Şimdi Ara

Renault mu Diger Marka mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba Oyak calisaniyim yeni clio ve meganeyi indirimle alabilirim sizce ikinci el golf veya a3 mu almaliyim yoksa renaulttan indirimli megane veya clio mu almaliyim cunku renaultta clio alanlar internette yazdiklarina gore baya sorunlar cikmis siz olsaniz ne yaparsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• clio da sorunlar çok çıkmış! e megane al o zaman.

indirim varsa kaçırma al, megane da da sorunlar çok çıkıyorsa boşver ama.

bir de alınca satmama garantisi veriyorsan ve a3 gibi araca binmek istiyorsan alma. ama alıp bir iki hafta sonra satabiliyorsan, al sat a3 al. anlamıyorsan riske girme direkt a3 al.

duruma göre değişir yani.
  • Renault alacaksan makyajlı kasa alacaksın. Sorunları giderilmiş oluyor. Megane alınabilir fiyat avantajlıysa ama bu sene oyak fiyatları pek avantajlı gibi değildi sanki.
  • Clio icin disaridan yeni kasa guzel gozukuyor ama internette bir suru sikayet var megane icin fazla sikayet gormedim ama buyuk arac gibi alip biraz kullanip satsam zarar eder miyim?

• 2. El Golf ve A3 denen araçların yeni kasası çıktı, 6 ay sonra eski kasa olucak bir araç yerine gider sıfır megane alırım misler gibi binerim.

• Clio yerine megane almak daha mi iyi ?

• Abime Oyak indiriminden yeni clio 1.3 tce icon paketinden satın aldık. Ne gibi sıkıntılar mevcut acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sikayet varda clio yazip bakabilirsijiz

• Siz hangisini tercih edersiniz?

• Bende 1 ay önce clio 5 aldım. Bundan önceki araçlarım 2014 mercedes c180 ve 2017 opel astra j. 1.0 tce touch olanını aldım araç gayet güzel 2000 km yaptım şu ana kadar bir sıkıntı yok. Araç clio 4 e göre baya iyileşme yaşamış eksikleri giderilmiş imkanınız varsa test sürüşü yapın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Tabiki b sınıfı ekonomik bir araç olduğunu unutmayıp beklentiyi bu seviyede tutarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Kasası yeni olması avantaj megane alacaksanız yenisini bekleyin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.