2006 model dacia logan için far kolu lazım sanırım clioa megane 1 kangolarınki oluyo varsa fiyat alabilirmiyim
Buarada Yeni Eklenen Hurda Belgeli Araçlarım: 1-New Kangoo Ekspress 2-Dacia Logan 1.5 3-Dacia logan MCV 1.5 4-Megane Coupe 1.616v Otomatik+sunroof 5-Kangoo Multix Çift Sürgülü 6-Laguna II 1.616v 7-Clio Hb RXT 1.4 16V Ayrıntılar ve Daha FAzlası www.renaultcikma.com da
11 GTS 88 model
aynamarto dişlisimidir nedir o bozukmuş ( tam ismini bilmiyorum ) nekadardır.
quote:
Orijinalden alıntı: renaultçıkma
Tek yazı maalesef yok yazı var ama bagaj kapağının üzerinde tek olarak acentalardan temin edebilirsiniz. acenta telefonu 0312 394 18 35-0533 395 37 87
quote:
Orijinalden alıntı: cauchyhua
merhabalar...2006 scenic icin bagaj kapagındaki scenic yazısı var mı? varsa ne kadar...?
TESEKKURLER...
MERHABALar.. acaba elinizde 2006 scenik previgle için uyumlu,deri direksiyon ve vites topuzu bej rengde var mı...hatta sol kapı kolu,cam butonları acma-kapama dügme paneli...vs...
ve scenik atemik ön cam...
Selamlar, Megane II icin hiz sabitleyici acma kapama anahtari ve direksiyondaki kumanda dugmelerini ariyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Buradan haber eder misiniz?
ii günler 2006 clio 1.5 dci akü yanındaki sigorta kutusu(sadece kapağı yok ama hepsini değiştireyim diyorum) var mı? birde motor koruyucu kapak fiyatı alabilirmiyim?
İyi günler. Renault Scenic için orjinal sol yan ayna bulunurmu ?
slm arkadaşlar.bende 2001 megane I var.arabada normalde teyp var.ben oto teybi alıp takacam ama yeni oto teybi için çerçeve yaptırmam lazım.sizce fiyat olarak ne kadardır?yardımınız için şimdiden teşekkürler
hocam meraba 1994 renault manager 2000 bagaj üstü spoyler varmıdır cıkması ne kadardır , sıfırı ne kadardır, kapı altı marşpiyerleri bulunur mu _?
Kardeş 2009 Symbol aracımın silecekleri yırtıldı .İşe yarar silecekler elinde mevcut mu ?
temiz yok isterseniz sıfır silikon taktırın daha kullanışlı
bütün çıkma parça talepleri 05447836668-03123964264 no lu telefonlardan alınmakta ve karşılanmaktadır.saygılarımızla www.renaultcikma.com
selamun aleykum hocam 99 clio hb sağ aks çıkma var mı birde bu araçlar için marşpiyel ve spoiler mevcut mu sende? teşekkürler