Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.922
Cevap
314
Favori
1.718.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barantula

kafam karışık...
    ben de icon clio düşünüyorum eşim için. şuanki aracı clio 1,2 joy. icon'u şu anda 43000 tl'ye bırakıyorlar. oyak kampanyasında nerdeyse 40000 tl. arada var 3000 tl. ve en erken şubat 20 teslim....
    bu arada son iki yıldır her 1 ocak sabahı uyandığımızda araçlara ÖTV zammı yapıldığına sahit oluyoruz. bir de ÖTV yine bu sene vurursa kampanyanın pek de ayrıcalığı kalmıyor. marta kadar aracı beklemek cabası.
    diğer bir kararsızlığım da; joy'dan 1,2 icon'a geçmek mantıklı mıdır? aracımı satsam en kötü 29000 eder. üstüne 10000 tl kredi ve alsana 1,2 icon. aradaki donanım farkı 10000 tl eder mi (kendi adıma konuşuyorum)?
    dijital klima, çelik jant, daha iyi ses sistemi, 4 cam otomatik ve malum sensörler....
    çok kararsızım...joy da aslında çok tatminkar donanım seviyesinde...
    teşekkürler...

Ustadım eşiniz ve sizin için düşünüyorsanız ve borca girecekseniz 1.2 Edc tavsiye ederim performansı harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

quote:

kafam karışık...
    ben de icon clio düşünüyorum eşim için. şuanki aracı clio 1,2 joy. icon'u şu anda 43000 tl'ye bırakıyorlar. oyak kampanyasında nerdeyse 40000 tl. arada var 3000 tl. ve en erken şubat 20 teslim....
    bu arada son iki yıldır her 1 ocak sabahı uyandığımızda araçlara ÖTV zammı yapıldığına sahit oluyoruz. bir de ÖTV yine bu sene vurursa kampanyanın pek de ayrıcalığı kalmıyor. marta kadar aracı beklemek cabası.
    diğer bir kararsızlığım da; joy'dan 1,2 icon'a geçmek mantıklı mıdır? aracımı satsam en kötü 29000 eder. üstüne 10000 tl kredi ve alsana 1,2 icon. aradaki donanım farkı 10000 tl eder mi (kendi adıma konuşuyorum)?
    dijital klima, çelik jant, daha iyi ses sistemi, 4 cam otomatik ve malum sensörler....
    teşekkürler...

Ustadım eşiniz ve sizin için düşünüyorsanız ve borca girecekseniz 1.2 Edc tavsiye ederim performansı harika

hocam borca girmek istemiyorum. 10000 tl 48 ay kredi 10 numara benim için. otomatik vites ihtiyacımız yok. ama olsa tabii ki tadından yenmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

quote:

kafam karışık...
    teşekkürler...

hocam borca girmek istemiyorum. 10000 tl 48 ay kredi 10 numara benim için. otomatik vites ihtiyacımız yok. ama olsa tabii ki tadından yenmez.

Yine 1.2 alacaksanız pek mantıklı görünmüyor kararınız ! Yeni i20 de iyi fiyat alternatif olabilir

• Hayır hocam piano black değil parlak olan yerler mat kroma dönecekmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edrt

Hayır hocam piano black değil parlak olan yerler mat kroma dönecekmiş...

Mesela Çerçeveler mi ? Ben tam anlayamadım o konuyu

• Bende Bugün ankara mais'ten megane touch plus 1.6 cvt siparişimi verdim.çok yoğundu. Takip numarasını da vermediler.sizi arayacaklar dediler sadece.ben bişey anlamadım.krediyi ne zaman kullandıracaklar? Birdahamı gidicez shomroom'a?

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

Bende Bugün ankara mais'ten megane touch plus 1.6 cvt siparişimi verdim.çok yoğundu. Takip numarasını da vermediler.sizi arayacaklar dediler sadece.ben bişey anlamadım.krediyi ne zaman kullandıracaklar? Birdahamı gidicez shomroom'a?

Hayırlı Olsun. yoğunluk oyak başvurularırıdamıydı ?
  • Aynen öyle.5-6 danışman vardı.ben 12:30 civarı oradaydım.her danışmanın başında 3-4 bekleyen vardı.
    Kredi konusunda yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmhzl -- 15 Kasım 2014; 18:52:16 >
  • Araç siparişi verecekler alacakları aracı önceden belirleyip mais bayisine gitsinler. Gerçekten çok bekleme oluyor. 10.11.2014 tarihinde araç siparişi için gittim 3 masa ve her masada bekleyen 2'şer kişi vardı. Her sipariş ortalama 15 dakika sürüyor, araya saygısızca dalanlar da cabası. Bu arada ben megane 1.5 touch plus siparişi verdim. Bu arada ilgimi çeken sipariş için orada bulunanların genellikle emekli oyak üyeleri olmasıydı. Görevdekiler pek rağbet etmiyor galiba.
  • Merhabalar. Araç alacaklara yada alanlarahayırlı olmasını diliyorum. Megane hakkında her türlü sorunuzu cevaplayabilirim ( 2 yıllık bir megane kullanıcısı olarak) onun dışında 2015 model megane touch plus modeli ile ilgili maisten bana gönderilen maili paylaşıyorum. Mais bu arabaları mı verir eski tip mi verir bilemiyorum(üretim ocak 3ncü haftadan itibaren diyor) fakat aracı teslim alırken eksikliklerle ilgili fiyat talebinde bulunabilirsiniz bilginize. Bu arada 1.6 motorlu araçların ötvsi en az %5 zamlanacaktır. Clionun 1.2 modelinin megane ile fiyatının aynı olma sebebi budur(1.6 motorları elden çıkarmak) herkese tekrar hayırlı olsun

• Eagle-eyed kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.gerçekten çok aydınlatıcı oldu.peki bu ÖTV artışı bizi etkileyecek mi?(bende megane 1.6 cvt siparişi verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmhzl -- 16 Kasım 2014; 9:56:05 >
  • Maalesef evet zaten açıklamada da sözleşmede ötv artışı yada düşüşü yansıtılacaktır demekte. Fiyat olarak %5 lik bir artış fiyatta 2500 lira civarı oynatır diye düşünüyorum. Bilginize
  • Bu arada hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın
    İyi dilekleriniz için teşekkürler. %5 artışın kesin olduğunu nereden öğrendiniz? Benim kafam çok karıştı şuan.bu şartlarda siparişimi clio olarak değiştirebilir miyim acaba?

elinizdeki bilgiler gercekten cok degerli. clio icin paylasabileceginiz birseyler var mi?
    saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle-eyed

Merhabalar. Araç alacaklara yada alanlarahayırlı olmasını diliyorum. Megane hakkında her türlü sorunuzu cevaplayabilirim ( 2 yıllık bir megane kullanıcısı olarak) onun dışında 2015 model megane touch plus modeli ile ilgili maisten bana gönderilen maili paylaşıyorum. Mais bu arabaları mı verir eski tip mi verir bilemiyorum(üretim ocak 3ncü haftadan itibaren diyor) fakat aracı teslim alırken eksikliklerle ilgili fiyat talebinde bulunabilirsiniz bilginize. Bu arada 1.6 motorlu araçların ötvsi en az %5 zamlanacaktır. Clionun 1.2 modelinin megane ile fiyatının aynı olma sebebi budur(1.6 motorları elden çıkarmak) herkese tekrar hayırlı olsun

Bilgi için teşekkür ederim. Benim birkaç konuda daha bilgiye ihtiyacım var. Megane 2014 güvenlik testinden 3 yıldız almış bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Forumlarda megane 1,5 yakıt tüketiminin çok olduğu belirtiliyor bu doğru mu? 2015 touch plus ta esp var mı? Kullandığınız aracın beğenmediğiniz yönleri nelerdir?

• Merhabalar bilgi broşüründeki clio kısmı

• Kafanız karışmasın biraz evvel maisteydim. Aynı şeyi söylüyorlar. 1.4, 1.5, 1.6 araçlarda ötvnin %45 seviyesinden en az %50 ye çıkmasını bekliyoruz diyorlar. Buda size ilave 2500-3000 lira demek. İlk bakışta zarar gibi gözüksede basit bir hesapla
    1. 0 faizli kredi çekiyoruz aynı meblağlara kredi çekseniz size en az 3000-3500 lira olur( faiziyle birlikte)
    2. 2015 model 0 km araç alıyorsunuz. 2011 model honda civic ( sensörsüz) aynı şanzumana cvt ye sahip ikinci elde 50000 lira istiyorlar. Siz 2015 model 0 km cvt şanzumanlı yağmur sensörü far sönserü elektronik klimalı bir aracı 47.000 liraya hadi zam geldi diyelim 50.000 liraya alacaksınız.
    3. Hadi diyelim zam geldi Türkiye'de c sınıfı olup da 1.6 olmayan araba mı var. VW 1.2 tsi grubu hariç yok denecek kadar az. Boş vw golf 63.000 lira zaten.

Sonuç olarak zam bile gelse kardasınız. Zam gelse arabanın 2nci el değeri de artacağı için büyük bir kaybınız olmaz saygılar😃😃

• Ncap testlerinde 1.6 touch diyor ve evet şimdi gördüm 3 yıldız almış. 2008 üretimi megane 3 normalde 5 yıldızlı fakat bildiğiniz gibi megane yerli üretilmeye başlandı ve ithal ile arasında bariz farklar var. Ve teste tabi araba touch boş bir araba . Dolayısıyla 3 yıldız alması normal bence. Touch plusa gelince bu arabada esp standart olarak gelecek emin olabilirsiniz . Saygılar
    Hocam bende megane hb 1,5dcı 90 bg touch plus olarak kaydımı yaptırdım.Üretim ocağın 3. haftası olcak diyor.Erken kayıt yaptıranlara eski tip gelme ihtimali varmıdır acaba?yoksa bütün 2015 model touch plus modeller aynımıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUF BAKIRCI -- 16 Kasım 2014; 16:38:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.