Bildirim
Renault Megane Blaubunk teyp.... :/
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kitapçığa bak... -
Kitapçıkta yazar olmadı aldığınız yerin servisini arayarak ya da bizzat giderek öğrenebilirsiniz. -
EN YAKIN RENO MAİS SERVİSİNDE ARACIN RUHSATINDAKİ MOTOR ŞASE NUMARALARIYLA KODU SİZE VERİRLER -
Garanti ve bakim kitapciklarina radyo kodu yazilir teslimatta, ama herhangi bir servisten de ogrenebilirsin. Kodu girmek icin 0000 yazana kadar beklemen gerekir. 1. rakam icin 1'e rakam cikana kadar, aynı sekilde 2.rakam icin 2'ye, 3.rakam icin 3'e, 4.rakam icin 4'e basarak sayıyı gir. Daha sonra 6'ya uzun bas, kısa bir sinyal sonrası kod girilmis olacaktır. -
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için...
SAYGILAR... -
Eger kodu alamazsan bana don yardımcı olabilirim sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkimake -- 2 Aralık 2006; 21:29:37 > -
Teşekkürler İzmir Ermat gaziemir renault servisi ilgilendi ve yardımcı oldular...Şasi numarasından verdiler kodu çok saol dostum ilgin için... -
Rica ederim, her zaman burdayız dostum -
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Rica ederim, her zaman burdayız dostum
alkimake abi büyüksün -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X