s.a benimde RenauLt masteR ım vaR 2oo9 modeL 25.ooo de emsalsiz temizLikde...
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt37
s.a benimde RenauLt masteR ım vaR 2oo9 modeL 25.ooo de emsalsiz temizLikde...
şu yeni masterler çok güzel işcilik 10 numara ticari araçlarda renodan başkasını tanımam bizde mascot modeli var kamyonet 360.000 kmde oldu tık yok dewam (MAAŞALLAH)
maskotun motor hacmi nedir
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu2009
maskotun motor hacmi nedir
tam olarak bilmiyorum ama 2501-3000cm3 olması lzm senin yeni masterin resimlerini göremedik resim isteyürukk
ya yükleyeceğim ama adam gibi resmi yok neyse bakayım 5 tane resmi vardı onları bari atayım
ARAÇTA NAVİGASYON+KAMERALI PARK SENSÖRÜ MEVCUTTUR 3200 KM DE UZUN YOLDA KM DE 0.24 KURUŞ YAKIYOR EN HOŞUMA GİDEN ÖZELLİKLERİNDEN BAZILARI VİTES DEĞİŞİM GÖSTERGESİ GELİŞTİRİLMİŞ ABS FREN SİSTEMİ MOTOR SESİNİN ETKİLEYİCİ SESİ YOL BİLGİSAYARI EVE GİDENE KADAR YOLUNU AYDINLATMA ÖZELLİĞİ ARACI KAPATINCA FARLARI KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR İSTERSEN KUMANDA KOLUNDAN TEKRAR PARK LAMBASINI YAKABİLİYORSUN TORPİTOSU ÇOK BÜYÜK BİRSÜRÜ EŞYA GÖZÜ VAR -İLERİDE SATACAK OLURSAM SADECE MODELİNİ YÜKSELTMEK İÇİN SATARIM-
MOTOR HACMİ 2.3DCİ 125 BG 310 NM TORK
AYRİYETTEN ÖNE SİS LAMBASI TAKTIRACAĞIM O DA ORTALAMA 800-1000 TL BİRŞEY TUTACAK ORJİNAL
quote:
ARAÇTA NAVİGASYON+KAMERALI PARK SENSÖRÜ MEVCUTTUR 3200 KM DE UZUN YOLDA KM DE 0.24 KURUŞ YAKIYOR EN HOŞUMA GİDEN ÖZELLİKLERİNDEN BAZILARI VİTES DEĞİŞİM GÖSTERGESİ GELİŞTİRİLMİŞ ABS FREN SİSTEMİ MOTOR SESİNİN ETKİLEYİCİ SESİ YOL BİLGİSAYARI EVE GİDENE KADAR YOLUNU AYDINLATMA ÖZELLİĞİ ARACI KAPATINCA FARLARI KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR İSTERSEN KUMANDA KOLUNDAN TEKRAR PARK LAMBASINI YAKABİLİYORSUN TORPİTOSU ÇOK BÜYÜK BİRSÜRÜ EŞYA GÖZÜ VAR -İLERİDE SATACAK OLURSAM SADECE MODELİNİ YÜKSELTMEK İÇİN SATARIM-
MOTOR HACMİ 2.3DCİ 125 BG 310 NM TORK
AYRİYETTEN ÖNE SİS LAMBASI TAKTIRACAĞIM O DA ORTALAMA 800-1000 TL BİRŞEY TUTACAK ORJİNAL
kardeş araç on numara süper vallahi bu yeni masterlar çok güzel Allah kaza bela vermesin kasko yaptırdnmı araca yaptırdıysan ne kadar tuttu acaba...
kardeş bu yeni masterlerin turu nasıl eski bizde 2008 model master var domuz gibi dönme turu yok mu masterın turu nasıl
BUNUN TURU BİRAZ DAHA FAZLA
köyden çektiğim fotoğraf kareleri
KÖYE GİDİŞ GELİŞ ORTALAMA TÜKETİMİM BİRAZ HIZLI GİTTİM AMA GAYET MAKUL SEVİYEDE
quote:
köyden çektiğim fotoğraf kareleri
KÖYE GİDİŞ GELİŞ ORTALAMA TÜKETİMİM BİRAZ HIZLI GİTTİM AMA GAYET MAKUL SEVİYEDE
araç biraz fazla yakmış sanırım ortalama ne kadar hız yaptn???
boyabatın yolu bayağı bir yokuş 110-120 km hız yaptım 5.vites 2200 devir 6.viteste çıkamıyor yokuşu düşün işte o kadar eğimi var 80 km lik yol normalde 8.4-8.3 lit 100km gibi bir ortalama görüyor daha da düşecektir eminim daha 4 000 km ye yeni geldi
quote:
boyabatın yolu bayağı bir yokuş 110-120 km hız yaptım 5.vites 2200 devir 6.viteste çıkamıyor yokuşu düşün işte o kadar eğimi var 80 km lik yol normalde 8.4-8.3 lit 100km gibi bir ortalama görüyor daha da düşecektir eminim daha 4 000 km ye yeni geldi
hee normaldir o zmn bide araç 10.000 kmden snra yakıtı daha az yakar he bide unutmadan aracın motorunu aç kardeş bas biraz 180 gider o master