alt döşeme söför tarafı ve yolcu tarafı konpile nasıl olduğunu bilmiyorum ama bana halı konpile alt döşeme gerek araç 2004 model
kango yan demir basamaklardan ve arka koruma demirinden varmı varsa nekadar?
hafta ortasında aracım var gelecek kliması var bakalım yardımcı olalım
quote:
Orjinalden alıntı: muharrem54
benim arac 15 dci buna göre klima sormuştum
istanbulda ikamet etmekteyiz acaba burdan fiyat vermeniz mümkünmü.... ve kargo ile yardımcı olabilirmisiniz
lagunaII 2004 için 1-hemen vites kolu arkasında bulunan 4lü ikaz işıgı dügmesi 2-deri kaplı vites totuzu ve alt örtüsü bulursanız maillime özelden lütfen. oteman69@hotmail.com
Clio 3 orjinal jant arıyorum. Çıkması var mıdır ve fiyat nedir?
bende 2005 model kangoo var bunun göstergesini değiştirmek istiyorum yeni modellerin göstergeleri buna uyarmı yani benzin ve hararet göstergesi ışıklı olanlar elinizde varmı fiyatı nedir teşekkürler
KUSURA BAKMAYIN ARAÇLARIM GELDİ AMA KLİMA YOK 1 ARACIM DAHA GELECEK HAFTAYA 1,5 MULTİX HURDAYA AYRILACAK ONDA VAR ÖNEMLİ OLSA SAĞLAM OLMASI KUSURA BAKMAYIN
quote:
Orjinalden alıntı: rizeliy
istanbulda ikamet etmekteyiz acaba burdan fiyat vermeniz mümkünmü.... ve kargo ile yardımcı olabilirmisiniz
1.5 dci enjektör takımı lazım
TEK ENJEKTÖR TAKIMIMIZ MAALESEF KALMADI OLAN MOTOR ÜSTÜNDE ONLARDA KOMPLE MOTOR OLARAK VERİLECEK
quote:
Orjinalden alıntı: muharrem54
1.5 dci enjektör takımı lazım
2000 clio iç lamba fiyatı ne kadar?
Clio 2003 hb arka sağ emniyet kemeri mekanizmalı fiyatı ne kadardır.elektrik sensörlü bir şey. tamirci sökerken hep dağıttı teşekkürler.
2003 MAALESEF YOK 2000 MODEL VAR HB PARÇASI TAVAN AİRBAG DE VAR HERHALDE SİZDE SİZİN ARAÇLARIN EMNİYET KEMERLERİ FARKLI OLMASI LAZIM FİŞEKLİ VS...
quote:
Orjinalden alıntı: biz
Clio 2003 hb arka sağ emniyet kemeri mekanizmalı fiyatı ne kadardır.elektrik sensörlü bir şey. tamirci sökerken hep dağıttı teşekkürler.
modus çıkma parça temin edilir
2000 clio iç lamba ne kadar
clio iç lamba
BANA CLİO SYMBOL 2003 DCİ SOL FAR LAZIM VE DİREKSİYON HİDROLİK DİNAMOSU ELİNİZDE VAR MI?
far yok direksiyon dinamo mevcut 05447836668-03123964264
quote:
Orjinalden alıntı: ilkiboalp
BANA CLİO SYMBOL 2003 DCİ SOL FAR LAZIM VE DİREKSİYON HİDROLİK DİNAMOSU ELİNİZDE VAR MI?