Şimdi Ara

Renault Symbol 1.2 Joy ya da Linea 1.4 Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 ya da 3-4.000 km civarında bakıyoruz. Alternatif olarak Linea 1.4 Active Plus düşünüyor. Araçların ikisi de benzinli. İkisi arasında kalmış durumdayız. Sizler ne düşünürsünüz bu arabalar hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 11 Kasım 2015; 18:30:34 >

• linea 1.4 alınır hertürlü,aksini söyleyenin aklına şaşarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea kütük gibi alanlar bin pişman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide ikisi aynı fiyat değilki 1.4 Pop linea'ya Joy symbol'den 5 lira daha fazla istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

İyide ikisi aynı fiyat değilki 1.4 Pop linea'ya Joy symbol'den 5 lira daha fazla istiyorlar.

3 aşağı 5 yukarı farketmez hocam. Babam bakıyor arabalara. Bu ikisi arasında kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

quote:

İyide ikisi aynı fiyat değilki 1.4 Pop linea'ya Joy symbol'den 5 lira daha fazla istiyorlar.

3 aşağı 5 yukarı farketmez hocam. Babam bakıyor arabalara. Bu ikisi arasında kalmış.

Linea kesinlikle daha üstün.İkisininde bir kapılarının açın kapayın farkı orada bile anlarsınız.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 aylık Linea Classic 1.4 Fire Actual Plus kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki 0 km aldım 7000'de lpg taktırdım.
    F/P olarak en akla ve mantığa yatan araba.
    Bende eski kasa i20 arasında kalmıştım ama şimdi ne kadar doğru karar verdiğimi daha iyi görüyorum.
    Not: Bu aralar 0 km 1.3 Mj Linea Urban'a bakıyorum.
    Not 2: Linea 7. arabamdır imzada görebilirsiniz fanboyluk yapacak kadar çömez değiliz.
    İyi forumlar...
  • sariasker kullanıcısına yanıt
    Gelen yorumlar az olsa da anladığım kadarıyla Linea daha başarılı. Dikkate alacağız görüşlerinizi. Yorum atan herkese teşekkürler.
  • Linea alınır lpgyle mis gibi binilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sariasker kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında sen aracının incelesen fena olmaz.1.4 Fıre linea incelemesi daha önce yapılmadı.Düşünenlere çok,çok faydası dokunur.

Biz bile 2.araç olarak bir ara düşünüyorduk.
  • çok farklı araçlar değil bence test edin ama bana da linea daha yakın geliyor daha güçlü motoru var en azından
  • quote:

Hocam aslında sen aracının incelesen fena olmaz.1.4 Fıre linea incelemesi daha önce yapılmadı.Düşünenlere çok,çok faydası dokunur.

Olabilir aslında ama önce önyargıları kırmak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

linea 1.4 alınır hertürlü,aksini söyleyenin aklına şaşarım.

Abi bu aralar linea ile bayağı haşır beşir oluyorsun. Hayırdır Dacia ya yol görünüyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: sariasker

quote:

Sen güzel bir inceleme yaparsan ön yargıları param parça ederiz abi ne dersin
  • linea kütük gibi diyenler sanıyorum porsheye biniyor.

Linea her konuda symbolden çok iyidir.
  • Açıkçası bu iki araç haricinde Megane 2'ler de şu an benim listemde. Öncelik olarak temiz Megane 2 Hb bulabilirsem alacağım ama bulamazsam ilk tercihim Linea olacak gibi görünüyor. Ayrıca 1800 TL'ye Brc My 11 Lpg dönüşümü de müsait bir zamanda yaptırarak yakıtı yarı yarıya indirmeniz de mümkün. O yüzden tavsiyem Linea olması yönünde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sariasker

quote:

Sen güzel bir inceleme yaparsan ön yargıları param parça ederiz abi ne dersin

Burada mı yapalım yoksa yeni konu mu açalım, sonuçta Linea'yı arkadaş tercih etmek üzere gibi...

Renault Symbol 1.2 Joy ya da Linea 1.4 Düşünceleriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

linea 1.4 alınır hertürlü,aksini söyleyenin aklına şaşarım.

Abi bu aralar linea ile bayağı haşır beşir oluyorsun. Hayırdır Dacia ya yol görünüyor galiba.

yeni symbolü iyi biliyorum lineayıda ,kıyaslamak bile ayıp olur.bide motor farkı var linea hertürlü daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Gönlümüz Linea'dan yanaydı sadece acaba diğeri nasıl diye çelişki içindeydik. Sizlerin yorumları da Linea ağırlıklı geldi biz de daha mantıklı olduğuna karar verdik ve Linea almaya karar verdik. Araba incelemesi için yeni konu açarsanız herkes görür daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Eğer 2. el 16bin kmde hatasız düşünürseniz ben lineamı yenisini yada Egea almak için satışa çıkardım.
    İlgilenirseniz sahibinden.com ilan no: 242053733
    Not: İnceleme konusu iyiden iyiye kafama yatmaya başladı doğrusu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.