Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.922
Cevap
314
Favori
1.718.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başvuru esnasında herhangi bir ödeme yapmak gerekiyor mu?
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.siz hangi aracı tercih ettiniz? Birde şubat yada mart teslim neye göre belirleniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnsed

Kampanyaya katılıp takip numarasını alan oldu mu yada peşinatı hesaba yatıran?

Selamlar, kampanyaya katıldım, takip numarası beiyorum sanırım 1-2 hafta içinde arayıp peşinatı isterler :)

• slmhzl S kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajiniza ben yanıt vereyim, şubat yada mart teslim tamamen başvuru siraniza göre belirleniyor mesela kampanya son başvuru tarihi 5 aralık, siz 4 aralik da basvurusaniz martin son teslimat postasinda alırsınız gibi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: toitoine

arkadaşlar başvuru esnasında herhangi bir ödeme yapmak gerekiyor mu?

Hayır hocam ilk başvuru sırasında sadece kredimizi ve aracınızı belirliyorsunuz, sonrasında 1-2 haftaya müteakip sizi arayıp ilk peşinatı istiyorlar

• gorbay kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler.o halde ben siparişimi yarın oluşturursam.şubat teslim de aracı alırım inşallah.

• slmhzl S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bu arada siz hangi aracı belirlediniz acaba ?

• gorbay kullanıcısına yanıt
    Çok büyük ihtimalle megane touch plus cvt olacak.bende ankara maid'ten sipariş vericem.bu kombinasyon test araçlari varmi biliyor musunuz?
    Sizin seçiminiz ne oldu?

• reno 5000 lira indirim yapmış

sitesinde nerde ne araba var hepsini listelemişler

Renault
    Renault Türkiye | Binek ve Ticari Araçlar | Passion for life
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=121&news_id=1411

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

Çok büyük ihtimalle megane touch plus cvt olacak.bende ankara maid'ten sipariş vericem.bu kombinasyon test araçlari varmi biliyor musunuz?
    Sizin seçiminiz ne oldu?

Hocam bende ankara maisden sipariş verdim, danıştay metro durağında inince elektrikli araçla servisleri var fluence z.e sizi alıp goturuyor sakın yolu yurumeyin servis saatlerini yarın çekip size pm atarim

Benim seçimin megane gt line , 1.5 110 hp edc +R-link oldu, bu arada maalesef test araçları megane gt line 1.6 CVT , ve Sadece ç.tesi test sürüşü yaptırıyorlar.

• Çok güzel tercih ağız tadıyla kullanırsınız umarım.servis saatleri için zahmet etmeyin ben arabayla gidicem çok teşekkürler.test araçlarının cvt olmasına sevindim.umarım memnun kalırım.yoksa clio icon 1.2 tce edc'ye dönebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

Çok güzel tercih ağız tadıyla kullanırsınız umarım.servis saatleri için zahmet etmeyin ben arabayla gidicem çok teşekkürler.test araçlarının cvt olmasına sevindim.umarım memnun kalırım.yoksa clio icon 1.2 tce edc'ye dönebilirim.

Aileniz ufak ise 1.2 Edc tavsiye ederim . Motor harika

• Evet çekirdek aileyiz 2+1. bu kombinasyonu capturda denemiştim.gayet yeterliydi.clio'da daha da iyidir. Ama nedense megane'ı bire yazdık.tabiki son karar araçları yarın canlı görüp kurcaladıktan sonra verilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

quote:

Orijinalden alıntı: bnsed

Kampanyaya katılıp takip numarasını alan oldu mu yada peşinatı hesaba yatıran?

Selamlar, kampanyaya katıldım, takip numarası beiyorum sanırım 1-2 hafta içinde arayıp peşinatı isterler :)

Hayırlı olsun bende pazartesi günü başvuruyu yaptım 10-15 gün içinde haber veririz dediler burada ilk günden başvuran arkadaşlar vardı acaba donus yapan oldu mu diye merak etmiştim

• Bende Clioda 17 inch jant tercih etmedim umarım pişman olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

Bende Clioda 17 inch jant tercih etmedim umarım pişman olmam

pişman olmamanız için tek bir şey söyleyeyim... kış lastiği fiyatlarına bakın
  • kafam karışık...
    ben de icon clio düşünüyorum eşim için. şuanki aracı clio 1,2 joy. icon'u şu anda 43000 tl'ye bırakıyorlar. oyak kampanyasında nerdeyse 40000 tl. arada var 3000 tl. ve en erken şubat 20 teslim....
    bu arada son iki yıldır her 1 ocak sabahı uyandığımızda araçlara ÖTV zammı yapıldığına sahit oluyoruz. bir de ÖTV yine bu sene vurursa kampanyanın pek de ayrıcalığı kalmıyor. marta kadar aracı beklemek cabası.
    diğer bir kararsızlığım da; joy'dan 1,2 icon'a geçmek mantıklı mıdır? aracımı satsam en kötü 29000 eder. üstüne 10000 tl kredi ve alsana 1,2 icon. aradaki donanım farkı 10000 tl eder mi (kendi adıma konuşuyorum)?
    dijital klima, çelik jant, daha iyi ses sistemi, 4 cam otomatik ve malum sensörler....
    çok kararsızım...joy da aslında çok tatminkar donanım seviyesinde...
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barantula -- 15 Kasım 2014; 15:52:56 >
  • Arkadaşlar araç donanımı hakkında bursa maisle yaptığım görüşmede donanımda herhangi bir farklılk olmayacağı tarafıma söylendi ve kendilerine gelen mail tarafıma
    yollandı aynen paylaşıyorum...
    OYAK Üye kampanyası dahilindeki modellerimiz hiçbir şekilde diğer perakende müşterileri için üretilenlerden farklı değildir... OYAK Üyelerine gönderilen broşürlerde genel bilgi amacıyla ürünlerin sadece belli başlı donanım özellikleri bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için şubelerimizdeki satış danışmanlarına, ürün broşürlerine ve resmi internet sitemizwww.renault.com.tr'ye başvurulabilir. 2015 yılı model geçişlerinde olabilecek ürün değişiklikleri perakende müşterisi ve OYAK Üye olmak üzere tüm üretimler için geçerli olacaktır.

• Ayrıca iç malzemede olan değişiklikler şu şekilde belirlenmiş

İÇ TASARIMDA PARLAK KROM OLAN PARÇALAR MAT KROM OLACAKTIR
    BUNLAR, VİTES ÇERÇEVESİ DİREKSİYON ALTI,EL FREN DÜĞMESİ, ÖN VE YAN HAVALANDIRMA ÇERÇEVELERİ, İÇ KAPI KOLLARI , ÖN KONSOLDAKİ DEYAYLAR, dan ibarettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: edrt

Ayrıca iç malzemede olan değişiklikler şu şekilde belirlenmiş

İÇ TASARIMDA PARLAK KROM OLAN PARÇALAR MAT KROM OLACAKTIR
    BUNLAR, VİTES ÇERÇEVESİ DİREKSİYON ALTI,EL FREN DÜĞMESİ, ÖN VE YAN HAVALANDIRMA ÇERÇEVELERİ, İÇ KAPI KOLLARI , ÖN KONSOLDAKİ DEYAYLAR, dan ibarettir

Ustadım parlak krom dediğin piano black m ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.