Bende öyle hocam clio niyetim var şöyle güzel bir kampanya olsa da alsak. Hangi aylarda geliyordu kampanya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (945. sayfa)
-
-
2024'te kampanya olur mu, ne dersiniz?
-
Arkadaşlar büyük OYAK kampanyasi hakkında bilgisi olan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık olmayacağı genel kurulda açıklanmıştı , yerine sürekli indirimli satış sistemi diye hiç indirim olmayan saçma göstermelik bir kampanya getirildi...
Herkese selamlar artik kampanya işi bitti herhalde. Peki maislerden uygun fiyatlı alma gibi durum var mi acaba?
Yeni kampanya başlamış bi göz atın isterseniz?
magane e tech de 100 bin ekstra indirim yok sanırım
-
Renault sitesinde capturda 100.000 nakit desteği yazıyor ve Oyak ile sanırım aynı paraya geliyor. Oyak kampanyasının bir avantajı var mı bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verser -- 11 Haziran 2024; 10:36:54 > -
100bin indirim bunda da var diye anladim ben.
oyak platform çalışıyor mu? ben ne cep telefonundan ne de pc den kampanya sayfasını açamıyorum.
-
Uygulamayı güncelleyince açılıyor, ort %12 indirim gözüküyor. Orfin kredi hesaplama da gelmiş.
2020 deki kampanyadan clio almıştım. O zaman agustosta pesinatı yatırip ekimde aracı teslim almıştım.
Uygulamayı açamadım, şimdi sistem nasıl?
Parayı ne zaman yatırıyoruz?
Aynen ben de o şekilde almış ve peşinat teslimat ödemelerini yapmıştım
Bu dönemde de sanırım ya tek kalemde peşin ödeme alınıyor ya da sipariş dosyası imzalanirken bildirilir peşinat teslimat kredi taksitleri şeklinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var mı peki piyasaya göre pazarlıklı dip teslim fiyatlarına göre herhangi bir kaçmaz dediğiniz model indirimi, inceleyen yorumlayan olduysa paylaşsa da ona göre heveslensek ilk günden yoğunluk oldu mu giden görüşen 2020 gibimiydi bilgi verecek yok mu arkadaşlar
Forum ölmüş heyecan sıfır beklenti kalmamış o derece bitirdiler bizi
Çok avantajlı değil, bayi ile pazarlıkta zaten benzer fiyatlar alınıyor.
Hocam satılan araçlar 7 Temmuz öncesi kriteri sağlayamayan modellerle fiyat skalasında rakipleri ile başedemeyen modeller. Araçların hepsi satılır ama bana göre aman aman bir model ve indirim yok. Peşin paranın kral olduğu dönemdeyiz. Zaten öyle binlerce stok olduğunu sanmıyorum. Stok fazlasını hızlı şekilde eritmeye yönelik bir hamle. Ancak şuna sevindim, pandemi döneminde üyelere yönelik hiçbir adım atmayıp bizleri satış temsilcilerinin kucağına atan oyak açtırdığım şikayet kayıtlarını dikkate alarak (mutlaka benden başkaları da vardır) hiç bayilere bulaşmadan direk platform üzerinden bizlere satış yapıyor olması iyi bir gelişme. Çünkü daha 15 gün önce duster için bilgi almak için aradığımda hala bizi bayilere yönlendiriyorlardı. Listedeki araç her bayide yokmuş ülkedeki hangi bayide olduğunu kendileri de bilmiyormuş tek tek bütün bayileri arayıp sormamızı bekliyorlardı paşamlar. Elinde bize tanımlı şase olan bayi ben sorduğumda elimde araç yok derse hiçbirşey yapamıyordun. Zaten bayiler oyak üyesiyim deyince direk tavır değiştiriyorlardı. Umarım bundan sonra da satışları bu kanaldan yapmaya devam ederler.
Edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 11 Haziran 2024; 19:21:4 >
-
Megane e tech i bayiler pazarlikla 1620 e bırakıyorlar di bu kampanyada da 1517 ye alınabiliyor. Bir de 200.000 tl 9 ay 0 faiz var. Yani çok büyük bir indirim.degil. kaldı ki artık qraclar 2. Ele duser düşmez çok değer kaybediyor pandemiden önce olduğu gibi.
Bana büyük bir fırsatmış gibi gelmedi. Bayiden alınabilen yaklaşık yüzde 7 si kadar indirim oluyor. Temmuza kadar daha çok kampanyalar olacak belki de temmuza doğru fiyatları daha da aşağı çekmek durumunda kalacak firmalar . Yani megane e tech için çok cazip gelmedi bana. Sahibinden de 1 yaşında 7,8, 10 aylık araclar 1350 1380 bandında bulunabiliyor km leri de düşük. Sifirina fazladan 150 bin vermek bana pek mantıklı gelmedi.
Paranın hepsini 5 gün içinde istemek te saçmalık. Önceden peşinat yatırılıyordu, araç uretilince paranın kalaninı yatırıyordun. 2020deki gibi teslimat 5 ay aonra olursa ne olacak?
Peki captur modelinin 2024 Haziran'da makyajlı kasası gelecekti bu sipariş ile yeni üretilecek olan araçlar makyajlı mı yoksa elde kalan üretilmiş 2024 makyajsızlar mıdır?
Eskisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X