Şimdi Ara

renault megane 1.5 dci mi;yoksa fiat linea 1.3 multijet mi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
61.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR BEN HER İKİ ARACIDA KULLANIYORUM MEGANIN MASRAFLI ARAÇ.. COK ÖN TAKIM BOZUYUR VE VURUNTULAR VAR 72,000 KM HENÜZ .... LİNEA İSE STABİZE YOLLARDA VEDE SERVİSTE İNSANIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR DAHA DAYANIKLI ARKADASLAR YEDEK PARÇA YÖNÜNÜ EKONOMİKLİGİ GECTİM MULTİJET DÜZENLİ BAKIMDA 500-600 BİN KM YAPIYOR AMA RENAULTTUN TÜM MODELLERİ İÇİN BU DEMEK YANLIŞ OLUR 250 BİN MAKSİMİM 280 BİN AMA PERFORMANSI MEGANLA MUKAYESE EDİLEMEZ GÖRSEKLİGİ VE PERFORMANSI GÜZEL MEGANIN... AMA SAGLAMLIK OLARAK VE BENİM GİBİ İŞÇİ SINIFINDAYSANIZ KAFAM RAHATOLSUN DİYORSANIZ LİNEA VEYA PUNTO TAVSİYEMDİR....BEN BİLDİGİMİ VE KULLANDIGIM ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRMİSİM UMARIM .....SİZİN VE KARŞINIZDAKİNİN GÜVENLİĞİ İÇİN 90 KM MAX.100 KM GECMİYELİM KAZASIZ HAYIRLI SÜRÜŞLER
  • Fiat linea su anki aracım koltukları rahat sağlamlık desen linea anında 160 170e vuruyor dar diyosunuz ama 5 yetiskin binebiliyor hemde rahat lineanın absisi hemen devreye giriyor klima desen djital
    Bagaj desen cok buyuk tam uzun yol aile aracı meganı bırak arkadaşlarımda var saglamlik 0 diyolar.:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerimde linea kullanıyorum
    İstanbula gidip geliyorum,2 gün bel ağrısı çekiyorum,konfor sıfır
    kendime ait megane II sedan aracım var tatile giderken 1500 kilometre yol yaptım yorgunluk çekmedim,motor sesi duymadım.
    Linea aracın meganın konforu ile uzaktan yakından alakası yok,zaten farklı segment araçlar aslında.
    Lineanın kullandığı multijet motor çok gürültülü bir motor ve megane II dizel den fazla yakar.
    Motor ömrüde bir arkadaşın yazdığı gibi değildir ve tamamen kullanıcı ve bakıma göre değişkendir.
    Linea ile söyleyecebileceğim artı özellik arka amortisör sistemin megane daki gibi dingil olmayışıdır,ancak o avantajınıda aks aralığındaki darlık alıyor.
  • Kimde hangi araba varsa onu övüyor anasını satıyım :)

Olan biz araba almak için araştırma yapan insanlara oluyor.. Len objektif yorum yapan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor
  • motor megane, gösteriş megane, tip megane, konfor megane, donanım megane. daha ne düşünüyosun.
    ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
  • Ben ikisinide kullanıyorum ve objektif olmaya çalıştım sanıyordum.
    İkiside bütçesine göre kötü arabalar değiller

Ancak linea iç ve dış aksesuar ve şıklıkta biraz geri kalıyor,ee tabi bu fiyatına yansıyor,aracın burnu gereksiz uzun ve tipsiz,parkta passat kadar yer kaplıyor yanyana gelince fark ettim :))
    bendekinin mazot pompasının vınlama sesini servise söyledim,pek oralı olmadılar,değiştirmediler,halbuki araba garantide ve 33.000 de ,kiralık araç diyemi işgüzarlık yapıyorlar bilmem.
    İçi geniş bir araba,döşemesinin ucuzluğu ve kalitesi,daha serbest kullanmanıza olanak sağlıyor,çıkar sök yıka gibi :)
    Ama motor gürültüsü megandan bayağı fazla,daha önce söylediğim gibi övülmesi gereken tarafı arka amortisörleri,yol tutuşa katkısı büyüktür,belki 1600 cc olanları daha az yakıyorduur.
  • Yakın zamanda Linea multijet arabayla 800 km yol yaptım.Araç 2013 model...Aracın ön konsul ve kapılardaki plastik kalitesi ve işçilik pek hoşuma gitmedi.Araç yeni ve az km olmasına rağmen vites körüğü yerinden çıkmış..Motor gayet güzel ve performanslı geldi.200

Nm tork kendini hissettiriyor,hızlanması çekişi güzel------işçilik ve mlz.kalitesinden dolayı ben megane 1.5 DCİ tercih ederdim ,
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.