Şimdi Ara

Renault Megane 2-Fiat Linea-Ford Focus-Opel Vectra(C Kasa) Benim Durumuma Göre Hagisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 çocuklu 5 kişilik aile ne linea'da ne de albea gibi araçlarda rahat edebilir. tavsiyem sorunsuz lpg uyumu olan japon araçlarıdır. ilk başta size parçası pahalı vb. yorumlar gelebilir.

ancak o modelde alacağınız megane, vectra dahil hepsinden sağlam ve sorunsuz olacaktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ikinci-sahibinden-ihtiyactan-271971810/detay
  • mudanyali137 Hocam - Stiloya baktım hocam ancak tip olarak bence çok kötü kusura bakmayın. Hiç beğenmedim. O yüzden çok irdelemedim. Açıp baktım inceledim ama tipi sebebiyle çokta üzerine düşmedim. Kusura bakmayın. :(

ahmetnavruz Hocam - Hocam zaten arkadaşların fikirleri doğrultusunda baktığım kaç araba varsa dönüp dolaşıp yine megane 2'ye aklım gönlüm kayıyor. Ama tabi ki bütçe çok kısıtlı olunca mecburi bir durum oluyor. O yüzden ekonomisi, fiyatı, güvenliği ve sorunsuzluğu önde tutarak olabildiğince en iyisini seçmeye çalışıyorum.

Akinci Hocam - faz1, faz2 diye ayırmanız fikir vermeniz çok güzel teşekkür ederim. Ancak 25.000 TL ve 150.000 km sınırını koyduğumda 2005 modelden yukarı araç çıkmıyor :) . Dizel ve megane 2 almak uğruna sizin demenizle faz1 bir megane 2 alınır mı bilemiyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum açıkçası :(

Scarlet. Hocam - Focus 2'lere bakmıycam artık tamam. Düşünüp bir incelediğimde haklısınız. Sadece bu kadar sorunları varsa neden bu kadar düşük satılsınki. Eminimki başka söylenmeyen sorunları çıkacaktır bu yüzden focus 2 bakmaktan vazgeçtim. Focus 1 baktım Benzin+LPG ama çokta içime sinen bir araç değil. Ama değerlendirmelerim içine aldım. -- Bütçemi yeni aldığım evimde yaptığım masraflar ve alacağım oturma odası nedeniyle 25.000 TL altında tutmaya özen gösteriyorum kiiii daha altında olursa çok daha makbule geçeceğinden kendi önerdiğim cerato az bütçemin üzerinde kalmaya başladı :) ama hala aklımda olan bir araç. Önceliğim dizel olduğundan bu fiyatlara alınabilecek orta seviye ve satarken de kolayca elden çıkarabileceğim araçlar olan; linea, cerato ve megan 2 arasında geziyorum ama bütçenin düşmesiyle artık benzin+lpg'li araçlarada bakmak zorunda kalmaya başladım.

budak_1903 Hocam - haklı olabilirsiniz. Japon araçlarından bu bütçe içerisinde honda baktım ancak bana gidecek araba yok honda da. Mitsubishi lancer lara biraz baktım ama oda pek içime sinmedi ve ona gelene kadar da başka araçlar olabileceğini düşündüm. Sizin önerdiğiniz Carisma da benim bütçe limitimde 155.000 km altında araç yok hocam. Hepsi çok yüksek km'li. Ben japon olarak Nissan düşünmüştüm hep. Primera düşündüm ancak biraz tipi hem değişik hemde satış durumları düşünüldüğünde de çokta kolay satılmayacağını düşündüğümden vazgeçtim ancak ALMERA fena değil. Şuan ciddi ciddi Benzin+lpg dönüşümlü bir nissan almera düşünür oldum. Dizel versiyonlu megane 2 ve linea (bütçe içerisinde cerato bulunursa cerato) bulamazsam sanırsam ilk düşündüğüm model almera olacak. Ama tabiki diğer modellereide takip edip incelemeye devam ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.