Şimdi Ara

Renault MODUS aldım izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya bir araba inceledikten sonra Megane mı Modus mu derken , Modus üzerine karar kıldık ve sonunda 1.4 16V Dynamique aldık. Cumartesi aracı teslim aldım. Alır almaz 200 km şehirler arası ve 50 km şehir içi yol yaptım. Yakıt tüketimi olarak beni üzmeyecek gibi gözüküyor . Yol bilgisayarı verilerine göre :
    Şehirler arası 90km sabit hızla (cruise control) anlık : 5,5 lt , ortalama 5,8 lt.
    Şehir içi ortalama 7,0 lt.
    Bu veriler gerçekten beklediğimin altında çıktı. 51lt benzin aldım fulledim depoyu , 250 km yol yaptım daha mevcut benzinin 1/4 ünü harcamış gözüküyor.

• benzin tüketimi gerçekten oldukça iyi bir araç modus..

3 gün boyunca kullanma imkanım oldu modusu ve gerçekten alınası bir otomobil..

aracın her viteste gidişi gerçekten güzel..

hocam 5.viteste hız sabitleyiciyi 32kmye ayarlayıp anlık tüketime bakar mısın??

2-3lt civarı yakıyor araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

benzin tüketimi gerçekten oldukça iyi bir araç modus..

3 gün boyunca kullanma imkanım oldu modusu ve gerçekten alınası bir otomobil..

aracın her viteste gidişi gerçekten güzel..

hocam 5.viteste hız sabitleyiciyi 32kmye ayarlayıp anlık tüketime bakar mısın??

2-3lt civarı yakıyor araç
    Hız sabitleyici 50 km 'nin üzerine çıkınca çalışıyor diye biliyorum en azından bana öyle söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souldrinker

Hız sabitleyici 50 km 'nin üzerine çıkınca çalışıyor diye biliyorum en azından bana öyle söylediler.

Alıntıları Göster
    30 kmden itibaren devreye sokabiliyorsun
  • quote:

30 kmden itibaren devreye sokabiliyorsun

Alıntıları Göster
    evet sokabilion
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

evet sokabilion

Alıntıları Göster
    5. viteste mi olması lazım eğer öyleyse araba silkinme yapmaz mı o 32 km süratle giderken
  • quote:

5. viteste mi olması lazım eğer öyleyse araba silkinme yapmaz mı o 32 km süratle giderken

Alıntıları Göster
    yapmıyor 1000dd de giderken oldukça sakin oluyor hemde - çok az gaz veriyor zaten

vites farketmez sadece 5 te çok az yakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia RİO 1.5 HB Comfort Aldım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yapmıyor 1000dd de giderken oldukça sakin oluyor hemde - çok az gaz veriyor zaten

Alıntıları Göster
    çok iimiş ya ben de modus almayı düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: felsongy

çok iimiş ya ben de modus almayı düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Konfor olarakta beni tatmin etti , ses yalıtımı gerçekten çok iyi bende daha önce 206 vardı arabanın içinde dışarıdan gelen yol sesi yüzünden durulmuyordu. Arka koltuklar 2 kişilik konumdayken arkaya 1.80'nin üzerindekiler oturduğunda nerdeyse 1 karış diz mesafesi daha kalıyor gerçi bagaj küçülüyor doğal olarak , Koltuklar 3 kişilik kullanımdayken bagaj hacmi bana yeterli geldi tabi kalabalık ailelere yetmesi mümkün değil. Cruise Control gerçekten çok güzel bir donanımmış , İzmir Altınyol'da bile şehir içi olmasına rağmen kullanıyorum. Megane'ın içi bana çok aşırı plastikten yapılmış havası vermiş ve rahatsız etmişti ama Modus bu izlenimi vermiyor. Klima gayet yeterli , daha önce 206 'da 1. seviyede üşütüyordu bunda ise klima baya dengeli ama keşke çift bölgeli otomatik klima olsaydı diyorum niye bu seçenekle ithal etmemişler anlamadım.

İzmir'de Trafikte Modus hiç görmüyorum , İzmir'de bir tek ben mi aldım acaba diye düşünmüyor değilim , Almayı düşünen arkadaşlara şu an için gerçekten tavsiye ederim tabi kapsamlı bir değerlendirme yapmak için bir süre daha kullanmak gerekli.

• quote:

Konfor olarakta beni tatmin etti , ses yalıtımı gerçekten çok iyi bende daha önce 206 vardı arabanın içinde dışarıdan gelen yol sesi yüzünden durulmuyordu. Arka koltuklar 2 kişilik konumdayken arkaya 1.80'nin üzerindekiler oturduğunda nerdeyse 1 karış diz mesafesi daha kalıyor gerçi bagaj küçülüyor doğal olarak , Koltuklar 3 kişilik kullanımdayken bagaj hacmi bana yeterli geldi tabi kalabalık ailelere yetmesi mümkün değil. Cruise Control gerçekten çok güzel bir donanımmış , İzmir Altınyol'da bile şehir içi olmasına rağmen kullanıyorum. Megane'ın içi bana çok aşırı plastikten yapılmış havası vermiş ve rahatsız etmişti ama Modus bu izlenimi vermiyor. Klima gayet yeterli , daha önce 206 'da 1. seviyede üşütüyordu bunda ise klima baya dengeli ama keşke çift bölgeli otomatik klima olsaydı diyorum niye bu seçenekle ithal etmemişler anlamadım.

İzmir'de Trafikte Modus hiç görmüyorum , İzmir'de bir tek ben mi aldım acaba diye düşünmüyor değilim , Almayı düşünen arkadaşlara şu an için gerçekten tavsiye ederim tabi kapsamlı bir değerlendirme yapmak için bir süre daha kullanmak gerekli.

Alıntıları Göster
    bizim bi müsterinin var aynı seninkinin modelinden bordo baya güzel hoşuma gidiyo bu arada senin renk ne?

edit: kaç paraya alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 13 Eylül 2005, 10:29:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

bizim bi müsterinin var aynı seninkinin modelinden bordo baya güzel hoşuma gidiyo bu arada senin renk ne?

edit: kaç paraya alsın

Alıntıları Göster
    naturel diye geçiyo ama bildiğimiz bej rengi
    26.300 YTL 'ye aldım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Souldrinker

izmirde bir send yok sanırım bizim otoparktada var bi tane tipsiz modus , ha birde yukarı tarafta siyah tamponlu görmüştüm

• quote:

26.300 YTL 'ye aldım

Alıntıları Göster
    quote:

26.300 YTL 'ye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

quote:

26.300 YTL 'ye aldım

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun arkadaşım yakıt yönünden çok
    mantıklı bi arabaya benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mikroanaliz

hayırlı olsun arkadaşım yakıt yönünden çok
    mantıklı bi arabaya benziyor

Alıntıları Göster
    güzel bi arabaya benziyo...
  • hayırlı olsun güle güle kullan yakıtı bayagı iyimiş
  • hayırlı olsun
    kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim35

hayırlı olsun
    kazasız belasız
    sağolun arkadaşlar,
    Çok yoğun dur kalklı şehir içi trafikte kısa mesafede tüketim biraz daha artıyor doğal olarak , 8.0 lt'ye kadar çıkıyor.
    Ağır bir araba eğer seri kullanayım derseniz kesin olarak çok yakar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

olm bu modus un 1.6 115li ii gider ha senin scenici pek tanımaz gerçi şöföre de bağlı marmaris fethiye arası bi corollacıda benm 160hp lik araca nal toplattı

• quote:

Orijinalden alıntı: alper1001

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

olm bu modus un 1.6 115li ii gider ha senin scenici pek tanımaz gerçi şöföre de bağlı marmaris fethiye arası bi corollacıda benm 160hp lik araca nal toplattı

Alıntıları Göster
    m.C.k bu arada dediğini yapıp 32 km 'ye ayarladım cruise control 'ü sonra baktım tüketime 2,3 lt ve araç hakkaten çok sakin gidiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.