Şimdi Ara

Renault MODUS aldım izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun. Bizim sokakta bir tane var gözüm daha alışamadı arabaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

yapmıyor 1000dd de giderken oldukça sakin oluyor hemde - çok az gaz veriyor zaten

vites farketmez sadece 5 te çok az yakıyor

olm bu modus un 1.6 115li ii gider ha senin scenici pek tanımaz gerçi şöföre de bağlı marmaris fethiye arası bi corollacıda benm 160hp lik araca nal toplattı

olm benim scenice birazcık zor gibi - benimki 124 bg - ama bence de modus 1.6 geçer çok iyi gidiyor velet..

desene senin volvonun kızlığı gitti

quote:

Souldrinker'dan alıntı

m.C.k bu arada dediğini yapıp 32 km 'ye ayarladım cruise control 'ü sonra baktım tüketime 2,3 lt ve araç hakkaten çok sakin gidiyor

hocam haftasonu bi rekor kırdım

120 civarı giderken ayağımı gazdan çektim, tüketimi sıfırladım, arada bi azıcık gaza dokundum ve ortalama 0.4 lt yaktım(1km anca

gittim) araçyavaşlayana kadar..sonra kalan yakıta baktığımda tam 12800km yazıyordu

• Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan. Kazasız günler dilerim. Evet, o araba gerçektende çok güzel bi araba...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

yapmıyor 1000dd de giderken oldukça sakin oluyor hemde - çok az gaz veriyor zaten

vites farketmez sadece 5 te çok az yakıyor

olm bu modus un 1.6 115li ii gider ha senin scenici pek tanımaz gerçi şöföre de bağlı marmaris fethiye arası bi corollacıda benm 160hp lik araca nal toplattı

Hangi corolla bu ?
  • TOYOTA CORALLA 1,6 SOL DÜR , BENDE VAR , İYİ GİDİYO,
  • sanmıyorum 110 bglik corolla zor yer - eski kasa 114lük corolladır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Ankarada otomatik modusten anlayan tavsiye edebileceğiniz usta servis var mı ?
    Aks keçesinden yağ kaçırıyor, biliyorsunuz şanzuman motor birleşimi, keçeyi değiştrmek kolayda şanzuman yağında eksileni tamamlayacak, yani, komple boşaltıp yeniden yağ basacak.

Hocam konu 9 yillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.