Şimdi Ara

Renault SAFRANE #FAN KLÜP# (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
9
Favori
95.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer araç tüplü ise tüp beynine bi baktır

• Konu pek aktif değil sanırım ama yine de sormak istiyorum, 26 yaşında bir mühendis olarak ilk araç safrane 2.0 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Yakıt konusunda sorunum yok ancak parça ve usta konusu nasıldır? Samsun gibi bir yerde sorun çeker miyim? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    Konu favorilerimde. Safrane için önerim Safrane 2 1997 senesi sonraki modeller ve 2.5 volvo motor olanlar. Grubumuz var. Parça temini sorun değil. Farlar hariç. O da bulunuyor çıkma olarak. Standart bakım balata disk vs. zaten bulunuyor.
    RENAULT SAFRANE LAGUNA BAKIM ONARIM MERKEZİfacebook
    RENAULT SAFRANE LAGUNA BAKIM ONARIM MERKEZİ
    https://www.facebook.com/groups/241547720469506/?ref=share
    bu gruba da katılıp araç da bulabilirsiniz. Ayrıca whatsapp grubumuz da var. Alınca ekleriz sizi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caveman67 -- 18 Şubat 2022; 22:16:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• caveman67 C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, gruba katılacağım. Bütçe ve yakıt olarak 2.5 olanlar beni aşıyor malesef, sanırım maklajlı kasaalarda volvo motoru var onlara bakıyorum ama çok fazla araç da yok piyasada bana yakın illerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    Grupda da satanlar var. Yakıt çok farketmiyor. 2000 motor biraz düşük kalıyor. Kasa ağır çünkü. Fiyatta da fark yok zaten. Motordan veya makyajlı kasadan çok bakımlı bakımsız araç fiyat farkı oluyor. Biraz fazla verip bakımlı diri bir araç alın. Memnun kalırsınız. Bende 98 2.5 volvo motor var. Bütçenizi bilemiyorum. Ama 50 60bine uygun araç bulursunuz. Facebooka katılın oradan yardımcı oluruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.