Şimdi Ara

renault niye bu kadar adi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şirket sana iş yap diye araba veriyor eşe dosta hava yap, foruma inceleme yaz diye vermiyor. maaşın kurtarıyorsa git düzgünü al.
  • Bende bu 'adi' kelimesini yadirgiyorum. 'Kalitesiz' kelimesi nesnelere daha uygun sanki. Neyse, konuya dönersek oyuncak asker plastigi hakim konsol ve kapı plastikleriyle, cok fazla ayak surtunmesiyle hemencecik deforme olan Halı ve dosemeleriyle,10.000 km'de ses yapmaya başlayıp ayarı bozulan yürüyen aksamiyla, küçük ama mide bulandiran detaylarıyla dizel otomatik fluence - Megane 80.000TL!

Motor ve şanzıman konusunda iyi bir marka. Türk insanı markaya yıllardan beri az yakar çok kaçar ve parçası ucuz servisi bol diye sempati duyup markayı benimsemiş.

Çok takığım, 1998 Megane arabamizin arka kapısı da tüy gibiydi, 2015 fluence ' nin de arka kapısı tüy gibi. Ayrıntılara önem sıfır! Kimisi bana kizabilir ama korelilerle ortak kullandığı platform nedeniyle bariz Uzakdoğu esintisi taşıyan araçları üretip, özgün tasarımlar yapamayan, üstelik te kaliteyi düşük tutan renault başta citroen Peugeot gibi ülke markaları ve alman rakipleri karşısında çok geride kaldı. Golf Leon Astra C4 308 birde Megane! kıyaslayamiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide dacia çıktı şimdi reno motoru varmış diye koş koşa alıyo millet bide ödüllüymü sdasfsds

• Şu alınır mı? Bu alınır mı? Ona okadar payı niye verdin......

Bu muhabbet çok uzar :)

Bu muhabbete çoook kez muhattap oldum
    ör:

Tempra aldım:
    -Dijital gösterge bozulur çok masraf açar...
    Aracı sattığımda hala göstergesi bozulmamıştı.

Tipo aldım:
    -Altı yere çok yakın, bagajı küçük vs vs.
    Sattığımda baya da kar deip sattım.

Siena aldım:
    -Bu ne, araba mı? sorusuna ne desem boştu zaten.
    Çok beğenmesemde işimi görmüştü sattım gitti :)

Omega aldım:
    -OOOO gardaşın hayırlı olsun artık son sahibi olursun, çok yakarbu, ama adamlar yapmış haaa vs vs.
    Adam Antepten geldi aldı gitti. yani satılıyomuş.

C1 aldım:
    -Bune laaa bayan arabası :), zaten eşim kullanabilsin diye almıştım benimde çok hoşuma gidiyor, kapıda yatıyor:)

Astra aldım:
    -Golf niye almadın, benim arkadaşta focus var o çok iyi, bide leona baksaydın vs vs. Kusur bulamadılar, modifiyesine taktılar :) -Bu tampon yolda dökülür vs vs.
    Aracımla mutluyum :)

Bence herkesin kesesine göre aldığı araba içine siniyorsa o en iyi arabadır. Kimsenin ne dediğine bakmayın arkadaşlar, satılmayan 50.000km dökülen araba falan yok. Sorunsuz araç da yok. Fanatik olmaya da gerek yok....

Rabbim hepinizin gönlündeki aslanı kapınızın önünde yatmasını nasip etsin.

• Verilen tepkileri sürü psikolojisine bağlıyorum. Renault'un sadece motor konusunda başarılı olduğunu, diğer konularda rakiplerinden geride olduğunu kim inkar edebilir?
  • Önce bir araba parası kazanında ,paranın emeğin değerini öğrenince dacia bayisine bile koşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Şu alınır mı? Bu alınır mı? Ona okadar payı niye verdin......

ör:

Tempra aldım:

Tipo aldım:

Siena aldım:

Omega aldım:
    -OOOO gardaşın hayırlı olsun artık son sahibi olursun, çok yakarbu, ama adamlar yapmış haaa vs vs.

C1 aldım:
    -Bune laaa bayan arabası :), zaten eşim kullanabilsin diye almıştım benimde çok hoşuma gidiyor, kapıda yatıyor:)

Astra aldım:
    -Golf niye almadın, benim arkadaşta focus var o çok iyi, bide leona baksaydın vs vs. Kusur bulamadılar, modifiyesine taktılar :) -Bu tampon yolda dökülür vs vs.

Bence herkesin kesesine göre aldığı araba içine siniyorsa o en iyi arabadır. Kimsenin ne dediğine bakmayın arkadaşlar, satılmayan 50.000km dökülen araba falan yok. Sorunsuz araç da yok. Fanatik olmaya da gerek yok....

Çerveletilip duvara asılması gereken mesaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

şirket sana iş yap diye araba veriyor eşe dosta hava yap, foruma inceleme yaz diye vermiyor. maaşın kurtarıyorsa git düzgünü al.

Mercedes amblemi takip reno fanatigi olmak dogan gorunumlu sahin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Birilerinin filoya araba vermesi lazım

Su filolara accent blue daha iyi oda ekonomik oda ayni fiyatlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Önce bir araba parası kazanında ,paranın emeğin değerini öğrenince dacia bayisine bile koşarsınız.

Arabam var zaten allaha sukur ben paraya yazik diyorum kiymetini bildigimden

• quote:

Orijinalden alıntı: luzyto

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Birilerinin filoya araba vermesi lazım

Su filolara accent blue daha iyi oda ekonomik oda ayni fiyatlarda

Filoya ne verilse binilir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Şu alınır mı? Bu alınır mı? Ona okadar payı niye verdin......

ör:

Tempra aldım:

Tipo aldım:

Siena aldım:

Omega aldım:

C1 aldım:

Astra aldım:

Çerveletilip duvara asılması gereken mesaj.

Teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Bende bu 'adi' kelimesini yadirgiyorum. 'Kalitesiz' kelimesi nesnelere daha uygun sanki. Neyse, konuya dönersek oyuncak asker plastigi hakim konsol ve kapı plastikleriyle, cok fazla ayak surtunmesiyle hemencecik deforme olan Halı ve dosemeleriyle,10.000 km'de ses yapmaya başlayıp ayarı bozulan yürüyen aksamiyla, küçük ama mide bulandiran detaylarıyla dizel otomatik fluence - Megane 80.000TL!

Motor ve şanzıman konusunda iyi bir marka. Türk insanı markaya yıllardan beri az yakar çok kaçar ve parçası ucuz servisi bol diye sempati duyup markayı benimsemiş.

Çok takığım, 1998 Megane arabamizin arka kapısı da tüy gibiydi, 2015 fluence ' nin de arka kapısı tüy gibi. Ayrıntılara önem sıfır! Kimisi bana kizabilir ama korelilerle ortak kullandığı platform nedeniyle bariz Uzakdoğu esintisi taşıyan araçları üretip, özgün tasarımlar yapamayan, üstelik te kaliteyi düşük tutan renault başta citroen Peugeot gibi ülke markaları ve alman rakipleri karşısında çok geride kaldı. Golf Leon Astra C4 308 birde Megane! kıyaslayamiyorum ben

Kral ciplak deme kulak memelerini emerler senin eksilemek bir tarafa

• Ekonomi sınıfı diye birşey duymadınız herhalde, memleket de herkes bizim gibi arabasına değer vermez hatta bakımlarını bile yapmaz susuz gezer motor yakar sonra yaptırıp satar ve başka araç alır bu devran bu şekilde geçer, herkes araba hayranı olmak zorunda değil herkes arabadan anlamak zorunda da değil bu tür ekonomi sınıfı araçlar da böyle vatandaşlar ve şirket filoları için üretilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Ekonomi sınıfı diye birşey duymadınız herhalde, memleket de herkes bizim gibi arabasına değer vermez hatta bakımlarını bile yapmaz susuz gezer motor yakar sonra yaptırıp satar ve başka araç alır bu devran bu şekilde geçer, herkes araba hayranı olmak zorunda değil herkes arabadan anlamak zorunda da değil bu tür ekonomi sınıfı araçlar da böyle vatandaşlar ve şirket filoları için üretilir.

Accent blue economy sinifi 301 elysee ekonomi sinifi linea da oyle zaten onlara kiyasla diyoruz tutup symbol ile a4 u ayni kefeye koymuyoruz

• Sen kimsin ki reno kotu diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Sen kimsin ki reno kotu diyorsun.

Hakllisin mitsubishi :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.