Bildirim
Renault Megane
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Buna para verene kadar normal daha üst kalite bir teyip alsanız sizin için daha mantıklı olur.. -
quote:
Orijinalden alıntı: FreQueency
Buna para verene kadar normal daha üst kalite bir teyip alsanız sizin için daha mantıklı olur..
pioneer deh 1450ub marka teypi almayı planlıyorum aslında gittigidiyorda 190 tl civarında. ( cd çalar özelliğide var) fakat ses kalitesi ne kadar beni tatmin eder bilmiyorum. ucuz teyp lerin cızırtıları vs gibi problemleri çıkıyor. çokda para vermek istemiyorum. pioneer deh 1450ub teybi kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare_93
quote:
Orijinalden alıntı: FreQueency
Buna para verene kadar normal daha üst kalite bir teyip alsanız sizin için daha mantıklı olur..
pioneer deh 1450ub marka teypi almayı planlıyorum aslında gittigidiyorda 190 tl civarında. ( cd çalar özelliğide var) fakat ses kalitesi ne kadar beni tatmin eder bilmiyorum. ucuz teyp lerin cızırtıları vs gibi problemleri çıkıyor. çokda para vermek istemiyorum. pioneer deh 1450ub teybi kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Fiyat aralığın o kadar ise en ideal sıkıntısız kullanabileceğin markadır pioner.Elimde biraz daha üst model deh 2300 var ilgilenirsenizhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-deh-2300-ubb-kusursuz-81205343/detay/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X