symbol'e sümbül, jetta'ya cetta demek, forum kurallarına aykırıdır... bilgilerinize
ben belki ingilize bilmiyorum? yazmayı da bilmiyorum okunduğu gibi yazıyorum. eskiden ne güzeldi jetta nın adı bora idi yazıldığı gibi okunuyordu
başlıktaki "symbol" yazısını görünce symbol ne diye sormuyorsanız, biliyorsunuz demektir
Şirketlerin yeni gözdesi Fluence olacak artık. Zaten yavaş yavaş geçmeye başlamışlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
quote:
Orijinalden alıntı: swrc
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
symbol'e sümbül, jetta'ya cetta demek, forum kurallarına aykırıdır... bilgilerinize
ben belki ingilize bilmiyorum? yazmayı da bilmiyorum okunduğu gibi yazıyorum. eskiden ne güzeldi jetta nın adı bora idi yazıldığı gibi okunuyordu
başlıktaki "symbol" yazısını görünce symbol ne diye sormuyorsanız, biliyorsunuz demektir
neyse sonuç olarak fransız malı fazla kafa yormaya gerek yok ben fransız malı araba almayı düşünmüyorum. bu süreçte
"Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir"
symbolun yerine ondan daha kaliteli aracın geleceğini düşünenler yanılıyor.megane sedan'dan sonra samsungun geliştirdiği fluence geldi durum ortada.symbol zaten berbattı,yeni gelecek olanda ondan aşağı kalmaz gibime geliyor.renault bizi bunlarla keklesin dursun.
Samsung dan geen tasarımlar çirkin . Fluence ortada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme