Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jameson 1400 W anfi 230 tl
    Jbl 1000 W subwoofer 180 tl
    Orjinal teybe anfi çıkışı 20 tl
    Koblo seti 65 tl
    İşçilik 60 tl
    Pazarlıkla 730 tl

Peşin fiyatına 12 taksit yaptılar ses inanılmaz şekilde güzel yapan kişi bile hayret etti oval olmadan çok güzel bir ses aldığına ama bizim bagaj iç hacmi büyük olduğu için sesi cok net aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Leon hocam nasılsın ne var ne yok mesajlarını hala takip ediyorum.Sürekli nick değiştirtmişler sana bu arada yeni arabamı aldım arabam imzamdaki araç ALLAH utandırmasın diyelim biniyoruz iişte araç sorunsuz orjinal çıktı servis expertsizinde ama giderken arka balatalardan ses geliyor değiştiricem herhalde.Neyse kendinize ii bakın selamlar hayırlı ramazanlar...

oooo maşallah abi en iyi arabalardan birisini almışsın, sorunsuz şekilde binmeye devam edersin.
    aracı sıfırmı aldın 2. el mi onu pek çözemedim :) ama kendin balatayı degiştircem diyince bi htimal 2. el olduğunu düşünüyorum.

arka balatalara gelince. üç türlü ses yapar
    1. balataları yanlış takmasıyla gelen ses (pek ihtimal yok ama olabilirde )
    2. disk fren yamuluş olabilir.(yüksek hızda ani fren )
    3. balatalar bitmiştir.

hayırlı uğurlu olsun, güle güle iyi günlerde binmen dileğiyle.
    .................................
    saçma sapan konu yüzünden boşu boşuna ceza kitlediler, bizde az çok yardımımız dokunsun diye farklı niklerle girdim.
    bakalım hakkımızda hayırlısı olsun,

hayırlı ramazanlar.

sağol allah razı olsun leon aracı 2.el aldım 28000 de benzinli orjinal 40500 bitirdik ALLAH UTANDIRMAASIN İNŞALLAH...

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    abi çok iyi fiyata almışsın .
    senin dikkat etmen gereken olay aracın için en iyi servisi bulman. opel servislerinin geneli sorunlu oluyor , gerek müşteri memnuniyeti gerekse bakım ve arızalar için çözüm odaklı olmuyorlar.

her ilde nadirdir sağlam servis bulmak ama işini layıkıyla yapan elbet bir servis çıkıyor.
    mesele ankarada 2 tane var büyük sehir olduğu halde.

opel servisleri gelişi güzel fiyat çekiyor. tekel gibi heryerde aynı fbakım ücreticıkmıyor. kimisi 650tl diyorkisimi 650-500-450-380 tl diyorlar.
    fiyat araştırmanı mutlaka yap. elin kolun bir servise bağlıysa pazarlık yap.. opelde pazarlık hakkın oluyor.

hadi bakalım hayılısı olsun,seninin adına çok sevindim.
  • quote:

abi çok iyi fiyata almışsın .
    senin dikkat etmen gereken olay aracın için en iyi servisi bulman. opel servislerinin geneli sorunlu oluyor , gerek müşteri memnuniyeti gerekse bakım ve arızalar için çözüm odaklı olmuyorlar.

her ilde nadirdir sağlam servis bulmak ama işini layıkıyla yapan elbet bir servis çıkıyor.
    mesele ankarada 2 tane var büyük sehir olduğu halde.

opel servisleri gelişi güzel fiyat çekiyor. tekel gibi heryerde aynı fbakım ücreticıkmıyor. kimisi 650tl diyorkisimi 650-500-450-380 tl diyorlar.
    fiyat araştırmanı mutlaka yap. elin kolun bir servise bağlıysa pazarlık yap.. opelde pazarlık hakkın oluyor.

hadi bakalım hayılısı olsun,seninin adına çok sevindim.

sağol kardeşim teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşallah tadını çıkartıyoruz şu anda :)

• güncelll.
  • quote:

güncelll.

+1

• quote:

güncelll.
    leon dostum nasılsın uzun zaman oldu,benim sümbülün arkasına hopörlör taktırıcam,ne varsa bizim forum da ve leon da vardır muhakkak leon bi çözüm vermiştir deyip sayfalara bakarken ve evet leon yine sayfada...görünce sana da bi slm edeyim dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpöz -- 2 Eylül 2013; 20:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpöz

leon dostum nasılsın uzun zaman oldu,benim sümbülün arkasına hopörlör taktırıcam,ne varsa bizim forum da ve leon da vardır muhakkak leon bi çözüm vermiştir deyip sayfalara bakarken ve evet leon yine sayfada...görünce sana da bi slm edeyim dedim...

Allah razı olsun hocam buraya sırf sıkıntın ,işin oldugunda degiil ,bilgi paylaşım içinde gelebilirsin.
    aracın expresion donanımsa arka tesisat kabloları mevcut, yaptıran arkadaşların bilgisi dahilinde söylüyorum bunu...
    tek yapman gereken pankizotu deldirip 13 lük hoparlörü taktırmak kalıyor.

bana kalırsa taktırma aracın hoparlörü oldukca yerinde ve kaliteli .
    arkadakilerin kulagını şişirirsin.
    tabi bu benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 3 Eylül 2013; 2:09:09 >

• Benim arabada expression arka pandizotu komple söktük ama teypden gelen kabloyu bulamadık yeniden kablo çektik teybide söktük tabi ordan da arkaya giden kablo yoktu.

Ses olayı çok farklı bana göre arkada % 100 olmalı ses uzaktan gelince daha hoş oluyor bu benim düşüncem çocuk uyuyaca zaman teypden kısmam 1 dk herkesin düşüncesine saygıda duyarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpöz

Allah razı olsun hocam buraya sırf sıkıntın ,işin oldugunda degiil ,bilgi paylaşım içinde gelebilirsin.
    aracın expresion donanımsa arka tesisat kabloları mevcut, yaptıran arkadaşların bilgisi dahilinde söylüyorum bunu...
    tek yapman gereken pankizotu deldirip 13 lük hoparlörü taktırmak kalıyor.

bana kalırsa taktırma aracın hoparlörü oldukca yerinde ve kaliteli .
    arkadakilerin kulagını şişirirsin.
    tabi bu benim düşüncem.

evet haklısın...çok fazla forumda bulunamıyorum...
    lakin hopörlörleri zaten arka tayfanın(ufaklıklar) serzenişi üzerine taktırdım...
    Arkaya çekilmiş olan bağlantılara idare eder bi hjopörlör bağlandı,ancak cd çalar arkasında bağlantı olmadığından ön kaput açma mekanizması bir tornavida yardımı ile kanırtarak çıkarılıp ön direk söküldü ordaki bağlantı kablşoların dan hat çekilip cd çalar arkasında ki soket değiştirilerk işlem tamam oldu....Bu da benim bilgi paylaşımım olsun ardaşlara...
    görüşmek üzere...tşk ler leon kardeş...
    bu arada kuseyr arkadaşımızın paylaşımı olan döşemeciye yaptırdığı kolçak siparişini de yaptım ona da tşkler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

benim silecekler parçalandı, bu linktekileri almayı düşünüyorum ne dersiniz?
    servisten orjinal silecek almak istemiyorum çünkü daha önce iki kez orjinal silecek kullandım ve hiç memnun kalmadım. hem çok ses yapıyordu hemde iz bırakıyordu.

abi unuttunmu bizim symbole fiat fiorinonun silecekleri uyum saglıyor . orjinal yedek parçacıda 35 tl.
    zam gelmiş..

renaultun güncel fiyatı nekadar oldugunu bilmiyorum..
    en son servis 45 tl demişti. orjinal yedek parçacı 40tl. tabi bunlar eski fiyat

fiatın silecek markası ile renaultun silecek markaları aynı Silgeç marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Benim arabada expression arka pandizotu komple söktük ama teypden gelen kabloyu bulamadık yeniden kablo çektik teybide söktük tabi ordan da arkaya giden kablo yoktu.

Ses olayı çok farklı bana göre arkada % 100 olmalı ses uzaktan gelince daha hoş oluyor bu benim düşüncem çocuk uyuyaca zaman teypden kısmam 1 dk herkesin düşüncesine saygıda duyarım.

hocam yapan arkadşların söylediğini söyledim.
    hatta hoparör yukasından elini sokup etrafında bir yere yerleştirilmiş denildi takanda takmayanda o kabloyu buldu.
    beni pek ilgilenmediğimden kendi arbamda araştırmadım.

demek ki zamanla renault onuda çalmış : ) aklıma başka birşeyde gelmiyor.
  • Orda kablo var ama hoparlör kablosu değil teypden bile sadece önlere hat çekilmiş ha bu benim arabamda böyle ben başka bir symbol u araştırmadım.

• yok dostum unutmadım. ama dediğim gibi orjinal silecek almak istemiyorum, iki kere kullandım ikiside berbattı, artık bana mı denk geldi bilmiyorum.
    hem o kadar para verip hemde memnun kalmamak koyuyor adama, gidip parçacılardan 10-15 liraya satılanlardan alacağım bu sefer.
    yukarıda linkini verdiğim sileceği alacaktım ama ona da 9 lira kargo parası istediler vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

dogrudur abi neticede memnuniyetlilik önemli, kaliteli bilindik markalar dışında diger silecekler cin malı.
    nekadar kaliteli oldukları tartışılır. %100 kavucuk olmadıgı sürece plastik ses yapmaya megilimli.

tabikide farklı marka kullanıp memnun kalan varsa paylaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Orda kablo var ama hoparlör kablosu değil teypden bile sadece önlere hat çekilmiş ha bu benim arabamda böyle ben başka bir symbol u araştırmadım.

vala hocam ben arkadaşların söylediğni söyledim, bunun dışında bilgim yok. belittiğim gibi renault çalmış olabilir.
    araştırmana gerek yok kafana göre yaptırmışsın zaten bundan sonrası 300-500 : )
  • Vay Leon hocam nasilsin ? Cok uzun zaman oldu gorusmeyeli

Simdi yine basima bugun gelen bir olayi anlatacam, niye anlatiyorsun dersen anlatmak zorundayim, cunku tam ozellikle sadece benim basima gelecek cinsten bir olay. Arabayi bizim sirketin onune park etmistim bugun. Disarda sigara icen bizim ofis elemanlarindan biri sigarasi bitince izmariti sallayayim diye firlatiyor, ekte resimlerini gordugun alana dusuruyor izmarıtiö tabii tam sonmemis. Neyse allahtan bu olay olur olmaz bana haber verdiler de kaputu acip hemen sigara izmaritini bulup aldik attik.

Hocam dusunsene kimin basina gelir bu benden baska ? Tam benlik olay di mi ? Bir sey olmus mudur sence arabaya ?

>>>RENAULT SYMBOL<<< >>>RENAULT SYMBOL<<<

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.E -- 23 Eylül 2013; 9:51:02 >
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba;uzun zamandan bu yana foruma girmemiştim.Benim de zamanında ilgilendiğim bir konu görünce bilgi paylaşayım istedim.Benim aracım 2011 1.5 dci expression ve arkada panzilot altında uçları soketli hoparlör kablosu var resminide çekmiştim ama bulabilirsem paylaşayım.
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.