Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.627
Cevap
151
Favori
3.275.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim cok hosuma gitti yeni megane fiyatıda uygun olursa bi takasa girebilirim yeni megane için
  • arkadaşlar hb modeli 35 bin ytl den başlayacakmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

arkadaşlar hb modeli 35 bin ytl den başlayacakmış...

dizeli mi?

authentique dizel 85bg o fiyata olursa expressionlar yine 37-38 falan olur, çok fazla bi artış yok demekki

bilgi nerden arkadaşım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

arkadaşlar hb modeli 35 bin ytl den başlayacakmış...

dizeli mi?

authentique dizel 85bg o fiyata olursa expressionlar yine 37-38 falan olur, çok fazla bi artış yok demekki

bilgi nerden arkadaşım???

başlangıç fiyatının dizel olacağını hiç sanmıyorum en alt motor ve donanım versiyonudur başlangıç fiyatının 33-34 gibi olması gerekir
  • şimdi yeni çıkan kasalar genelde eskisine göre 2000YTL civarında fazla çıkıyor, kendi gözlemim. Benim şu anki kasada beğendiğim 1.5 80bg HB Expression modeli 34000YTL civarında demek yenisi 36000 falan olur. Daha fazla olursa zaten satışı riske etmiş olur.
  • quote:

şimdi yeni çıkan kasalar genelde eskisine göre 2000YTL civarında fazla çıkıyor, kendi gözlemim. Benim şu anki kasada beğendiğim 1.5 80bg HB Expression modeli 34000YTL civarında demek yenisi 36000 falan olur. Daha fazla olursa zaten satışı riske etmiş olur.

fiyatlar abartı değil dizeli diğer markalara göre uygun zaten ismi megane olduğu için her türlü satacaktır ve tutar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

şimdi yeni çıkan kasalar genelde eskisine göre 2000YTL civarında fazla çıkıyor, kendi gözlemim. Benim şu anki kasada beğendiğim 1.5 80bg HB Expression modeli 34000YTL civarında demek yenisi 36000 falan olur. Daha fazla olursa zaten satışı riske etmiş olur.

fiyatlar abartı değil dizeli diğer markalara göre uygun zaten ismi megane olduğu için her türlü satacaktır ve tutar

tutacağı kesin canım, ona kimse bişe demez de. Yine yüksek olursa kıyas yapılacak arabalar da var. Ben Renault'cuyum ilk tercihim renault olacak ama öyle olmayan büyüüüüük bi çoğunluk var. Her ne kadar nedeni bana saçma gelse de bu böyle

• bende renaultcuyum zaten sadece bizim forumda renault'u sevmezler dışarısı öyle değil herkezde renault var ve çoğu megane II kullanıcısı megane III geçecektir sonuçta yıllardır ülkemizde renault sevilen sayılan bir firma kaç yıldır kahrımızı çekiyor renault'lar
  • baz modeli tahminimce 1.4 motor olur
  • Bazı arkadaşlar megane 2 den daha sağlam olacak yada daha kaliteli olacak falan yazmışlar çok güldüm kaçtane firma model yenilediğinde bir öncekisinden daha kalitesiz daha gösterişsiz daha dayanıksız daha boş araç yapıyorsa?sormak lazım amaç megane 2 yi kötülemek ya her yol mübah neyse yoruma geçecek olursak ben bir megane 2 1.5 dcı sahibiyim şöyle söyliyim aracın zaten bu şekilde olacağını tahmin etmek pekte güç değildi yeni lagunayı gözünüzün önüne getirin yanına megane 3 ü koyun önden aynı yandan hafif farklı arkadan üssüne sağdık kalınarak kan bağı bozulmadan bulunduğu sınıfa uygun tasarlanmış tatminkar bir araç yani lagunanın kardeşi clio nun abisi.artık eskisi gibi birbirinden tam bağımsız araçlar yapma devri kapandı onu ancak fiat yapar ki oda vazgeçer gibi şu sıralar.sorun şu ki ben laguna da da,clio da da,sembol de de ve yeni çıkacak olan megane ın son versiyonunda da sert mizaçtan uzaklaşıldığını daha pasifleşen ve agrasif değil olduğu kadarı ile yetinen uysal bir karakter yapısı seziyorum.herkez ne düşünür bilemem ve zevlerle renkler tartışılmaz felsefesine sadık kalarak ben şahsen otomobil tasarımında sert,asi,agrasif,başına buyruk,hafif ukala,hafif te serseri,fakat aileden asil,gördüğünüz zaman içinizin titrediği dikiz aynanızdan gördüğünüzde refleks olarak yol verme girişiminde bulunacağınız tasarım anlayışında ve karakterinde olan araçları daha çok seviyorum hangi araçlardır bunlar hemen aklımın geldiğince sayacak olursam (ilk başı çeken alfa 159,sonrasında honda accord,megane 2,volvo nun hemen hemen tüm modelleri,efsane e 39 kasa bmw 5 serisi,citroen C5,eski kasa B kasa yada uzay kasa vectra lar,fiat marea,mazda 3-6,seat leon,ve tabi yeni lancer nerdeyse unutuyordum çok sağlam bakıyor vs vs)yani bence megane 2 ,3 e nazaran daha agrasif duruş sergiliyor dicem arabamı savunmuş olucam o yüzden demiyorum polemik yaratmıyorum megane 2 nin mi yoksa 3 ünmü daha sert baktığı yorumunu size bırakıyorum sonuç olarak eleştiriye açık noktaları olsada ki (insan insanı eleştiriyor allah yapısı olmasına rağmen kul yapısımı eleştiriye kapalı olacak) diyorum megane ın 3. versiyonunu kendimce 10 üzerinden 7.5 puanla başarılı buluyorum kullanım konfor ve işçilik kalitesi ile ilgili resimlere bakarak her nekadar iyi gibi dursada şimdilik daha kullanmadan etmeden bir yorumda bulunmuyorum ilk bakışta çarpılıp aşık olunup işte bu denecek bir bayan değil fakat evlenilebilecek ve doğru bir seçim olacak mutlu edebilecek bir bayan edasında bir araç olduğunu söyleyerek yazıma son veriyorum saygılarımla mutlu sağlıklı bol kazançlı ve kazasız belasız sevdiklerinizle zevk dolu sürüşlerin olduğu günler diliyorum hoşçakalın...(biraz editör yazısı gibi oldu ama idare edin sona doğru gaza geldim )

• quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

Bazı arkadaşlar megane 2 den daha sağlam olacak yada daha kaliteli olacak falan yazmışlar çok güldüm kaçtane firma model yenilediğinde bir öncekisinden daha kalitesiz daha gösterişsiz daha dayanıksız daha boş araç yapıyorsa?sormak lazım amaç megane 2 yi kötülemek ya her yol mübah neyse yoruma geçecek olursak ben bir megane 2 1.5 dcı sahibiyim şöyle söyliyim aracın zaten bu şekilde olacağını tahmin etmek pekte güç değildi yeni lagunayı gözünüzün önüne getirin yanına megane 3 ü koyun önden aynı yandan hafif farklı arkadan üssüne sağdık kalınarak kan bağı bozulmadan bulunduğu sınıfa uygun tasarlanmış tatminkar bir araç yani lagunanın kardeşi clio nun abisi.artık eskisi gibi birbirinden tam bağımsız araçlar yapma devri kapandı onu ancak fiat yapar ki oda vazgeçer gibi şu sıralar.sorun şu ki ben laguna da da,clio da da,sembol de de ve yeni çıkacak olan megane ın son versiyonunda da sert mizaçtan uzaklaşıldığını daha pasifleşen ve agrasif değil olduğu kadarı ile yetinen uysal bir karakter yapısı seziyorum.herkez ne düşünür bilemem ve zevlerle renkler tartışılmaz felsefesine sadık kalarak ben şahsen otomobil tasarımında sert,asi,agrasif,başına buyruk,hafif ukala,hafif te serseri,fakat aileden asil,gördüğünüz zaman içinizin titrediği dikiz aynanızdan gördüğünüzde refleks olarak yol verme girişiminde bulunacağınız tasarım anlayışında ve karakterinde olan araçları daha çok seviyorum hangi araçlardır bunlar hemen aklımın geldiğince sayacak olursam (ilk başı çeken alfa 159,sonrasında honda accord,megane 2,volvo nun hemen hemen tüm modelleri,efsane e 39 kasa bmw 5 serisi,citroen C5,eski kasa B kasa yada uzay kasa vectra lar,fiat marea,mazda 3-6,seat leon,ve tabi yeni lancer nerdeyse unutuyordum çok sağlam bakıyor vs vs)yani bence megane 2 ,3 e nazaran daha agrasif duruş sergiliyor dicem arabamı savunmuş olucam o yüzden demiyorum polemik yaratmıyorum megane 2 nin mi yoksa 3 ünmü daha sert baktığı yorumunu size bırakıyorum sonuç olarak eleştiriye açık noktaları olsada ki (insan insanı eleştiriyor allah yapısı olmasına rağmen kul yapısımı eleştiriye kapalı olacak) diyorum megane ın 3. versiyonunu kendimce 10 üzerinden 7.5 puanla başarılı buluyorum kullanım konfor ve işçilik kalitesi ile ilgili resimlere bakarak her nekadar iyi gibi dursada şimdilik daha kullanmadan etmeden bir yorumda bulunmuyorum ilk bakışta çarpılıp aşık olunup işte bu denecek bir bayan değil fakat evlenilebilecek ve doğru bir seçim olacak mutlu edebilecek bir bayan edasında bir araç olduğunu söyleyerek yazıma son veriyorum saygılarımla mutlu sağlıklı bol kazançlı ve kazasız belasız sevdiklerinizle zevk dolu sürüşlerin olduğu günler diliyorum hoşçakalın...(biraz editör yazısı gibi oldu ama idare edin sona doğru gaza geldim )

....

• quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

bende renaultcuyum zaten sadece bizim forumda renault'u sevmezler dışarısı öyle değil herkezde renault var ve çoğu megane II kullanıcısı megane III geçecektir sonuçta yıllardır ülkemizde renault sevilen sayılan bir firma kaç yıldır kahrımızı çekiyor renault'lar

valla yola çıkınca durum kendini gösteriyor zaten. Yalnız işte arada ben renault almam tarzında yaklaşımlar çıkıyor, onlara hasta oluyorum. Ulen daha dün eşşeğe biniyodunuz. Sanki babaları SLK kullanıyodu hep. Megane II'yi beğenmiyolar. Sanırım şu kuş serisinin de biraz etkisi var renault üzerinde. Hani yerli falanya... Valla ben kendi Clio 3'ümden sonra çoğu arabayı beğenmez oldum. Ford'un tüm arabaları (mondeo'ya binmedim) plastik kalitesi amele. Focus yine neyse de o fiestayla fusion yok mu adamı yer yaa, kapıları kapatıyosun, sanki selpaktan yapılmış. bizim ön kapıları kapatınca araba burdayım diyor. Geçen bi focus'a bindim yine 2006 falan. Düz yolda bile anormal bi uğultu var arabanın içinde, ben Clio3'ümün içinde öyle bi uğultu duymadım hiçbir zaman. Falan filan işte sabaha kadar yazarsın, Fiat'ları yazmıyorum bile hiç. Peugeot...

Ama millet bayılıyo işte, bilinçli olarak tercih ediyosalar bişe demiyorum, araştırmış etmiş. Ama çoğu bilinçsiz karşılaştıklarımın. Tıpkı bilinçsiz bir şekilde LCD TV tercih edilmesi gibi...

• merhaba
    Tr'nin en cok kullanilan arabasi bu
    performans ve teknik ozelliklerde cok buyuk bir iyilesme beklemiyorum,
    dizayni ise; estetik olarak bir yenilik hissi veriyor, tuketicileri tatmin edecektir.
    En onemli konu fiyat
    eger fiyat konusunda yeni bir cazibe sunamazlarsa,
    mevcut ekonomik sartlarda fazla satilmaz
    selamlar
  • autocar dergisinin aralık sayısında renault severler için 2 güzel karşılaştırma vardı
    1. renault megane R26R ile cayman s

2. megane III ile golf 6

en çok ilgimi çeken golf ve megane karşılaştırmasıydı golf kazandı ama alman dergilerinde belirtilen bariz bi üstünlük yoktu ayrıca dergide megane çok beğenildi iç tasarım golfe göre daha modern ve aracı kullanma hissi daha hafifmiş megane oldukça kaliteli olarak değerlendirildi
  • Evet arkadaşlar autocar dergisini alıp Golf Ve Megane karşılaştırmasını okudum.Karşılaştırmada birinci seçilmemiş sadece izlenimler aktarılımış.Bir alıntı yaparak sizlerle paylaşmak istedim.Öncelilkle Autocar'ın tipik Alman dergilerinden çok daha objektif olduğunu söyleyebilirim.
    Golf'ün tek üstün olduğu nokta yol sesini kabine daha az yansıtması.Bunun dışında kabin içi kaliteyi sürekli gündeme getirenler bundan sonra bu konuyu pek tartışamayacaklar.
    Alıntı Autocar:Bir çoğumuz Golf'ün çok iyi işlenmiş konsol bağlantıları ve gösterge/havalandırma detaylarıyla bu konuda küçük bir farkla da olsa önde olacağını bekliyorduk ancak,Renault'nun kesinlikle daha modern ve yeni görünen bir tasarıma imza attığını söyleyebiliriz.Megane'da hız ve devir göstergelerinde analog-dijital göstergelerin karışımı kullanılmış,düğmelerin kalitesi VW standartlarında ve tüm kabin içi daha geniş ve ilginç oluşuyla bir puan daha kazanıyor.Golf fanatikleri bunu göremeyeceklerdir ancak Mars'tan gelen bir hatchback alıcısı bile kabin içi için Megane'ı tercih edecektir.Bu çok büyük bir adım.
    Merak edenlerin dergiyi almasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 3 Aralık 2008; 20:16:28 >

• Megane III, gerek HB gerek sedan olarak çok şık olmuş. Bir gelsin de canlısını da gidip göreyim.
  • Bi kaç yorumda ben yazayım. Araç çok güzel görünüyor. Bagaj hacmi bana çok ferah ve geniş gibi geldi. Ön tarafı Laguna'ya oldukça benzerken arka kısmına doğru gidildikçe farkını hissettiriyor araç.

Sert duruş konusunda da evet haklısınız megane II daha sert duruyor. Bu araca biraz daha sempatik hatlar verilmiş... Açıkçası ben çok beğendim çok güzel bir araç olmuş. Özellikle kabin içi tasarımı ve gösterge paneli çok daha modern. Motor seçeneklerini ve canlı kanlısını da görüp inceledikten sonra yorum yapmak lazım o ayrı... Yalnız tahmin ediyorum ki oldukça kaliteli bir araç olacak.

Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byspayn -- 5 Aralık 2008; 13:00:00 >
  • ahh nerde benim makyajsız meganemin yırtıcı bakışları megane 3 te bu havayı alamadım ama kredi borcunu bitirirsek geçeceğim araç megane 3 olur
  • yeni megane hatchback mart ayında megane sedan ise kasım ayında türkiyede inşallah beklenildiği gibi güzel olur kendisi de fiyatı da
  • İyi Bayramlar

Bayramdan önceki gün gezme amaçlı Bursa'ya gittik. Ankara D200 yolundan giderken Çevre yoluna girmeden önce bi dinlenme yeri gibi bişey var. Orda tam 4 tane gıcır gıcır Megane III gördüm. Elemanlar test sürüşü yapıyolardı da bi mola vermişlerdi heralde. Biraz geç uyandığım için durup yanlarına gidemedim. Belki yanaştırmazlardı da. Hani 1-2 sohbet ederdik, ne zaman çıkacak, donanımlar, motor seçenekleri sormak isterdim ama dediğim gibi belki de cevap vermezlerdi. Gerçi arabalar üzerinde herhangi bir kamuflaj falan yoktu. Heralde artık çıkış zamanı yaklaşıyo diye, testleri falan sonlardırmak üzereler.

Valla bir an önce çıksa da HB Expression modelinden alsak bi tane. Bide çok fazla abartmazlar inşallah fiyat olayını. Çünkü yeni kasa gelirken az daha zorlayıp sıfır bu kasadan almak istiyorum. Bakalım kısmet...

Ama araba çok güzel görünüyodu yaw. O kadar baktıkki fotoğraflarına direk arka farları görünce aha Megane dedim. Ama duracak yeri geçmiştik işte. İnşallah Megane konusunda kısmetsizliğim bu olur sadece.

Bursadan hiç arkadaş yok mu yaw, biraz konuyu araştırsalar...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.