp ve asr var diyorlar bu modelde ne kadar doğrudur.Aman aman performans beklemeyin derken astra veya Jetta kadar atak değil mi? Kalkıştan sonra birde Son hız şimdiye kadar kaç yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralxteam18 -- 25 Mayıs 2014; 14:52:38 >
  • quote:

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için belirttiğim gibi ilk arabamız olucak.motor konusuna pek takılmayız diye düşünüyorum. Esp ve asr var diyorlar bu modelde ne kadar doğrudur.Aman aman performans beklemeyin derken astra veya Jetta kadar atak değil mi? Kalkıştan sonra birde Son hız şimdiye kadar kaç yaptınız?

pardon onları unutmuşum onlar standart zaten,en azından privilegede standart.Astra ve jetta kullanmadım pek kıyaslama yapamam son hız konusunda ben biraz temkinliyim 140km nin üstüne çıkmadım ondada.Forumda laguna 2 konusu mevcut daha detaylı bilgi verirler son hız konusunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 25 Mayıs 2014; 15:01:34 >
  • Sağolun esp araba çalışınca mı? Devreye giriyor kapatabiliyormuyuz. Bu arabalar kartla mı? Öalışıyor

• quote:

Sağolun esp araba çalışınca mı? Devreye giriyor kapatabiliyormuyuz. Bu arabalar kartla mı? Öalışıyor

evet esp istenildiğinde kapatılabiliyor dediğiniz gibi araç kartla çalışıyor.Bu arada size mesaj attım laguna sayfası için

• Sagolun çok yardımcı oldunuz arabaya iyice ısındı hem güvenlik hem konfor açısından içime çok sindi tek soru işareti 1.6 motor

• quote:

Sagolun çok yardımcı oldunuz arabaya iyice ısındı hem güvenlik hem konfor açısından içime çok sindi tek soru işareti 1.6 motor

rica ederim artık motor konusunuda baktığınız aracı kullanarak test edeceksiniz.Motor konusu göreceli benim beklentimi karşılıyor fazlasıyla ama başkası için yetersiz gelebilir.Kişiye göre değişir yani

• Kralexteam18 dostum yeni katildim buraya gecen sene acilmis konu bende bu araclardan alicam varmi soyliycegin birsey sen aldin mi bu araci

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    tam bilmiyorum ama bu saydigin ozellikler daha dogrusu eller serbest(aractan ciktiginda kapi kitleme vs ozelligi 2006 makyajli kasada var diye biliyorum.

• mazda 3 tavsiye edenler kaldı mı yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.