Şimdi Ara

RENAULT R21 CONCORDE ' UN SIRRI NEDİR??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Galericilerin alırken en çok bahane bulduğu, kötülediği oysa satarken öve öve bitiremediği araçların sıralaması olsa sanırım R21'ler ilk sırada gelirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

O seri zamanında fransız bürokratlar için üretilmişti.Sanırım ondan bahsetmişler.Zamanının ilerisinde araçlardı.Bir sürü otomobile bindim,beni o kadar şaşırtan başka bir araç olmamıştır.Çok rahat gelmişti.

ah güzel kardeşim ne yazıkki şimdiye kadar hiç safraneye binmemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Tam anlamıyla bir konfor arabasıdır.. Zamanının çok ötesinde bir arabadır.. Kullananı yormaz

safraneyi görsen o zaman uzay mekigi sancaktın demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

Megane corroola hele ki symbol kesinlikle concorde'nin yerini alamaz. 21 yerini alacak olan toyota Avensis Renault laguna Ford mondeo gibi d segmenti araçlar olabilir ancak. Eğer temiz bir concorde ye denk gelirsen megane ya da corollanın ne kadar altta kaldığını kendin görürsün zaten. Yanlış anlaşılmasın ben bu arabalara kötü demiyorum. Sadece Concorde sınıfı araçlar değiller ve yerini alamazlar. Symbol içinse alakası yok derim. Tamamen farklı amaçlar ve farklı müşteri tipi için üretilmiş bir araçtır.

artık alıştınız biliyorum ama sen bi safrane kullan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

renault 21 başlıbaşına özel bir araçtır efsanedir yani şöyle söyliyim şuan size 2030 yılında üretilecek bir araç nasıl gelirse r21 de çıktığı zaman öyleydi o zamanki araçlarda olmayan kimsenin bilmediği özellikler lüks donanımlar eşsiz konfor ve muhteşem motor

ya abi kafayı yiycem ya sizin o zaman hiç safraneden haberiniz yokmuydu ondan kat kat fazla özellihi var o zaman safrane 2200 yılını arabası :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfonso_

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

renault 21 başlıbaşına özel bir araçtır efsanedir yani şöyle söyliyim şuan size 2030 yılında üretilecek bir araç nasıl gelirse r21 de çıktığı zaman öyleydi o zamanki araçlarda olmayan kimsenin bilmediği özellikler lüks donanımlar eşsiz konfor ve muhteşem motor

ya abi kafayı yiycem ya sizin o zaman hiç safraneden haberiniz yokmuydu ondan kat kat fazla özellihi var o zaman safrane 2200 yılını arabası :S

Safrane ile R21 ler tabii ki kıyaslanamaz. Benim de defalarca niyet ettiğim ama bir türlü cesaret edip de alamadığım bir araç. Konfor, donanım gerçekten mükemmel. 2.0 ve 2.5 motorları biraz zayıf kalsa da tatminkar dyebiliriz. 3.0 da dahil tüm versiyonları kullanma fırsatım oldu.

Aman diyim Alfonso_ kimse Safrane için birşey demiyor. Burası 21 le ilgili başlık. Yanlış yerde kızıyorsun

• Comcorde yi bir alan pişman bir almayan ama gerçekten zamanının ötesinde bir arabaydı sıfırı çıksa hemen git al hani
  • araba gerçekten iyi rahat bir araba ama tabiki diğer arabalar gibi modası geçti.zamanının en iyi arabalrındandı.Tempra gibi bir araba ama Tempradan daha üstün.öncelikle ön takımı tempralar gibi hemen salmıyor kendini.tabiki parçasını bulmakta zorluk....
  • bunun bir de reklamı vardı hatırlar mısınız? kırmızı bir concorde derenin üstündeki bir platforma atlıyordu. televizyonda göstermişlerdi ilk denemede suya düşüyordu platformdan sekip ehehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfonso_

quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

Megane corroola hele ki symbol kesinlikle concorde'nin yerini alamaz. 21 yerini alacak olan toyota Avensis Renault laguna Ford mondeo gibi d segmenti araçlar olabilir ancak. Eğer temiz bir concorde ye denk gelirsen megane ya da corollanın ne kadar altta kaldığını kendin görürsün zaten. Yanlış anlaşılmasın ben bu arabalara kötü demiyorum. Sadece Concorde sınıfı araçlar değiller ve yerini alamazlar. Symbol içinse alakası yok derim. Tamamen farklı amaçlar ve farklı müşteri tipi için üretilmiş bir araçtır.

artık alıştınız biliyorum ama sen bi safrane kullan :D

• Bundan seneler önce kapıda safrane vardı acayip hayran kalırdım arabaya hala da öyle.
    Hele şu concorde ismi beni bitiriyor çok param olursa o araçtan bir tane bulup yeniden yaratabilirim.
  • o zamanın üst sınıf aracı safrane idi r21 ler ise orta üst safrane yenisi üretilmekte tabi velsatis olarak oda olağan üstü fakat fiyatı sıfır mercedes e-class fiyatıyla eşdeğer...
  • Concorde adi gibi yere saglam basan ozamanin araclari icerisinde cok ust donanimlari olan bir aractir. konu biraz eski fakat yinede yazmak istedim bu konu 2007 acilmis parcasi yok diyenler olmus efendim kac kez concorde kullandinda parca alamya gittin ! yil 2016 ve halen Orjinal parca dahi bir cok yerden bulup getirttip alabiliyoruz bu isler biraz para meselesi yani, sen gidip Concorde gibi avrupa bir aracin parcasini bir parcaciya sorup yansanayisini almak istersen tabiki parcasi yok ! parcasi var fakat orjinali var oldugu icin fiyati pahali, pahali oluncada millet tutturmus bir yalan parca yok diye, para yok almaya deseniz daha dogru olacak.
    ikincisi ise Safrane kullanan arkadaslar yazmislar, arkadas kimse cikip demediki Concorde safranenin ustundedir dye Safrane elbette daha dolu bir aractir, bu yersiz cikisinizin sebebi nedir sonucta ikiside Renault un harika araclarindan dir. yani bu elestirinizi baska marka kullanan kotulemek isteyenler yapsa anlarizda, bir safrane kullanici yapinca anlam vermek mumkun degil, su varki Concorde yada R21 serisi Turkiyede safraneye gore daha yaygin bicimde kullanilmis ve isim olarak daha yaygindir. ve hatta bugune bugun Concorde ismi bircok alanda yeniyeniden kullanilmakta yani bu isim oyle siradan otomobillerin ismi gibi olan bir isim degildir. Concorde orta sinif Doneminin en lux aracidir, Bugun sadece tutkunlari tarafindan uzun yillarca saklanan araclardir, onun disindakiler dokuluyor ve hurdaligin yolunu tutuyor bu boyle. her aracin her markanin da dokuntusu vardir bu 21 ait bir husus degildir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.