Şimdi Ara

Renault Symbol 1.2 Joy ya da Linea 1.4 Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlginize teşekkürler ama biz yaz sezonuna doğru almayı planlıyoruz. Şimdi sadece ön araştırma gibi birşey yaptık. Elimizde 2008 Albea Sole var onunla kışı geçirip yeni arabaya o şekilde geçeceğiz.
  • Linea symbolun abisi. Symbol mu albea mi deseniz eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sariasker kullanıcısına yanıt
    Abi yeni bir konu açsan daha iyi olur gibi.. Bizde babamla bir tane düşünüyoruz.Bu arada aracını tez zamanda sıkıntısız satmanı dilerim.2.El düşünseydik kesinlikle alabilirdik.

Bu arada satınca ne almayı planlıyorsun
  • Suanki aracim punto evo. Kaza yaptigimda kasko symbol verdi. Aşağı yukarı aynı kalitededir der gecerdim eskiden ama kullanınca farkettim punto symbol e gore kat kat üstün. Bu yüzden linea diyorum

• 1.2 symbol LPG uyumu ne kadar var oda soru işareti?
    Renault forum sitelerinde lpg uyumsuzluğu ve subap ile alakalı sıkıntı belirtenler vardı.

Uzun dönemde uyumu nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Linea kütük gibi alanlar bin pişman.

Hocam neden böyle yorumlar atıp araç alacak kişilerin kafasını karıştırıyorsunuz.

Şu anda bende araba almak için burayı,başka bir tarafı araştırıyorum ve yorumlara önem veriyorum.

Benim hiç arabam olmadı.Fakat şirket olsun,kiralama olsun uzun yol,şehir içi baya model kullandım.

Symbol şirket arabasıydı ve 100-110'un üstüne çıktığın zaman korku dolu dakikalar başlıyordu.

Linea ise 2 defa kiraladım ve uzun yola çıktım.Konfor açısından kiraladığım Focus'tan vs.. daha kötüydü ama yukarıda arkadaşın dediği gibi konfor istiyorsan Mercedes,porsche vs.. araçları konuşalım.Ben şehirler arası KM 0,17 TL harcadım.Bana göre tam bir F/P aracı .Fiyat uygun,servis ağı ve diğer etkenler.

Henüz aracım yok ve aralık ocak ayı gibi almayı planlıyorum.Bende 2 model arasında kaldım.Clio Grandtour ve Linea arasında.

• linea bildiğin boş teneke.
    sembol de çok farklı değil ama en azından sürüş keyfi azıcık daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

0 ya da 3-4.000 km civarında bakıyoruz. Alternatif olarak Linea 1.4 Active Plus düşünüyor. Araçların ikisi de benzinli. İkisi arasında kalmış durumdayız. Sizler ne düşünürsünüz bu arabalar hakkında ?

Symbol kesinlikle tavsiye ederim. 1500 km oldu aracım gayet memnunum. Tüketim değerlerini ve yorumları inceleyebilirsiniz :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111166384&p=1#111166384
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Linea kütük gibi alanlar bin pişman.

Hocam neden böyle yorumlar atıp araç alacak kişilerin kafasını karıştırıyorsunuz.

Şu anda bende araba almak için burayı,başka bir tarafı araştırıyorum ve yorumlara önem veriyorum.

Benim hiç arabam olmadı.Fakat şirket olsun,kiralama olsun uzun yol,şehir içi baya model kullandım.

Symbol şirket arabasıydı ve 100-110'un üstüne çıktığın zaman korku dolu dakikalar başlıyordu.

Linea ise 2 defa kiraladım ve uzun yola çıktım.Konfor açısından kiraladığım Focus'tan vs.. daha kötüydü ama yukarıda arkadaşın dediği gibi konfor istiyorsan Mercedes,porsche vs.. araçları konuşalım.Ben şehirler arası KM 0,17 TL harcadım.Bana göre tam bir F/P aracı .Fiyat uygun,servis ağı ve diğer etkenler.

Henüz aracım yok ve aralık ocak ayı gibi almayı planlıyorum.Bende 2 model arasında kaldım.Clio Grandtour ve Linea arasında.

Bi linea var ondan sonra merso geliyor. Focus arada ama gerek yok. Demissiniz sebebini anlayamadım. Focusa bütçesi yeten birisi neden linea alsın anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.