tek topuz sıkıntı oluyor hocam sıfır tercih ederseniz yardımcı olmaya çalışırım 0544 783 66 68-0312 396 42 64
merhabalar. laguna 2 orta konsol arıyorum. bu radyo klima vs nin olduğu kapaklı bölüm... bulabilir miyim?
2005 model Scenic-2 için;
1- Scenic-2'de yerdeki paspaslar haricinde bir de cırt cırtlı halı mevcut. Zeminde bulunan gizli boşlukların kapaklarına uyum sağlayacak şekilde biçimlendirilmiş bu halıların temizlerinden varsa kaç tl'ye alabilirim?
2- Temiz bir vites kolu varsa almak istiyorum.
3- Sağ Ön kapının (şöförün tersi taraf ) menteşeleri takır tukur ses yapıyor. Bu menteşelerin de iyilerinden varsa almak isterim.
4- Arka tampon benim arabamda gri renk. Bu renkte temiz bir tampon kaça malolur?
Acilen cevap lütfen.
2011 model Renault fluence aracımın sağ ön koltuğunu yükseklik ayarı yok. O yüzden uygunsa; FLUENCE Yükseklik ayarlı sağ yolcu ön koltuk arıyorum.
fluence maalesef yok hocam
slm 94 model Manager için ön tampon ön 2 far radyatör bu çıkma parçalara ihtiyacım var,elinizde varmı?fiyat bilgisi verebilirmisiniz
Selam.2000 model 1.6 16 v rxt scenic aracım için ön sunroof motoru lazım.Elinizde varsa ne kadar öğrenebilirimiyim
quote:
Orijinalden alıntı: renaultçıkma
Reklam amaçlı konu açılabilmesi için Forum Reklam Bölümüyle görüşülmesi gerekmektedir.
Ayrıca bu tip satış konularının yeri "İkinci El Araç / Oto İlanları ve Her Türlü Oto Ekipmanları " bölümüdür.
Konu kilitlenmiştir, tekrarında uyarı cezası verilecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme