Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
39.626
Cevap
153
Favori
3.272.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Megane III ün piyasaya çıkmadan önce (ocakta çıkacak) yol testleri Türkiye de yapılıyor. Geçen hafta Oyak-Renault ya gelen bu araçlar Oyak Renault içerisindeki bir servis tarafından değerlendirilip çıkan hatalar müşteriye ulaşamadan engellenmeye çalışılacak. Yani şu an Bursada göreceğeniz tam 20 tane Megane III olacak. Araçları gören biri olarak yeni Megane çok şık ve kaliteli. Canlısı fotoğraflardakinden daha fazla çekici.
    quote:

Orjinalden alıntı: sar2te

Geçen akşam Çekirge'de (Bursa) arabayı yanaştırırken yanımdan farklı bir araç geçti...bir baktım Megane III...arkasından bir tane daha...sonra bir tane daha...tam 5 farklı renkte Megane III gece gece test ediliyordu...fuarda görememiştim ama Çekirge'de karşıma çıktı...oldukça güzel görünüyordu...yine çok satacaktır Megane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeTheKid -- 18 Temmuz 2009; 19:56:35 >

• Renault üretimi çeşitli fabrikalarında 2 hafta süreyle durdurma ve baya bi işçiyi işten çıkarma kararı almış, bakalmı gelişmeler ne gösterecek?
  • Eskı tıpsız hachback ten eser kalması guzel olmus
  • Araç cidden güzel olmuş işçilik baya artmış gibi duruyor aynı şeklide malzeme kaliteside.şimdi bunu 1.5 110 hp lik dizel ve full + esp li modeli 45 i bulursa laguna mı almak daha mantıklı olur yoksa megane 3 ümü.dediğim seçenek 45 i bulabilir ve buda üzerinde düşünülmesi gereken bir laguna seçeneği ortaya çıkartır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LTBA_36R

Araç cidden güzel olmuş işçilik baya artmış gibi duruyor aynı şeklide malzeme kaliteside.şimdi bunu 1.5 110 hp lik dizel ve full + esp li modeli 45 i bulursa laguna mı almak daha mantıklı olur yoksa megane 3 ümü.dediğim seçenek 45 i bulabilir ve buda üzerinde düşünülmesi gereken bir laguna seçeneği ortaya çıkartır.

hacı mevcut Privilage zaten 44.600 bahsettiğin 50ye yaklaşır. ESP koyacak mı ki ztn, bence Laguna'yı üzmemeye gayret gösterirler.
  • sedanını beğenmedim
    coupe ÇOK güzel
  • fiaytı ne kadar olur 40000 ytlyi geçer mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiat palıo

sedanını beğenmedim
    coupe ÇOK güzel

tabi palio'dan sonra çok tatmin etmeyebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiat palıo

fiaytı ne kadar olur 40000 ytlyi geçer mi

şaka şaka

valla arkadaşım HB olanı 40 civarında olur, donanımlısı. sedan privilage şu an ztn 45 civarında, o da 47 civarında olur heralde

gerçi kriz mriz durumları da var, Renault işçi mişçi çıkarttı, iki hafta iş durdurdu, durumlar sakat, sıfır almak için iyi fırsatlar da çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 29 Ekim 2008; 21:47:02 >
  • Çok güzel.
  • Megane III HB ispanya palencia fabrikasinda imal ediliyormus. Acaba Bursa'da bu aracin herhangi bir versiyonu uretilecek mi?
  • bursadaki fabrikaya üstü kamuflaşsız siyah renk megane 3 hb geldi

isterseniz resimleri atabilirim.renault fabrikasında çalışıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

bursadaki fabrikaya üstü kamuflaşsız siyah renk megane 3 hb geldi

boşver gerek yok, napacazki

• quote:

Fotolar iyi olur gerçekten.Şimdiden teşekkürler.
    HB, scenic ve sedanın türkiye çıkış tarhilerini bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhendis06

Megane III HB ispanya palencia fabrikasinda imal ediliyormus. Acaba Bursa'da bu aracin herhangi bir versiyonu uretilecek mi?

sedan üretilir diye düşünüyorum
  • Megane III Bursa sokaklarında fink atıyor, yanımda fotoğraf makinası olduğunda çekip yükleyeyim hemen.

Hatta bugün ben karşıdan karşıya geçerken tam kırmızı ışıkta ilk sırada duruyordu.. Bi de şoförün yanındaki koltukta sarı renkli benzin bidonu gibi bi şey vardı

Aracın dışı bence çok şık (ki renoyu pek sevmesem de). Ama içi biraz fazla plastik gibi geldi.. Tabii bu şahsi görüşüm..

Bakalım ne zaman çıkacak piyasaya...
  • quote:

serdar at resimleri de gözümüzün pası silinsin...
  • bitirim abi atarım ama korkuyom valla renault beni şikayet eder diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Megane III Bursa sokaklarında fink atıyor, yanımda fotoğraf makinası olduğunda çekip yükleyeyim hemen.

Hatta bugün ben karşıdan karşıya geçerken tam kırmızı ışıkta ilk sırada duruyordu.. Bi de şoförün yanındaki koltukta sarı renkli benzin bidonu gibi bi şey vardı

Aracın dışı bence çok şık (ki renoyu pek sevmesem de). Ama içi biraz fazla plastik gibi geldi.. Tabii bu şahsi görüşüm..

Bakalım ne zaman çıkacak piyasaya...

birde şu dünya gözüyle bir görebilsek şu meganı
  • Emre gel bursaya gösteriyim sana meganı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.