Şimdi Ara

RENAULT RADYO KODU ISTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eevet bir sekilde aku bitince filan radyo kendiliginden acilmiyor kod soruyor bizden yapmaniz gereken radyoyu cikartip yan tarafinda (SECURİTY ) ile baslayan 4 haneli kodu yazmak yardimci olurum ornek (B214 SECURİTY )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi da_ral_dim -- 20 Şubat 2011; 17:52:25 >

• radyo kitlendi code istiyor. ( Security V114 ) yardıncı olabilirsin umarım
  • radyo kitlendi code istiyor. ( Security V114 ) yardıncı olabilirsin umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: da_ral_dim

Eevet bir sekilde aku bitince filan radyo kendiliginden acilmiyor kod soruyor bizden yapmaniz gereken radyoyu cikartip yan tarafinda (SECURİTY ) ile baslayan 4 haneli kodu yazmak yardimci olurum ornek (B214 SECURİTY )

Her arabanın radyo kodu farklıdırki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerr

quote:

Orijinalden alıntı: da_ral_dim

Eevet bir sekilde aku bitince filan radyo kendiliginden acilmiyor kod soruyor bizden yapmaniz gereken radyoyu cikartip yan tarafinda (SECURİTY ) ile baslayan 4 haneli kodu yazmak yardimci olurum ornek (B214 SECURİTY )

Her arabanın radyo kodu farklıdırki ?

anladığım kadarıyla her radyo da farklı zaten, doğal olarak farklı olan her kod, radyonun üzerinde de farklı!..
    yalnız mantıken bana ters geliyor kodun radyonun üzerinde olması, bu sefer kolayca çalınır ve başka bir arabada çalıştırılabilir!..

• Hakikaten o kodun amacı çalınmalara karşı önlem tutup da üstüne koymamışlardır heralde, ben RENSER'den almıştım kodu.
  • 0159 security

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet aveo renk kodu sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.