Şimdi Ara

RENAULT PARÇA ARAYANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözülmeyecek hiç bir sorun, bulunamayacak hiç bir parça yoktur. Yeterki işin ehli kişiler baksın.
    Burada amacımız size yardımcı olmak bilgimizi paylaşmak, elimizden geldiğince size yardımcı olmaktır.
    Sevgili Forum haber Üyeleri kafanıza takılan her soruyu burada bize iletebilirsiniz.

Ayrıca soru, sorunlarınızı : ulgu06@yahoo.com
    msn masenger adresimden bana iletebilirsiniz.

• imzamdaki aracım 56000kmde , 60da trigeri değişecek, hangi parçalar ve ne kadar fiyat?
    ayrıca yağ+filtreleri(yağ-hava-polen) de değiştireceğim.
    ve eğer gerekiyorsa bujileri de düşünüyorum (daha 10bin öncesinde değiştirmiştim ama yine de bilmek iyi olur)
    şimdiden teşekkürler..

edit: bir de ön cam silecekleri, orjinalleri çok pahalı daha uygun fiyatlı olan var mı acep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 8 Ocak 2010; 12:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

imzamdaki aracım 56000kmde , 60da trigeri değişecek, hangi parçalar ve ne kadar fiyat?
    ayrıca yağ+filtreleri(yağ-hava-polen) de değiştireceğim.
    ve eğer gerekiyorsa bujileri de düşünüyorum (daha 10bin öncesinde değiştirmiştim ama yine de bilmek iyi olur)
    şimdiden teşekkürler..

edit: bir de ön cam silecekleri, orjinalleri çok pahalı daha uygun fiyatlı olan var mı acep..

arkadaşımız isteklerine msn ile cevap verdik. burada hiç bir soru yada sorununuz cevapsız kalmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.