Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zaman oldu bu başlığa yazmayalı. Belki hatırlayanlar olur eski kullanıcı adım that_inspector'du. Umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir. Geçen sene başından Temmuz'a kadar Kpss'ye hazırlandım yoğun bir tempoyla, sonra atanma, tercih, yerleşme derken hal hatır soramadım kusuruma bakmayın.

Hayırlısıyla öğretmen olarak atandım, şuan Muş'ta görev yapıyorum. Symbolü abimle ortak kullanıyorduk, ona şu sıralar yeni araba alacağız, Symbol'ü de ben alacağım. Aralıkta arabanın garantisi bitiyor, bakımı artık dışarıda yaptırırım. Lpg bakımı ve kışlık lastik durumu da var. Vakti gelince sizlere danışırım kısmetse.

Görüşmek üzere,
    Kazasız belasız günler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Merhaba arkadaşlar,

that_inspector

hayırdır birader sen kimsinde biz seni tanıyalım :)

şaka yapıyorum abi bayag uzun zaman oldu, hiç sesin soluğun yoktu, inan yeri geldiğinde seni içimden geçiriyordum ne oldu öldümü kaldımı diyerekten....
    maşallah emeğinin,çalışmanın karşılığını almışsın, samimiyetimle söylüyorum çok mutlu ve içim kıpır kıpır oldu diye bilirim.
    bu devirde kazanmak kadar ,atanmakta zor olduğu için seni bir kez daha tebrik ederim...

memurluğa hemen bürünmüşsün, lpg ve kış lastiğinden söz etmeye başlamışsın : )
    lpg de kaliteli işçilikle beraber brc ile sorunsuz yol alırsın diye düşünüyorum.
    lastik konusunda bizim ebatlara uygun 175-65-r14 en iyi performansı sağlayan continantel ts800 geliyor. alternatif olarak 2. sırada yer alan michelin alpin takip ediyor.

adac testinde belirtilmiş . en küçük değerler en iyi değerlerdir bilgin olsun..
    http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2011_Winterreifen_Test_175_65_R14.aspx?ComponentId=87146&SourcePageId=31821
    tarihi yeni olsun : )

görüşmek üzere hoşçakal.

• quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33

Hocam merhaba;uzun zamandan bu yana foruma girmemiştim.Benim de zamanında ilgilendiğim bir konu görünce bilgi paylaşayım istedim.Benim aracım 2011 1.5 dci expression ve arkada panzilot altında uçları soketli hoparlör kablosu var resminide çekmiştim ama bulabilirsem paylaşayım.

hocam artık forumdan tık yok, sizin gibi eskilerde girmiyor, yenilerde girmiyor, sorununu öğrenen bilgisini alıp gidiyor..

paylaşım iyi olur aslında kimisi var diyor kimisi yok diyor, kendim idda etmekte zorlanıyorum açıkçası.. genelde clio symbol formu işliyor.
    buraya gelenlerde yabancı kişiler.

siz araç iç halısı pislenmesin diye halı tarzında bir şey yaptırmıştınız pas paslar küçük geliyor diye, onun adı nediye geçiyor ve nerelerde bulup yaptıra biliriz.
    gerçi aracımı sattım ama ilerde alacağım arabaya düşünürüm açıkçası.

umarım artık daima gelirsiniz.
    görüşmek üzere.

• Tekrar merhaba hocam;arabayı satmışsınız hayırlı olsun ben de aracımı değiştirmek üzereyim .Bahsettiğiniz halı çelik fitil diye geçiyor.Şehirlerarası otobüslerin koridorlarına serilen halı belki oradan çıkarabilirsiniz.Eve gidince fotoğraflarını yükleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadcast33 -- 25 Ekim 2013; 21:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Merhaba arkadaşlar,

that_inspector

hayırdır birader sen kimsinde biz seni tanıyalım :)

şaka yapıyorum abi bayag uzun zaman oldu, hiç sesin soluğun yoktu, inan yeri geldiğinde seni içimden geçiriyordum ne oldu öldümü kaldımı diyerekten....
    maşallah emeğinin,çalışmanın karşılığını almışsın, samimiyetimle söylüyorum çok mutlu ve içim kıpır kıpır oldu diye bilirim.
    bu devirde kazanmak kadar ,atanmakta zor olduğu için seni bir kez daha tebrik ederim...

memurluğa hemen bürünmüşsün, lpg ve kış lastiğinden söz etmeye başlamışsın : )
    lpg de kaliteli işçilikle beraber brc ile sorunsuz yol alırsın diye düşünüyorum.
    lastik konusunda bizim ebatlara uygun 175-65-r14 en iyi performansı sağlayan continantel ts800 geliyor. alternatif olarak 2. sırada yer alan michelin alpin takip ediyor.

adac testinde belirtilmiş . en küçük değerler en iyi değerlerdir bilgin olsun..
    http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2011_Winterreifen_Test_175_65_R14.aspx?ComponentId=87146&SourcePageId=31821
    tarihi yeni olsun : )

görüşmek üzere hoşçakal.

Alıntıları Göster
    Sağol Leon hocam

Samimiyetini bir daha gösterdin. Çok teşekkür ederim. Arabanı satmışsın hayırlısı neyse o olsun. Umarım dilediğin gibi bir ara alırsın.

Benim arabada lpg vardı, onun bakım zamanı falan geliyor. Lastik tavsiyesi için de teşekkürler. Şimdiden göz gezdireyim en iyisi.

broadcast33'ün yaptırdığını ben de hatırlıyorum. Halıflex gibi kestirip pandizotun üstüne serdirmişti. Aslında benim de öyle bir şey yapmam, koltuklara kılıf almam lazım. Burada yağmur, toz, çamur arabayı mahveder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 25 Ekim 2013; 21:58:05 >

• quote:

Sağol Leon hocam

Samimiyetini bir daha gösterdin. Çok teşekkür ederim. Arabanı satmışsın hayırlısı neyse o olsun. Umarım dilediğin gibi bir ara alırsın.

Benim arabada lpg vardı, onun bakım zamanı falan geliyor. Lastik tavsiyesi için de teşekkürler. Şimdiden göz gezdireyim en iyisi.

broadcast33'ün yaptırdığını ben de hatırlıyorum. Halıflex gibi kestirip pandizotun üstüne serdirmişti. Aslında benim de öyle bir şey yapmam, koltuklara kılıf almam lazım. Burada yağmur, toz, çamur arabayı mahveder.

Allah razı olsun hocam, kısmetimizde ev almak varmış, evin bahanesiyle arabanın kanına girdim. aklımda ev almak yoktu, arabayıda satmayı planlamıyordum.
    clio symbol forumda mesajıma baktıysan arabanın temizlik bakım ürünlerinden tutta sileceklerine kadar yeni almıştım. onlarıda alan olursa satıyorum.
    düşün artık planlısız projesiz hareket ettiğime.

kızmetimizde ev almak varmış evi aldık, araba durduğu yerde para yediği için beni çok zora sokacaktı. kökezlemektense yoluma devam ederim diyerekten arabayı satma megilimine girdim..

şuanda arabasızlık zor olmuyor ama symbolsüz kalmak bana resmen koyuyor. symbol hayatıma resmen işlemiş....
    bakalım bütcemi, kendimi toparayım 7,8 ay sonra araba almaya niyetlencem.

....................
    sana gelince zorun pisliğin içine arabayı sokacaksan mutlaka içini korumanı tavsiye ederim, paradan kesinlikle kaçma sana fazlasıyla geri dönüşü olcak.
    inanırmısın ben memlekete gittiğimde nekadar özende göstersem aracın içi cok pis oluyor deyim yerindeyse çöp araba oluyor.

ankaraya gelir gelmez tüm işimi bırakıp içine dışına girişiyorum, öte yandan dezenfekte etmek için koltuk temizleyicisi, koku giderici ürüünler alıp içini korumaya alıyorum. düşün alt zeminde cift pas pas var hiç bir yerinde açıklık yok, arka koltukta klim serili, bagajda bagaj koruyucu var.
    bunlar olduğu halde pisleniyor. 1 hafta kalmama regmen. dışını söylemiyorum bile.

alt zeminin tezmizse , koltukların temizse. koltuk kılıfı ve, arkadasın bahsettiği halı çelik fil almanı tavsiye ederim.
    hali çelik komple bir bütün olduğu için istediğin ebatta boyda kestire biliyorsun. mesela arkayı bir bütün yaptıra bilirsin.

kılıf olayına gelince alçağın herhangibir kılıf orijinal gibi olmaz. zamanın varsa koltuk döşeyen işin ehli kişiler arabaya özel dikim yapıyor. eger idare etmesi için alıyorsan normal kılıf her türlü işini görür.

lastik olayında direk conti al derim. kış lastiğinde alternatif yok. her markanın 1 tane lastiğivar. yaz lastiği gibi 3,4 tane olmuyor : )
    arabaya bakım yaptırdığın zaman ozman lpg bakımını yaptır hepsi bir ardan çıksın..

bence aracın Renault gibi kalsın, kampanya zamanına denk getir, sanayi ile işin hiç olmaz.
    yarın son renaultun 4 yas üstüne %30 kampanyası var. nisandada var. mayıs hazirandada %20 indirimi var her yaşa.

memur oldun 3 ü 5i düşünür oldun : ) 3,5 fazla ver aracın emin ellerde olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33

Tekrar merhaba hocam;arabayı satmışsınız hayırlı olsun ben de aracımı değiştirmek üzereyim .Bahsettiğiniz halı çelik fitil diye geçiyor.Şehirlerarası otobüslerin koridorlarına serilen halı belki oradan çıkarabilirsiniz.Eve gidince fotoğraflarını yükleyeyim.

Allah razı olsun hocam en iyileri sizlerin olsun. araba almayı planlıyorsanız iyi düşünüp almanızı tavsiye ederim çünkü piyasa almış başını gitmiş. bu devirde sıfır araba alamak lüxleşiyor, 2. el arabalarda iyi araba bulmak çok zor. piyasa bildiğiniz gibi değil.
    symbolü satarken düşünerek satmanızı öneriyorum.

çelik halı fitilini önce görseydim yaptırcaktım ama,çift pas pasla her yerini kapatınca masraf yapmayım dedim, hatta park sensörü ve alarım taktırcaktım masraf yapmak istemedim aracı kısa vadede satmayı düşündüğüm için.. taaa iki sen geçti üzerin anca sattım : )

aklımdayken sizi bulmuşken adını ve nerde bulunur diye öğreneyim dedim. ne zaman kısmet olursa direk celik halıdan yaptırcam. pas pasla alt zemin koruması çok zor oluyor. benim ki çift pas pas olduğu halde.
    sanırım 100 tlye felan yaptırmıştınız değil mi.. birde nerelerde bulunuyor

• @ leon_312

Eviniz hayırlı olsun hocam. Nasipse en güzel arabayı da alırsın.

Doğrudur arabayı temiz tutmak gerek. Köyde değil ilçede kalıyorum ama tabii ki şehir kadar temiz olmuyor. Çamura falan giriyor insan.

Bakım konusunda da pintilik yaptığımdan değil, servis 120 km kadar uzakta git gel yapmak zor olur diye düşündüm. Gerçi vakti gelsin bakarız. Şimdiye kadar hep bakımları kampanya zamanı serviste yaptırdım. Şartlar uygun olursa yine öyle yaparım.

Çok teşekkürler tavsiyeler için.
  • quote:

@ leon_312

Eviniz hayırlı olsun hocam. Nasipse en güzel arabayı da alırsın.

Doğrudur arabayı temiz tutmak gerek. Köyde değil ilçede kalıyorum ama tabii ki şehir kadar temiz olmuyor. Çamura falan giriyor insan.

Bakım konusunda da pintilik yaptığımdan değil, servis 120 km kadar uzakta git gel yapmak zor olur diye düşündüm. Gerçi vakti gelsin bakarız. Şimdiye kadar hep bakımları kampanya zamanı serviste yaptırdım. Şartlar uygun olursa yine öyle yaparım.

Çok teşekkürler tavsiyeler için.
    @ Ozann

çok teşekkür ederim, en iyileri sizlerin olsun, karşımıza uygun ev çıktı ,değerlendirdik. nasibimizde araba almak varsa hayırlısıyla alırız. şuan için kendi tarzıma zevkime Volkswagen hitap ediyor, bir başka marka çıkatırsa neden o olmasın : )

yok abi ben kendimden örnek verdim : ) benim memlekette köyün 1 level atlamışı kasaba küçük yer. 1 haftada çok kötü olduğunu belirttim.
    hayatın degiştiğinen dolayı arabaya pek zaman ayıramazsın birde gittiğin yerlede alakalı olunca koltuk kılıfıydı, paspasıydı çok gerekli ürünler.

araba alırsam alt zemini arkadaşın yaptırdığı gibi yapcam, ön koltuklara T-shirt alta minder-arkaya klim sırt tarafa çarşaf : )

hergün değiştirmek şartıyla kış aylarında paspasın üstüne gazate koycam suyu emsin içeriyi rutubet ve nem yapmasın diye :)
    saman kaadı olursa renult servisin koyduklarından dha iyi olur...

kâğıt gazete olayını sanada tavsiye ederim ama biraz dikkatli ol çünkü gaza frene debriyaja basarken ayak kayıyor. en azdından kendi tarafın hariç diğer taraflara koya bilirsin...

saman kâğıdı bulsak iyi olur, gazetenin rengi felan akıyor.

bakım olayını denk getiriyorsan süperrrr. sehir dışına çıkıyorsan biraz aracı denemiş olursun hemde gezmiş olursun .. dikkatli olmak kaydıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 26 Ekim 2013; 1:04:20 >

• quote:

.... atandım, şuan Muş'ta görev yapıyorum...

Gözünüz aydın, hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312
    .... koltuk kılıfıydı, paspasıydı çok gerekli ürünler. ...

Bizim buralar da çok tozlu çamurlu. Kirli ayakkabılarla araca binenlerde olunca çabucak içi kirleniyor.

Aracı alır almaz orjinal gibi duran kaliteli bir kılıf taktırmıştım. Kılıfın üzerine de sırtlıklı hasır minder almıştım. Yazın iyi oluyor sırtın minderle temasını azaltıp terlemeyi engelliyor.

Tüm zemine de döşemecide halıfleks kestirip halının üzerine serdirmiştim.

Siyah, içi süngerli bir döşeme malzemesinin kenarlarını fitille çevirip el freni boşluğuna ve arka pandizota yerleştirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon33 -- 26 Ekim 2013; 5:26:43 >

• leon_312 kullanıcısına yanıt
    Mesaja dün gece cevap veremedim kusura bakmayın.Ev almışsınız hayırlı olsuBahsettiğim çelik fitil halıyı döşemeciler satıyor zaten onlara kestireceksiniz.Arabanın üzerinde tabana göre birebir kesiyorlar özellikle arka orta çıkıntı tamamen kaplanıyor ve halının özelliği nedeniyle yerinden oynamadığı için bizim gibi hassas insanlar rahat ediyor.Anakara'da Şaşmaz döşemecide yıllar önce yaptırmıştım.Aşağıdaki fotoğrafta kısmen bilgi verebilir. Dün bahsettiğim hoparlör kablo ve soketi resminide ekliyorum.
     >>>RENAULT SYMBOL<<< >>>RENAULT SYMBOL<<<

• quote:

Orijinalden alıntı: icon33
    ...

Sağolun hocam. Kullandığınız kılıfın markasını biliyor musunuz? İnternette bulabilirsem ben de alayım.
  • Araca özel kılıf olmasına dikkat edilirse sarkma, yerine oturmama gibi durumla karşılaşma olasılığı azalır.

Sanayide çadır işleri yapan büyük bir döşemeciydi. Aynı zamanda Okan markalı kılıfın da imalatçısıymış. 2009 da 90 tl vermiştim. Şimdi hepsiburada da 136'dan satılmaya başlanmış fiyatını bayağı artırmışlar.

okan kılıf
  • Sağolun hocam açıklama için. Evet fiyatı pahalıymış biraz. Ben de şimdi alışveriş sitelerine göz gezdiriyordum. 40 liradan başlıyor fiyatlar. Orta karar bir şey alayım şimdilik en iyisi.
  • merhaba arkadaşlar,
    bayramdan önce symbol ile kaza yaptım, arabanın arka tarafı içeri göçtü, yani sedan araba oldu hatcback.
    arabayı servise çektirdik, servis 15 bin tl parça ücreti çıkarmış, işçilik hariç masraf bu.
    yarın eksper gelip bakacak arabaya, pert olur mu olmaz mı bilemiyoruz artık.
    pert olmaz ise araba yapıldıktan sonra satmayı düşünüyorum üçe beşe bakmayıp.
    Allah kimseye kaza bela vermesin, insan arabadan soğuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

merhaba arkadaşlar,
    bayramdan önce symbol ile kaza yaptım, arabanın arka tarafı içeri göçtü, yani sedan araba oldu hatcback.
    arabayı servise çektirdik, servis 15 bin tl parça ücreti çıkarmış, işçilik hariç masraf bu.

offffffffffffffffffffffff abi ne yaptın sen öyleee. ilk cümlede far içeri göçtü ufak kaza sandım ama sonrasını okuyunca gözlerime inanamadım, büyük kaza atlatmışsın büyük yük yük geçmiş olsun sende bir şey var mı. bagajın yok olması arabanın yok olması gibi bir şey ,birde arkada tüp var resmen faciadan kurtulmuşsun. araba basit önemli olan sende kalıcı hasar olaması.

şuanda hayretler içerisindeyim , şaşkınlaştım resmen..
    bildiğim kadarıyla araç fiyatının yarısı kadar maraf çıkartılırsa exper direk pert kaydı veriyor diye biliyorum.
    kaskoda arabanın değerine kadar nekadar fiyat biçtiyse onun ücretini öder. ki zaten tahminimce 20.binlira değer gösterilmiştir.

zaten aracın yarı fiyatını fazlasıyla geçiyor, perte çıkmaması gibi durum söz konusu değil ama experin yanında bulunup pertse perttir ama yapılsın derse orda araya girersin perte çıkarın diyerekten konuşma yaparsın....

perte çıkmasa bile tamiri yapıldıgında 10.000 liraya anca satılır diye tahmin ediyorum. ön tarafta hasar yoksa ,motorda sıkıntı yoksa. satmanı istemem çünkü 10.000lira çerez parası bile değil. tabiri caizse eşek gibi kullanır binersin. 3000-5000 bin liraya yeni motor taktıran var. senin araba her nekadar kazalıda olsa yürüyeni sağlam.
    10.000lira bi inek parası, 2 tv parası. symbol ayak işlerine baksın. yeni araba alırsın yeri geldiğinde bunu yeri geldiğinde symbolü kullanırsın.

............................
    tamam seni anlaya biliyorum ,kaza yapılan arabadan soğuman son derecede normal, psikolojikmen satıp kurtulmak istemende normal ama satmanı şahsen istemem. tabi şuan en kötü durumdan bahsediyoruz araba perte çıkmazsa diye.

büyük olasılıkla çıkar, aracı hurdacıyamı verirsin,çıkmacıyamı verirsin bilemiyorum. hurdasına 5000-7000 tl verirler motor ve diğer parçalar iyi durumdaysa.

tekrar çok geçmiş olsun bunları konuşmak çok acı verici bir durum, yinede son karar senin.

• leon_312 kullanıcısına yanıt
    sağolasın leon kardeşim,
    şükür bende birşey yok, psikolojimin altüst olması haricinde.
    arabada ailemde vardı, ölümden döndük diyebilirim.
    büyük bir kaza atlattık, yaşadığımıza şükrediyorum.
    parası umurumda değil, araba kompla yansa yine umurumda olmaz.
    şükür Rabbime canımız sağ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

merhaba arkadaşlar,

Yeni gördüm kusura bakmayın.

Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Önce can sağlığı, mal her zaman alınır.

Symbol arkadan darbe alınca bagajı akardion gibi katlanıyor.

>>>RENAULT SYMBOL<<<

Araçları gittikçe küçülteceklerine ticari araç boyutlarında yapıp içine de güçlendirilmiş roll-bar standart olarak yerleştirilmiş şekilde neden üretmezler anlamıyorum. Her yıl yüzlerce kaza oluyor. Özellikle yandan direğe çarpmalarda bir çok araç güvensiz durumda.

>>>RENAULT SYMBOL<<< >>>RENAULT SYMBOL<<<

(resimler alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon33 -- 5 Kasım 2013; 13:16:50 >

• icon33 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, Allah razı olsun.
    Est. ne kusuru.

Benim aracımda aynı yukarıda resmini paylaştığınız beyaz symbol gibi oldu.
    aracın ön tarafında hiçbirşey yok.
    Buna da şükür diyoruz, can kaybının olmaması benim için yeterli, araç isterse komple yansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: icon33

..güçlendirilmiş roll-bar standart olarak yerleştirilmiş şekilde neden üretmezler anlamıyorum. Her yıl yüzlerce kaza oluyor. Özellikle yandan direğe çarpmalarda bir çok araç güvensiz durumda.

Fotolarda saatte 209 mph ile (336 km/h) yapılan roll-barlı bir test kazasında sürücü kazayı küçük sıyrıklarla atlatıyor.

http://hybridautomotive.com/

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<  >>>RENAULT SYMBOL<<<

www.dailymail.co.uk

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.