Şimdi Ara

Renault Megane için fiyat aldım=>Aracı teslim aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: likeNOother

experession.. bu seçenek makyalılarda çıktı kürşad..

privillage (en üst donanım) ile authentique arası

hayır ben onu demiyorum fiyatını aldığı modeli soruyorum
  • tamam işte bizim makyajsız meganelerdeki authentique, dynamique olayı kalktı

artık makyajlılarda authentique,expression, privillage var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

ben reno meganın yeni makyajlı halini begenmedim bide reno ne zaman avrupada bi motor üretimden kalksa onu kullanıyor 1.5 lt 100 bg lik motor avrupada satılmıyormuş artık yerini 110 bg lik bi motora bırakmış ve reno dizelleri çok yakıyormuş diye duydum.

aslında avrupa dakilerde aynı motor ama
    TÜrkiye de 80 BG olarak geçen motor orda 85 100 bg ise 105 BG olarak geçiyor.
    sanırım yakıt farkı
    aşağıdaki linkte expression modelinin 2 farklı motor karşılaştırması var
    http://www.renault.co.uk/CVDPricesAndData.aspx?mi=1086

• quote:

100bg güzel hoşta 80 bg lik te gayet güzel gidiyor bence

Bu konuda sana katılıyorum. Üstelik 100 bg farkına Renault çok fark istiyor. Bunu dışarıda chip tuning yaptırarak daha ucuza getirebilirsin. Bencede bg yerine konfora yatırım yapmak daha akıllıca olacaktır.
  • dayım 34400 e 80 liğini aldı 1 ay önce şimdide 34 e kapatabilirsin

çokda fark yok açıkçası arada ama değmez bence 80likte gayet yeterli megane a
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

renault marka araçlar ikinci elde çok değer kayıp ediyorlar (piyasada çok satılan bir araç ve Çok satılan aracın ikinci eli düşük olur zor satılır herkeste var diye kimse yanaşmaz çoğu kişi beğenmez)...!!! şayet aracı uzun süre kullanmayacak iseniz başka araçlara yönelmelisiniz...!!!!

Emin misin? Özürdilerim gerçekten yanlış birdüşünce olduğunu düşünüyorum o kadar yanlış ki ne diyeceğimi şaşrırdım... Amblemi yetiyor satmak için veya tutulması için sen ne diyosun... Şahsen Renault'u konfor bakımından pek sevmem ama tutulma olayına gelince orda dururum. Bence sen de dur

• indirimli 34 fln olsa 80 lik expression......üzerine konfor paket....36 750 olur .....10 numara olur=)...
  • Bazen arabaya iyi baksanda dediğin gibi şans faktörü nedeniyle başın problemden kurtulmuyor maalesef. o sebeple be bir daha araba alırsam eşşeğimi sağlam kazığa bağlayıp Toyota alacağım

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Benim reno almamak için kendimce geçerli pek çok sebebim var. Şu an satmaya çalıştığım reno clio dan dolayı..
    Arkadaşa "neden megane" derken niye bunu beğeniyosun diye sormuyorum tabiki..Arkadaşın vereceği para daha sorunsuz olarak bilinen toyota ve ford markalarına yetecek miktarda..olay bu yani..

toyota'nın sorunsuzluğunu anladımda focus daha yeni araba sorunlu veya sorunsuz demek için bence çok erken.
    ayrıca ben 2 senedir megane kullanıyorum daha bi kere bile sorun çıkarmadı.
    yağ değişimi ve bakımı haricinde servise gitmedi araba
    ama sorun çıkaran araçlarda var tabi.bu birazda şans,kullanım ve arabaya gösterilen titizliğe bağlı
    arabaya bakmazsan oda sana bakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 19 Mayıs 2006; 23:13:55 >

• dün de başka bir bayiden 35650 YTL fiyat aldım. sanırım fiyatlar bu aralıkta. daha fazla oynamayacak gibi.
  • nerdesin acaba

istanbulda isen tepretoğluna git bize en uygun fiyatı o vermişti

birde bu işi fazla uzatma bugün yarın zammı yiyecek arabalar
  • marmara üniversitesinin karşısındaki bayii (sanırım tepretoğulları) onlar 35650 dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

marmara üniversitesinin karşısındaki bayii (sanırım tepretoğulları) onlar 35650 dediler.

ewt orası tepretoğulları........ben istanbulda en iyi fiyatın "asf" nin werdiğini biliyorum....öyle duymuştum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

marmara üniversitesinin karşısındaki bayii (sanırım tepretoğulları) onlar 35650 dediler.

ewt orası tepretoğulları........ben istanbulda en iyi fiyatın "asf" nin werdiğini biliyorum....öyle duymuştum...

en dandik en pahalı en üçkağıtçı bayi asf asıl
  • arkadaşlar bahsi geçen aracı 35700 ytl ye (zamsız fiyatla) 26 mayısta teslim aldım. şu anda 800 km oldu ve yakıt tüketiminden çok memnunum. ortalama 4.9-5.1 L. yorumlarıyla yardım eden herkese teşekkürler!
  • Hayırlı olsun iyi bir seçim bence
  • hayırlı olsun senide kulup renault a bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.