Şimdi Ara

Renault Megane 3 Coupe vs Alfa Romeo Giulietta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: retro.

muzaffersan arkadasimiz klasik fanatikligini gostermis millete at gozlugunu cikar demis fakat nasil bir gozluk taktigini bile goremeyecek bir gozluk takmis.
    goz var nizam var
    sununla:
     Renault Megane 3 Coupe vs Alfa Romeo Giulietta

su bir mi allah askina:

göz var nizam var diyip alfa romeo Giulietta'yı çirkin renaultu megane'u güzel buluyosan tartışmaya gerek yok zaten. bizim milletten sanatçı filan çıkmaz burdan belli

70bin lira verip hatchback renault alıyosunuz allah aşkına 180 beygir filan bi araç alıyosun sanki neyse bişey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

quote:

muzaffersan arkadasimiz klasik fanatikligini gostermis millete at gozlugunu cikar demis fakat nasil bir gozluk taktigini bile goremeyecek bir gozluk takmis.
    goz var nizam var

[/simage]

göz var nizam var diyip alfa romeo Giulietta'yı çirkin renaultu megane'u güzel buluyosan tartışmaya gerek yok zaten. bizim milletten sanatçı filan çıkmaz burdan belli

70bin lira verip hatchback renault alıyosunuz allah aşkına 180 beygir filan bi araç alıyosun sanki neyse bişey demiyorum

bizim milletten sanatci cikmayacagi iste sizin gibiler yuzunden belli tutturmuslar bir alfa romeo furyasi goren zanneder ilah.illa her arabasi guzel olacak.
    yok olmamis iste julyetin on tasarimi bi halta yaramamis ne diye kendinizi bu kadar kasiyorsunuz on tarafi meganin kat kat guzel alfadan.

bir 159 bir brera olaydi tamam haklisin ama bahsedilen arac julyet nami diger caplin rous

ayrica 70 bin lira verip aldiginiz aracta megane'dan farkli ozellikler sunmayacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro. -- 14 Kasım 2012; 22:47:35 >

• quote:

goz var nizam var
    sununla:

su bir mi allah askina:

ben fanatik değilim 6 yıldır renault kullanıcısıyım ve hala megane 2 dci ve grand scenic aracımız var ve kullanıyorum bunlarıda benim ısrarım üzerine aldık. A noktasından b noktasına götürmekten başka bir işe yaramaz. Alfa farklı bir araçtır içine oturduğunuz zaman inmek istemessiniz rahatlatan bir havası var benim ne demek istediğimi ancak bir kaç ay alfa kullansanız anlarsınız. hayatında renault vw opel toyotayadan başka markalara binmiş insanlar at gözlüğünü takarak ezbere konuşması can sıkıcı bir durum eğer istanbulda anadolu yakasında oturuyorsanız bir gün suadiye şubesine bi uğrayıp test sürüşü yapın sonra megane kullanmanın farkı anlayacaksınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffersan -- 14 Kasım 2012; 23:57:09 >

• Valla konuyu daha şimdi yeni görüyorum. Öğlenleyin Giulietta kaporası yatırdım. Hayırlısı olur inşallah. Onu almasam Megan alacaktım.
  • Aynı karşılaştırmayı kardeşimde yaptı ve iki aracı incelemeye gittik.İki aracında dış görünüşü son derece güzel ama alfanın içi ve malzeme kalitesi megane coupenin çok gerisinde.Hele ki navigasyonlu deri koltuklu cam tavanlı bir megane coupe nin içi gerçekten keyif veriyor.Sonuç olarak kardeşim 1.5 dizel full bir megane coupe aldı.Bunlara ek olarakta yandaki ve arka tampondaki siyah plastik yerleri gövde rengi olan beyaza boyattı aracın güzelliği ikiye katlandı.
  • bir dizel megane coupe alınır rs body kit ile. sedefli sarı ya da mat sarıya kaplatılır. logolar ve geri kalan yerler piano black kaplatılır. siyah da jant oldu mu o araç tadından yenmez. resimler biraz açıklayıcı olabilir ki bu araçta rs body kit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 15 Kasım 2012; 1:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

Valla konuyu daha şimdi yeni görüyorum. Öğlenleyin Giulietta kaporası yatırdım. Hayırlısı olur inşallah. Onu almasam Megan alacaktım.

Hayirlisi olsun kazasiz belasiz insallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtkn

quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

Valla konuyu daha şimdi yeni görüyorum. Öğlenleyin Giulietta kaporası yatırdım. Hayırlısı olur inşallah. Onu almasam Megan alacaktım.

Hayirlisi olsun kazasiz belasiz insallah :)

Teşekkürler.
  • Arkadaslar artik Renault Megane Coupe Gt Line 1.6 dci sahibiyim islemleri halleder halletmez fotograflari sizinle paylasicam

• quote:

Arkadaslar artik Renault Megane Coupe Gt Line 1.6 dci sahibiyim islemleri halleder halletmez fotograflari sizinle paylasicam

Aracı teslim aldıktan sonra detaylı yorumlarınızı bekliyoruz. GT Line ve 1.6 dci ikilisi hakkında pek bir yorum yok forumda. Hareketlendirmek lazım buraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Side Chain

quote:

Arkadaslar artik Renault Megane Coupe Gt Line 1.6 dci sahibiyim islemleri halleder halletmez fotograflari sizinle paylasicam

Aracı teslim aldıktan sonra detaylı yorumlarınızı bekliyoruz. GT Line ve 1.6 dci ikilisi hakkında pek bir yorum yok forumda. Hareketlendirmek lazım buraları.

Cumartesi en gec pazartesi teslim alicam araci bu ikili hakkinda yorum yapabiliriz o zaman :)

• quote:

goz var nizam var
    sununla:

su bir mi allah askina:

Megane Coupe daha güzelmiş ya la.

Bu arada göz var izan var olacak arkadaşım.

• quote:

Hayirli olsun bende Hb aliyorum yakin da,130 Bg...

• alan arkadaşlara hayırlı olsun dci 130 için bir test aracı bulup test edemedim artık izlenimlerinizi paylaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA
    ...
    Bu arada göz var izan var olacak arkadaşım.

Göz var fizan var değil miydi o?

Ada vapuru camdan çarptı.

Ada vapuru yandan çarptı.

Araç alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

quote:

ben fanatik değilim 6 yıldır renault kullanıcısıyım ve hala megane 2 dci ve grand scenic aracımız var ve kullanıyorum bunlarıda benim ısrarım üzerine aldık. A noktasından b noktasına götürmekten başka bir işe yaramaz. Alfa farklı bir araçtır içine oturduğunuz zaman inmek istemessiniz rahatlatan bir havası var benim ne demek istediğimi ancak bir kaç ay alfa kullansanız anlarsınız. hayatında renault vw opel toyotayadan başka markalara binmiş insanlar at gözlüğünü takarak ezbere konuşması can sıkıcı bir durum eğer istanbulda anadolu yakasında oturuyorsanız bir gün suadiye şubesine bi uğrayıp test sürüşü yapın sonra megane kullanmanın farkı anlayacaksınız :)

ben sana birsey demiyorum muzaffersan arkadasim sonucta alfa romeo'yu sevmek suc degil forumda tavsiye etmekte gayet normal bir durum fakat klasik dh alfa konularinin %80'ine girsek senin su ''at gozlugu'' ibarene bolca rastlariz.ben bunu elestirdim .mesala az onceki tartismamiz gayet guzeldi ben on tasarimini elestirirken sen arka tasarimina dikkat cektin.ne at gozlugu taktik birbirimize nede fanatiklik.ama her alfa romeo giu. konusuna at gozlugu takmissiniz, klasik turk milleti, hic alfa'ya bindinmi konusuyorsun, laflarin(ız) hos degil.

bu arada guzel resimmis arsive ekledim.(benzer resimlerin varsa link verirsen sevinirim)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

quote:

ben sana birsey demiyorum muzaffersan arkadasim sonucta alfa romeo'yu sevmek suc degil forumda tavsiye etmekte gayet normal bir durum fakat klasik dh alfa konularinin %80'ine girsek senin su ''at gozlugu'' ibarene bolca rastlariz.ben bunu elestirdim .mesala az onceki tartismamiz gayet guzeldi ben on tasarimini elestirirken sen arka tasarimina dikkat cektin.ne at gozlugu taktik birbirimize nede fanatiklik.ama her alfa romeo giu. konusuna at gozlugu takmissiniz, klasik turk milleti, hic alfa'ya bindinmi konusuyorsun, laflarin(ız) hos degil.

bu arada guzel resimmis arsive ekledim.(benzer resimlerin varsa link verirsen sevinirim)

Ben aracın arkasını gösteren fotoyu öyle denk geldiği için ekledim özellikle arka tasarımını vurgulamak için koymamıştım. :) Benim anlatmak istediğim alfa sürüş dinamikleri, verdiği sürüş zevki ve tasarım açısından iddialı araçlar üretmiştir. Ve bu özelikleriyle ün yapmış bi markayı renault megane la kıyaslamak biraz abes kaçmış. Bahsettiğim sürüş zevki araca binerek kullanarak anlaşılabilir. Sağdan soldan kulaktan doğma bilgilerle alfa şudur budur denmesi güzel bişey değil.
    linkide veriyim :)
    https://www.facebook.com/pages/Alfa-Romeo-KS/378466312218353?fref=ts

• Bugun aracimi teslim aldim motor diesel motorlar arasinda bence en sessizlerinden performans icin ayri parantez acmak istiyorum 130 hp 320 tork isteklerimi karsilamakla kalmadi ustune cikti hizlanmalar vites gecisleri tatmin edici fotograflari ceker cekmez paylasicam sizlerle

• Yazalı biraz zaman olmuş ama yine de ekleyeyim, kesinlikle doğru tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın. 130 HP Megane 3 Coupe çok iyi bir tercih olmuş..
    Fotoğrafları paylaşabilirseniz seviniriz. Bir de Megane 3 Coupe'ciler olarak istanbulda buluşmalar düzenliyoruz. Katılımınızı da bekleriz. Tanışmış oluruz.

http://www.renaultclubtr.com/forum/megane-coupe-cabrio/81832-megane-iii-coupecular-buraya-46.html
  • Bu arada Gulietta dışarıdan bakıldığında oldukça şık tasarıma sahip bir araç kesinlikle laf yok ama içi iyi diyenin taraflı yaklaşmış olduğunu düşünüyorum. Megane'nın ön konsolu ve içi Gulietta'dan iyi. Bir de tavan yüksekliği Gulietta'nın çok fazla, Ağırlık merkezi yerden daha uzak olduğu iiçin yol tutuş karakteristikleri Megane 3 Coupe'de daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.