Şimdi Ara

renault reklam kandırmacası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Geçen gün radyoda reklamını duyunca bende hemen 1.2 touch patlatayim dedim ama aynen dediğiniz gibi Türkiye'de hiç bir bayide yokmuş

1.2 touch da mı yok ? ulan ben de diyodum ne güzel kampanya yapmışlar bi kaç kişiye de tavsiye ettim etrafımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Geçen gün radyoda reklamını duyunca bende hemen 1.2 touch patlatayim dedim ama aynen dediğiniz gibi Türkiye'de hiç bir bayide yokmuş

1.2 touch da mı yok ? ulan ben de diyodum ne güzel kampanya yapmışlar bi kaç kişiye de tavsiye ettim etrafımdan

Renodan stok bilgisi sordurdum hiç bir bayide yok dediler olsa zaten hemen kaparo gönderecektim fiyat gerçekten iyi ama neyleyim olmayan arabaya istediğin kadar iyi fiyat ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 bin liraya nasıl megan veriyolar. symbol 70 bin liradan başlıyor

edit:symboller dizel imiş. yalnız 60 bin lira gerçekten çok iyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzet -- 14 Mart 2017; 22:48:55 >
  • Geçen sene de biz aynı sorunu yaşamıştık. Clio alırken en baz versiyonu üretilmiyor gibi bi yanıt verdiler. Ucuz araba var ama satmıyorlar nedense.

• ülke gerçeği bu oldu artık, tv lerde olsun internette olsun dönen reklamların çoğu yalan, yalancılık hırsızlık sıradan bir durum haline geldi, tek renault nun yaptığı birşey değil yani
  • Uzun zamandır Renault reklamları ile ilgili bir başlık arıyordum. Şükür sonunda açılmış. Kasteddiğim Renault TV reklamları. Bir tane sakallı adam veya genç adam koyup tanıtılan araç dışında HERŞEY den bıdı bıdı bahsediyorlar. Yok hayat tarzın, yok iş hayatın yok patronun yok aşk tutulması cart curt.

Araç dışında subliminalin en ağır ve dengesiz kullanıldığı en saçma sapan reklam yapan otomotiv firması.

• Civic dream 50 bin dediler, dedikleri gün gittik bitti dediler. Erik, uzay eriği. Yersen.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bende reno kullanıcısıyım,ben renonun yerinde olsam sizi sosyal medya yöneticisi yapardım,doğrularınızı çekinmeden anlattığınız için selamlar.

• Kaç senesindeydi?

• pazarlama tekniği bunlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.