Direksiyon çarpışan oto kıvamında, aynı hissiyat. Konfor desen sekreter koltuğu gibi. Özellik desen hiç bir teknoloji yok. Tasarım desen o da yok. Kullanışlılık da yok. Nissan Almera vardı çok daha keyifli bir araçtı. Motor sesi bile daha güzeldi. Clio kiraladık kullanışlılığı çok güzeldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RENAULT MEGANE BANTLARA VEDA ETTİ (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Honda Civic bu parametrelerde daha mı iyi peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Babsettiğiniz corolla imzanızda ki ise size katılıyorum, bende de makyajlısı var, ne sürüş zevki ne konfor ne de kalite var.
megane2 1.5dci privilege 110hp.. araba kullanmayı öğrendiğim ilk araç olur kendisi çok duygulandım şu an.. sonraki çıkan meganelar da zaten yerini tutamadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 2007 corolladan 2021 corollaya geçtim 2012 1.6 kasa corolla da kullandım. 2007 Corolla terradan aldığım zevki, rahatlığı şimdiye kadar hiçbir arabadan almadım 6ayda 18bin km yol yaptım üzerinden inmedim daha bir defa beni yorduğunu hatırlamıyorum. konfor desen 2021 arasında öyle ahım şahım bir fark yok yalıtım dersen şimdi burada olur mu öyle şey diyen olacaktır ama 2007 corollanin hepsinden daha iyiydi.. benim aracım emsalsizdi belki de ondandır, süspansiyonlari ilk günkü özelliğini koruyordu jantları değiştirdim virajlara aracın sınırlarını bilmek için çokça sert girdiğim oldu beni bir defa bile korkuttuğunu hatırlamıyorum. kısacası corolla artık corolla olmaktan yavaş yavaş uzaklaşıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halen aynı corolla. Fiyatlar artınca istediğim diğer araçlara geçmek zorlaştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corolla kadar sanayiyi unutturuyor diyemem, bagaj en yeni çıkan son iki kasa hariç çok küçük. Ama konfor olarak civic çok ama çok daha iyi. İçinin görüntüsü bile çok farklı geliyor. Zaten fiyat olarak bir alt kasa civicle corolla aynı fiyat oluyor genelde. Muadil kasalarda civic hep daha pahalı.
yeni gelen suvcuklar, long sedanları, station wagonları, hothatch'leri bitirecek. allahtan zenginler ağzının tadını biliyor da shooting brake alıyolar.
-
Ben 2015 senesinde 3 sene kadar Megane 2 kullandım. Hiç sorun yaşamadan 220bin km de satmıştım. Oldukça da seviyordum aracımı. Şimdi yine reno dan kopamadık Kadjar sahibiyim.
Peki corolla’nın civic’e göre sorunsuzluk ve fiyat dışında avantajları var mı?
Şahsi görüşüm, bence yok. Aynı şartlarda civic alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X