Şimdi Ara

RENAULT R21 CONCORDE ' UN SIRRI NEDİR???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım işyeri altıma RENAULT R21 CONCORDE marka 93 Model araba tahsis etti.Araba 300.000 Km 'de + eski oldoğu için ben pek beğenmedim ve içime sinmeden alıp kullanıyorum.

Fakat:

Arabayı Muayene işlemleri için gittiğim yerlerde , oto sanayide arabayı kim gördüyse bana kıymeti bil , iyi araba , makam arabası demekte...

Arabalar Hakkında pek fazla bilgim yok.Gözümle gördüğüm kadarıyla eh işte beni evden işe , işten eve götürür.Fakat diğer insanların bana bunu söylemesi kafamı oldukça karıştırdı.Beni gaza getirmeye çalışıolar diyecem ama hiç biri tanımaz etmez .Arabayı gören hadi gene iyisin ayaklarında.

Anlamadım gitti. Sizneler düşünüyorsunuz acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault R21 Concorde'un Sırrı

Renault R21 Concorde, 1989 yılında Renault tarafından sınırlı sayıda üretilen özel bir araçtır. Concord serisinin diğer üyelerinden farklı olarak, R21 Concorde sadece dört kapılı sedan gövde stiliyle sunulmuştur.

R21 Concorde'un öne çıkan özelliği, 3,0 litrelik PRV V6 motorudur. Bu motor, 168 beygir gücü ve 260 Nm tork üretir. Bu, araca etkileyici bir performans sağlar ve 0-100 km/s hızlanmasını 7,2 saniyede tamamlamasını mümkün kılar.

R21 Concorde'un performansını artıran bir diğer özellik de elektronik olarak ayarlanabilir süspansiyon sistemidir. Bu sistem, yol koşullarına göre süspansiyonun sertliğini ayarlayarak daha konforlu veya daha sportif bir sürüş deneyimi sunar.

Dış tasarım olarak, R21 Concorde daha agresif bir görünüme sahiptir. Büyük hava girişleri, yan etekler ve çift egzoz çıkışları, aracın sportif karakterini vurgular.

İç mekanda, R21 Concorde lüks ve konfor odaklıdır. Deri koltuklar, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar ve yüksek kaliteli malzemeler, rahat ve şık bir iç mekan yaratır.

Renault R21 Concorde, Fransız otomotiv mühendisliğinin bir harikasıdır ve sınırlı üretim sayısı nedeniyle koleksiyonerler arasında oldukça değerlidir. Bu özel araç, performans, stil ve lüksün birleşimini sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O seri zamanında fransız bürokratlar için üretilmişti.Sanırım ondan bahsetmişler.Zamanının ilerisinde araçlardı.Bir sürü otomobile bindim,beni o kadar şaşırtan başka bir araç olmamıştır.Çok rahat gelmişti.
  • concorde lar eski makam arçlarıydı mecliste tabi dışarıda satıldı zamanın lüks otosu idiler aslında bence hala hoş arabalar parçası bulunmadığı için hırsızlarında gözdesi dikkatli olmanı tvasiye ederim.
  • Tam anlamıyla bir konfor arabasıdır.. Zamanının çok ötesinde bir arabadır.. Kullananı yormaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

concorde lar eski makam arçlarıydı mecliste tabi dışarıda satıldı zamanın lüks otosu idiler aslında bence hala hoş arabalar parçası bulunmadığı için hırsızlarında gözdesi dikkatli olmanı tvasiye ederim.

Araba nasılsa 300 binde diiyip uluorta bırakıyodum daha dikkatli olurum.

quote:

Tam anlamıyla bir konfor arabasıdır.. Zamanının çok ötesinde bir arabadır.. Kullananı yormaz

Bugün 4 saattir yoldaydım dediğin doğru sanırım.....Her Hangi bir yorgunluk yok......
  • Bu kadar insanmı tanıyor sadece bu aracı?
  • Yeri burası değil.. "Otomobil Genel" de daha iyi cevaplar bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç sürmedim ama güzeldir ya

• Arabanın makam aracı v.s olmasının yanı sıra böyle sıradışı bi kasası vardır.
    Köşeli ve tatlı yapısı nedeniyle ayrı bi yeri var.
  • güzeL araç da kıymeti bilinecek kadar değil.bir bmw6 nın kıymetini daha iyi bilirim şahsen

• arabadan anlamayanlar için araba değil bu işi bilenler için yalancı mercedes
  • vallaha bende r19 var 16v 90bg. bizimkide polis ve askerde çok hatta başbakanın korumalarında var. ama kimse bir iltifat etmedi... yine şanslısın sen. her arabanı kıymeti bilinmeli zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

güzeL araç da kıymeti bilinecek kadar değil.bir bmw6 nın kıymetini daha iyi bilirim şahsen

yorum yok sesiz kalma hakkımı kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Hiç sürmedim ama güzeldir ya

Vay be zamanında neymiş ....

• Bu araba zamanın en iyi araçlarından birisiydi. otomatik camlar, klima olanlar, abs olanlar, hidrolik direksiyon olanlar, cruise control olanlar. Zamanın Mercedesi gibi bişeydi. Ama sonradan unutuldu gitti. Parçaları pahalı olur, bakımı zor olur. Ama sana verilen araba hakkaten iyi yol yapmış.
  • şirket böyle araba vermez ama hayret bunlar benzini içer
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

şirket böyle araba vermez ama hayret bunlar benzini içer

Tüplüdür belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

şirket böyle araba vermez ama hayret bunlar benzini içer

Tüplüdür belki.

bırak böyle arabalara benzin feda olsun
  • Yok abi feda olmasın. Benzin olmuş 3 YTL. Yazık valla.
  • Cassatura,

R21'lerle ilgili tüm konuları forumun "Renault 21 Klübü" başlığı altında bulabilirsin. Bizzat R21 sahibi ve hayranları ile de tanışabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.