Şimdi Ara

Renault Mehane 4 HB Joy Hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 gün önce 2017 model Beyaz (bunu bulbildiğimden) Renault Mehane 4 HB Joy araç aldım. Araç giriş seviyesi olmasına rağmen güvenlik donanımı olarak tüm beklentilerimi karşıladı. Fakat araçta hoşuma gitmeyen 1-2 konu var Jant kapaklarını şimdilik sorun yapmıyorum, Klasik buton anteni shark anten ile değiştirdim çok daha şık görünüyor ve işlevinde bir problem yok fakat beni en çok üzen araçtaki ses kalitesi. Bu hafta sonu bir ses sistemcisine gitmeden bazı konularda sizlerden bilgi almak istedim. Arka hoparlörlerden gelen ses hem çok az hemde kalitesiz. Araçtaki tiz ve bas seviyeleri de hoşuma gitmedi. Aracı aldığım bayideki ne satıcılar nede yedek parçadakiler benim sorularıma cevap veremediler. Sizden ricam aracımın üzerindeki ses sistemi, hoparlörler ve bunları hangi model (kaç cm, 2 yada 3 yollu hoparlör mü? kaç ohm, kaç watt yada rms) beni biraz bilgilendirebilirseniz çok mutlu olacağım. Ben çok ses açan ve araç dışındakilere sesi duyurmaya çalışan değil dinlediği müzikteki her detayı temiz bir şekilde duymak için soruyorum bunları. Yardımcı bilgiler verecek arakadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.