Şimdi Ara

Renault laguna'lar nasıldır? lütfen araca bir kez bile binmemiş kişiler yorum yapmasın!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam aracı calistirirsiniz rölanti aşağı yukarı belirgin şekilde oynar yahut vites geçişlerinde mesela 2 den 3 e geçiş yapacaksınız debriyaja bastığınız an devir kendiliginde 3000 lere çıkar daha üst devirlerede çıktığı olmuştu pek kullanım kolaylığı sağlamayan bir durum
    Arkadaşımda 2002 modeli var o da temizledi kendi birkaç kez tekrarlayinca internetten bulduğu bilgiyle kontağı 10 kez aç kapa yapınca düzeleceğine dair bilgi bulmuş işe yaradı diyodu sonradan tekrarladimi bilmiyorum
  • Teksilindir T kullanıcısına yanıt

Anladım. Teşekkürler. Bilgimiz olsun. Bir gün birilerinin işine yarar.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Testi ne zaman yaptığınızı 2001 senesin demi? Eğer öyleyse aracın a si aklınızda kalmamıştır!!
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı araç olduğu anlaşılıp almaktan vazgeçtim. Teşekkürler. Genel yorumlar bu düzeyde araçla ilgili
  • mersow126 kullanıcısına yanıt
    Laguna parçalarını nerden alıyorsunuz? nette bir satıcı firma var mı? Daha doğrusu renault grupu parçaları nerden tedarik eder kullanıcıları
    Valla güzel özetlenmiş çok doğru altına imzamı atarım. Avensis - accord efsane araçlardır.
  • Öyle ölmez laguna füze at
  • Teksilindir T kullanıcısına yanıt
    Belirgin şekilde oynar derken 900 devirden 1500 devirlere çıkıp o ayarda dalgalanır mı?
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Hocam o rölanti motorunun pisligine bağlı bı de belirli devirde yapmiyo sürekli mesela 900-1200 900-1500 düzensiz aralıklarla ve düzensiz devir aralıklarında yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

elektronik ve yürüyen aksam olarak aşırı hassas.

parçaları gereksiz pahalı, küçük yerlerde ustası yok.

D segmentine göre kalitesi düşük. (ömürlük araç değil)

Elektronik ve yürüyen aksam Laguna 1de hassas ama Laguna 3ün hiç öyle bir sorunu yok Sinop gibi 50bin nüfuslu bir şehirde bile yılardır biniyorum yıllık yaklaşık 30bin araç 270bin oldu rutin bakımdan rutin bakıma gidiyom sanayiye motor aksama muadillerine göre ucuz sadece kaporta aksama daha pahalı. Avada gidiyorum kötü yola da giriyorum ön takım hiç bozulmadı. Orjinal parça kullan bakımlı aracın olsun. Klasik cevaplar elektronik ve yürüyen çok hassasmış neye göre hassas bilemedim. Ömürlük araç olması için ne olması lazım yaz kış hergün gündelik kullanıyom ne çürüme var ne döşemelerinde deforme sadece yazmak için yazıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersow126 -- 29 Ocak 2021; 16:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 sene kullanmıştım 2006 modelini. Çok konforlu, güzel arabaydı.1.6 motor 115 bg gitmiyordu. Performans lazım olunca devir çevirmekten başka çareniz yok. Arıza açma potansiyeli olan bir arabaydı ama keyifliydi. Şimdi tabi yaşı da baya artmıştır, o yaşta D segmenti araba alacaksanız Honda Accord bakmanızı tavsiye ederim, sorunsuzlukta çok daha başarılı

• 2.0 volvo motorlu konuşan pakete bindim araç efsane dostum ama bakım vs masraflar yorar seni.

laguna 1 ve 2 yi kullandım.

sayelerinde maslak ve bostancı sanayiide tanımadığım adam kalmadı.

ömürlük değiller net.

laguna 3 ü de zaten bu 2 liden sonra test bile etmedim, sonuçta da üretimden kalktı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.