Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkurler arkadaslar allah herkeze kazasız belasız surusler gostersın.herhangı bır bakım degısım falan yaptıracakmıyız bılgınız varmı yakınlarda servıse ugramayı dusunuyorum ama sızede bır sorayım dedım....
  • Bildiğim kadarıyla 10000 km dolduğunda periyodik bakıma sokulacak arabalarımız..

Bende buradan bir soru sorayım.. 10000 km dolduğunda yapılan periyodik bakıma ücret ödeyecekmiyiz? yoksa bu söylenen 3 yıl garanti kapsamında olduğumuz için 3 yıl periyodik bakım ücreti vermiyecekmiyiz.. insan ilk defa sıfır araç alınca prosedürleri bilemiyor :) haa birde acaba arabalarımızdaki motor suyunda antifiriz varmıdır malum kış geliyor.. benim aracı aldığımda haziran ayı idi.. kışın kontrol ettirmeye gerek var mı sizce?

quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

tesekkurler arkadaslar allah herkeze kazasız belasız surusler gostersın.herhangı bır bakım degısım falan yaptıracakmıyız bılgınız varmı yakınlarda servıse ugramayı dusunuyorum ama sızede bır sorayım dedım....
  • Benım bır arkadasımın Megan II sı var.O gecen sene bakıma gıtmıstı.250 lıra tutmus.Bu sene dısarda bır yerde yaptırmak ıstıyor.Ama garantıden cıkıyormus arac dısarda bakım yaptırılırsa.Mecbur bu sene de gıdıcek.Yanı ısterse 10.000 km once ve sonrasında her zaman ucret oduyoruz.Sadece mekanıkte sorun cıkarsa o garantı kapsamına gırıyor ve ucret odenmıyor.dıye bılıyorum.
  • periyodik bakıma hertürlü para ödiycez kaçarı yok garantiye girmez antifireze gelince araclarda fabrika çıkışlı motor suyunda antfiriz vardır suyun renginde bakın ordan da belli olur zaten;)
  • eyvallah bilgiler için...
  • Ilk bakım 200-250 lıra arası tutar yıne.
  • Benim araçta 14 inç jant var, 15 inç yapsak gidişinde fark olurmu arkadaşlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Y.C.T.

quote:

Orijinalden alıntı: frontoza1981

Benim araçta 14 inç jant var, 15 inç yapsak gidişinde fark olurmu arkadaşlar,

olur olur, uçar mazallah.
    sorduğun araba SYMBOL, afedersin artık iteklesen gitmez.
    anladın sen bu tümceyi.

Gel seni bi iteklimde nasıl gidiyosun bakalım, sepet kardeşim...Sende symbol bile yoktur, milletin arabasını kıskanıp çamur atıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontoza1981 -- 7 Eylül 2009; 17:41:01 >
  • sen symbol ü beğenmiosan sende kesin bugatti veyron vardır dimi benim nazik kibar akıllı şeker arkadaşım...................
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Y.C.T.

quote:

Orijinalden alıntı: frontoza1981

Benim araçta 14 inç jant var, 15 inç yapsak gidişinde fark olurmu arkadaşlar,

olur olur, uçar mazallah.
    sorduğun araba SYMBOL, afedersin artık iteklesen gitmez.
    anladın sen bu tümceyi.

Iteklesen gıtmez dedıgın arabayla aklını alırım senın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Yaa arkadaşlar ,
    Bu kadar tipsiz bir arabaya nasıl bu kadar para verdiniz , sizi anlayamıyorum. Hadi ikinci el olsa tamam derim. Sıfır araba alıyosunuz , adamlar orda 23.000 Tl ye accent era nın full unu veriyor. Yani piyasada bu kadar kibar bir araba var. Gidip bu orantısız arabayı almışınız. Hakkatten inanılmazsınız yaa. Önü başka ortası başka arkası başka , önden arkaya bir çizgi çekmeye kalksanız , 50 cm düz gidemiyosunuz. Bu kadar insanın gözünü yoran arabayı hergün kapınızın önünde göreceksiniz , buna nasıl dayanılır. Ulan sırf Reno diye adamlar piyasaya ne sürse alınırmı , bu kadarda olurmu yaa...

carenfly arkadaşım yazmış zaten yazacağını.. bu aracı alanları eleştirmiş.

ben de biraz aracı eleştireyim isterseniz.

bu ne biçim araçtır ki hakketen ne orantı var ne bişi. ince uzun bişi. arkadan bakıom sembol yazısını da yazmamış olsalar mahkeme duvarı gibi olacakmış.

o ne biçim bagaj kapağı öle bea. yan taraflardan 5 cm açık var. resmen 4 parmağım dalıyor içeri. kaldırsam yamulacak. ne cam fitili koymuşlar ne bişi. arkadan bakınca acaip orantısız görnüyor..

ön taraf ise daha bir başka. kaputta ki açıklıklar haricinde. metalik çelimsiz bir plastik bişi koymuşlar nerede ise 1 cm aralık var yanlarında. farlar ile kaput arasında da aralık var. yaw tamponu alttan biraz sallayayım dedim nerede ise elimde kalacaktı.. farlar da hiç güzel durmuyor.

benim baktığım aracın farına sinek girmişti. üstelik dışarı çıkamamış orada ölmüş havyan yaw..

arka tarafta ne kafalık var ne bişi. arka camlar manuel kaldırmalı.

hele hele o ne biçim kapı kolu öle be. nerede ise kapıyı açarken elimde kalıyordu.

@carenfly arkadaşa sakın kızmayın adam doğru söylüyo, yaw hakketen böyle araçlarıda alan çıkıyo demek Türkiye de.

• bu arada aracın motorunu da inceledim. hakketen teknolojisi bayaa gerilerde kalmış.

hala üstten tek eksantrikli 8 valf bir dizel motoru var. yaw arkadaşlar 8 valf motor mu kaldı artık. VGT teknolojisinden bi haber. intercooler turbo yok.

Enjeksiyon Tipi Direkt (Turbo) / Common Rail diye bişi yazıyor sitesinde.

direct turbo da ne demekse.?

ilk çıkan teknoloji.
  • Symbolcüleri isyana teşvik

Dostum beğenmiyorsan almazsın veya bilmezsin bu kadar basit. Bu nasıl bir marka fanatikliği ve hazımsızlıktır anlamıyorum. Şimdi burda geldin çamur attın o kadar laf yiyecen hoşuna mı gidiyor senin. Birisi kalkıp anadol bile alsa -her ne kadar beğenmesemde- ben derim "güzelmiş, hayırlıolsun, güle güle kullan" görgü kuralları bunu gerektirir siz görgü kurallarından da mahrum insanlarsınız. Senin araban sana güzel bizim ki bize güzel bu çekememezlik niye arkadaş.

Allah herkese kazasız, belasız sürüşler nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta530 -- 8 Eylül 2009; 16:32:16 >
  • cevizkabuğu;

Arabam yeni kasa değil 2005 model ve motor olarak da yeni kasa ile aynı 1.4 8V/75HP'lik motor var.
    Beğenmemiş olabilirsin ama çıkıpta böyle yıkıcı eleştiri de yapman hiç hoş değil. Arabam şu an 45600 küsür km. de ve sıfır aldım. Bir depo ile İstanbul içinde 550 km. yol yapabiliyorum. Şehirler arası ise 750 km. yol yapabiliyorum bir depo ile ve ara ara klima açık, ve ortalama 110-120 km/h ile. Rampaya gelmeden de düzde iyi kaptırırsam dolu olduğu halde klimayı dahi kapatmadan 5'den 4'e düşmeden çıkabiliyorum. İzmire doğru giderken Manisadan çıkışta ki o sağlı solu rampa yukarı virajlı yolu 3. ve 4. vitesler ile sol şeridi kapayarak banamısın demden çıkabiliyorum. 8V geri kalmış teknoloji olabilir ama canlı ve isteklidir. Hem VW grubunda da halen daha 8V motor var buna ne dersin?
    Sizler bir tutturmuşsunuz ERA aşağı, ERA yukarı. Siz ve sizin gibi fanatikler yüzünden ERA'dan soğdum. Hem zaten eskidi yüzü. Yakındır kasa değişmesi. Herhalde yeni ismi İ25 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 8 Eylül 2009; 14:27:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

cevizkabuğu;

Arabam yeni kasa değil 2005 model ve motor olarak da yeni kasa ile aynı 1.4 8V/75HP'lik motor var.

@brkcad34

sizin aracınıza bişi demiyorum kesinlikle yeni çıkan symbolden çok çok güzel bir araç.

ben yeni araçlar için eleştiri yaptım. inceleyin bu aracı siz de beğenmeyeceksiniz.

yaw ön ızgaradan bakılınca radyötör dahil fan motorunun soketi aynen görünüyor. ızgara çok fazla açık bırakılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

cevizkabuğu;

@brkcad34

sizin aracınıza bişi demiyorum kesinlikle yeni çıkan symbolden çok çok güzel bir araç.

ben yeni araçlar için eleştiri yaptım. inceleyin bu aracı siz de beğenmeyeceksiniz.

yaw ön ızgaradan bakılınca radyötör dahil fan motorunun soketi aynen görünüyor. ızgara çok fazla açık bırakılmış.

Ya kardeşim nasıl insanlarsınız siz ya, bu çekememezlik niye,sadece bizim topiğe Hyundai eracılar salça oluyor, namı diar "Kore Bidonunu" gelmişsin burda bize övüyorsun, zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşım, tabi birazda mantık lazım "2009 AutoBest Ödülü" Symbolundur, kore bidonu ne ödülü almış,alsa alsa plastik damacana ödülü alır, yinede kazasız belasız kullan, iyi günler :-)

• yaw kardeş çekememezlik felan değil neyini çekemeyeyim. ben doğruları yazdım siz neler diyosunuz. eleştirilere açık değilsiniz anlaşılan.

amann siz bilirsiniz. yeni araçlarınız çok güzel kardeşim güle güle kullanın 2009 AutoBest Ödülü almış aracınızı. hayırlısı olsun.

sizinle mi uğraşcam bee..
  • Hyundaıcıler Nıye cekemıyorlar bu arabayı anlamıyorum.ARac kendını de kanıtlamıs.Ustelık Bosyere vermezler 2009 auto best odulunu.
    Ben yenı kasa syboll kullanıcısıyım cok ta memnunum.Iyıkı Kore Bıdonu Almamasım.
  • Valla yeni symbol'ün görünümü renault safrane gibi daha ne olsun.. valla bence mis gibi araba.. tam Türkiye şartlarına göre dizayn edilmiş. ben şehsen oldukça memnunum.

Ahahahaaaa kore bidonu lafınada koptum yahuuu.. Allah'ta sizi güldürsün :)
  • SÜRPRİZ!!!!!SYMBOL MAKYAJ MI GÖRÜYOR

http://www.youtube.com/watch?v=AqRsZ17xzu8
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.