temiz bir şey kalmadı inanın kendi aracımızda bile yok şu an
quote:
Orijinalden alıntı: eraslan66
scenıc 2002 model rxi ön kaput kapağı içi döşeme parçasından var mı? deforme olmuş .
selamlar
megane II xenon beyin varmı elinizde
quote:
Orijinalden alıntı: renaultçıkma
öncelikle yanlış yönlendirme için özür dilerim tuncay bey bize gelen resimlerde laguna kapılar bozuk gözüküyordu bu nedenle sağlamsa size kapağın tedarikinin mümkün olacağını düşündüm ve muhtemelen yönlendirmeyi ben yaptım bunun için kusura bakmayın ikinci olarak sizinde bize hak vermeniz gerekirki dolu kapıyı satmamız boş kapıya göre daha kolay oluyor çıkma yetkilisi arkadaşım bunu hesaba katarak düşünmüş olmalı kusura bakmayınız üçüncü oarak ister biz olalım ister diğer esnaf arkadaşlar herzaman için öncelikle acentedan "orjinal ürün" fiyat alın
quote:
şu anda elimizde kalmadı dilerseniz 05447836668-03123964264 den irtibata geçin 1-2 gün içerisinde gelecek lagunam var
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
quote:
2001 laguna için ön kapıda ki hoparlör kapağı lazım.
bu arabanın jantları ne kadar acaba?
resimde çizili olan parçalar sizde varmı varsa ne kadardır?
quote:
Orijinalden alıntı: efendikaptan_58
arkadas fıyat yazmıyor genelde telden ulasın dıyor hatta alıcı olan arasın dıyor buyrun nosu
05447836668-03123964264
Megane II xenon beyni maalesef yok
quote:
Orijinalden alıntı: chevymel1
megane II xenon beyin varmı elinizde
ilnize teşekkür ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: xvet
quote:
arkadas fıyat yazmıyor genelde telden ulasın dıyor hatta alıcı olan arasın dıyor buyrun nosu
05447836668-03123964264
400 xvet kardeşim çok diyecek ama :)
quote:
quote:
öncelikle yanlış yönlendirme için özür dilerim tuncay bey bize gelen resimlerde laguna kapılar bozuk gözüküyordu bu nedenle sağlamsa size kapağın tedarikinin mümkün olacağını düşündüm ve muhtemelen yönlendirmeyi ben yaptım bunun için kusura bakmayın ikinci olarak sizinde bize hak vermeniz gerekirki dolu kapıyı satmamız boş kapıya göre daha kolay oluyor çıkma yetkilisi arkadaşım bunu hesaba katarak düşünmüş olmalı kusura bakmayınız üçüncü oarak ister biz olalım ister diğer esnaf arkadaşlar herzaman için öncelikle acentedan "orjinal ürün" fiyat alın
quote:
şu anda elimizde kalmadı dilerseniz 05447836668-03123964264 den irtibata geçin 1-2 gün içerisinde gelecek lagunam var
quote:
quote:
2001 laguna için ön kapıda ki hoparlör kapağı lazım.
bu arabanın jantları ne kadar acaba?
benım kangoya olsa 5 dakka durmam alırım 400 cok olurmu normal fıyat
Bu arada xvet arkadaşım kolluk konusunda kaldım ben hala bizde olmadığı konusundayanılmışım 3-5 ay kadar önce belki daha da uzun olabilir 8 ay dan uzun değil kolluk tu zannedersem 200 tl ye vermiş levent bey fiyat konusunda 500 konusunu kendisine arz ettim böyle bir şey olamayacığını ilettiler ben hala ordayım dilsersen kangoo için orj çelik jant vardı 4-5 takım satmadılarsa bir takım kalmış olması gerekli haber vereyim size
quote:
pardon xvet arkadaşım mesajın Bu arada xvet arkadaşım kolluk konusunda kaldım ben hala bizde olmadığı konusundayanılmışım 3-5 ay kadar önce belki daha da uzun olabilir 8 ay dan uzun değil kolluk tu zannedersem 200 tl ye vermiş levent bey fiyat konusunda 500 konusunu kendisine arz ettim böyle bir şey olamayacığını ilettiler ben hala ordayım bu kısmı yirthan arkadaşıma
quote:
Bu arada xvet arkadaşım kolluk konusunda kaldım ben hala bizde olmadığı konusundayanılmışım 3-5 ay kadar önce belki daha da uzun olabilir 8 ay dan uzun değil kolluk tu zannedersem 200 tl ye vermiş levent bey fiyat konusunda 500 konusunu kendisine arz ettim böyle bir şey olamayacığını ilettiler ben hala ordayım dilsersen kangoo için orj çelik jant vardı 4-5 takım satmadılarsa bir takım kalmış olması gerekli haber vereyim size
quote:
valla 200 denseydi emin olun ordaydım ankarada oturuyorum.. haa gene pazarlık yaprdım belki ama... galiba o efecem dediğiniz yerin numarasını vermiştiniz bana o da fiyatı o civarda söylemişti bana... bizde tabiki 500 gibi fiyatı duyunca orjinalden vaz geçtik.... çıkmacı diyoruzda boşuna yani siz de bi yol tutturmuş gidiyorsunuz tutturabildiğinize yanii anlaşıldımı.... neyse ben bidaha mesaj yazmayacağım... allah sizin gibilerin elinede düşürmesin... ok..
inşallah 1-2 hafta içersinde parça kataloğumuz web sitemizde olacak çalışmalarımız devam etmekte parçaları fiyatlarına kadar görebileceksiniz
benim jantları vereyim üstüne 100 lira vereyim eğer uygun olursa
renault 19 europa 1.8 rti ön kaput,ön tampon sis farlı,arka tampon çıkma bulunurmu bulunursa fiyat ne olur
R 19 EUROPE MLZ MAALESEF KALMADI SANIRIM AYNI MAİLİ WEB SİTEMİZDEN DE ATMIŞSINIZ
quote:
Orijinalden alıntı: İTİBARR
renault 19 europa 1.8 rti ön kaput,ön tampon sis farlı,arka tampon çıkma bulunurmu bulunursa fiyat ne olur
Merhaba Arkadaşlar;
Bana çıkma Broadway cam kaldırma kiti lazım (Motor butonlar vs.) 93 springe taktırmak istyiyorum. Elinde olan veya bursa da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? Ortalama fiyatları nedir?
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkay008
Merhaba Arkadaşlar;
Bana çıkma Broadway cam kaldırma kiti lazım (Motor butonlar vs.) 93 springe taktırmak istyiyorum. Elinde olan veya bursa da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? Ortalama fiyatları nedir?
Şimdiden teşekkürler.
cıkmaya gerek yok orjınalı ucuz zaten hepsıburada ya gır orda vardı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ilkay008
Merhaba Arkadaşlar;
Şimdiden teşekkürler.
cıkmaya gerek yok orjınalı ucuz zaten hepsıburada ya gır orda vardı
xvet arkadaşıma katılıyorum acentadan temin etseniz orjinal olarak daha iyi yada elektirikçinizden detaylı bilgi alabilirsiniz
magene 1 vites parçaları var mı plastik küre gibi bişey