Şimdi Ara

Renault symboller neden bu kadar kötüleniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

2015 model symbol kullanıyorum bir focus kadar tutmasa da yol tutuşu şaşırtıcı derecede iyi. Esp zaten çok hızlı müdahale ediyor en ufak durumda göstergede ışığını görüyorsunuz.

1.2 motor ve lpg takılı yıllık düşük vergi ve km ye 15 kuruşa gezebilme şansı var. Hacim desen eski symbol gerçekten berbat ama son kasa gerçekten çok geniş. 510 litre bagaj olması bile yeterli.

35 bin civarına düşük km li garantili araçlar bulunuyor bence bu fiyata nimet. Donanımı falan gayet güzel.

Ha şunu da diyeyim tek aracim symbol değil ve is icin kullanıyorum. Renaultu da marka olarak hiç ama hiç sevmem.

En ufak durumda ESP ışığının yanması aracın yol tutuşunun kötü olduğunu gösteriyor zaten.

Yani ESP olmasa Allah yardımcın olsun.

Sırf yakıtı az bakımı ucuz diye bu arabalara 30-40 bin tl vermem.

30-40 bin tl aralığında bir sürü sağlam araba var varsın piyasası yavaş olsun bakımı pahalı olsun ama sağlam arabaya bineyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Yeni kasa symbol gayet iyi 1.2+lpg dizelden daha az yakıyor. Bakım masrafı çok düşük.

Yol tutuşu yeterince tatmin edici. Üzerindeki continental eco contact 5 nedeniyle yolda geziyordu lastikleri değiştirin farkı göreceksiniz.

üzeründe eco3 olması lazım çok kötü bir lastik.bu sacdan bükme arabaya ne cesaretle tüp taktırıyosunuz.ufak bi kazada o tüp ne hale gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatina gore arac. Mercedes bu fiyata sifir arac satsin, kaliteleri ne olacak gorelim.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    "yol tutuşu şaşırtıcı derecede iyi"

Bence bu çok iddialı olmuş hocam.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmaz hocam 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Düşüncen deyip geçiştirdim zaten

Neyi geçiştiriyorsunuz anlamadımki

Yazdığımın tersine 4.vitesten sonra araç 5 viteste uzar gider diye mi düşünüyordunuz da beni geçiştiriyorsunuz ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 29 Mayıs 2017; 9:50:6 >
  • şantiye arabası..
  • evet 5. viteste uzar gider.

• quote:

Lastikleri yolu tutmuyor ki esp sürekli devrede hep bi pati çekme havası içinde araç

Dizel için konuşuyorum araç 4.vites 170 i görüyor

Ne olacak 4. Viteste 170 görüyorsa? Bir de bunun 2. Viteste 120 görüyocular versiyonu var. Dişli oranlarıyla alakalı bir durum tamamen. Motorun güçlü olduğunu göstermez bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Lastikleri yolu tutmuyor ki esp sürekli devrede hep bi pati çekme havası içinde araç

Ne olacak 4. Viteste 170 görüyorsa? Bir de bunun 2. Viteste 120 görüyocular versiyonu var. Dişli oranlarıyla alakalı bir durum tamamen. Motorun güçlü olduğunu göstermez bu.

O mesajdan ben şu mesajı aldım ; " 4. vites 170 i görüyorsa 5. vitesi düşünmek bile istemiyorum" gibi bir anlam yükledim nedense

Evet 2. vitescilerede ayrı bir paragraf açmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 29 Mayıs 2017; 9:50:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

O mesajdan ben şu mesajı aldım ; " 4. vites 170 i görüyorsa 5. vitesi düşünmek bile istemiyorum" gibi bir anlam yükledim nedense

Evet 2. vitescilerede ayrı bir paragraf açmak gerek

Atsaymış 5'e görseymiş keşke. Yoksa symbolde yememiş mi

Şunuda belirteyim. Motoru kötü değil dizel symbolün. Az da yakıyor. Ama hızı belirtince o araba iyi olmuyor. Hele vites ve hızı belirtince rezillik oluyor.

• 2011 model 1.4 benzinli expression+confor paket (yani sembol için full paket) aracı sıfır olarak bayiden aldım ve 2 sene kullandım.

bende bu aracı alırken konu sahibi arkadaş gibi düşünüyordum, yani o paraya yaşlı araba alacağıma, b sınıfı sıfır bir araç alırım, sıfır araba sonuçta yani, ne kadar kötü olabilir ki dedim.

araçla yaptığım bir kaza sonucu aracım pert oldu, araç çok hafif, özellikle arka tarafından (kıç atma dediğimiz) kendini çok atıyordu, neyse bu da mesele değil, aracını bilir ona göre kullanırsın, ki bende ona göre kullandım, asla limitleri zorlamadım. ama kaza yaptığım gün önüme aniden çıkan cisimden dolayı araba savrulup yoldan çıktı.

gelelim asıl meseleye, arabada konfor sıfır. sıfır olarak aldığım bir arabada, 150 km lik yol gidiyordum durmadan gittiğim en uzun mesafe buydu ve sanki araba beni değil ben arabayı taşımışım gibi yoruluyordum. symbol kullandığım dönemlerde arabayla yola çıkmak istemezdim inanın, çünkü aşırı derecede yorardı beni. araba pert olunca sigortadan aldığım para ile kendime 2007 model honda jazz aldım. jazzı kullandıkça anladım ki yeni model araç her zaman daha iyi değilmiş, inanın eşşekten inip ata binmiş gibi oldum, jazz symbole oranla çok daha konforlu, çok daha fazla sürüş keyfi veren bir araçti. bir daha symbol alır mıyım? almam da etrafımda ki hiç kimseye de aldırmam.

gelelim symbolun güzel taraflarına, hep kötü taraflarını söyleyecek değiliz ya, gerçekçi olmak lazım.

mükemmel bir bağaj genişliği vardı, istediğim herşeyi dolduruyordum içine.

araca lpg taktırmıştım ve karma tüketimde 7 litre lpg yakıyordu. araçla gezerken yakıtı hiç dert etmiyordum.

not: cümle düşüklükleri için kusura bakmayın.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Siz anlamayın yeterli altımda Ferrari yada özel yapım motor varya uzamasını bekliyorum bende 90lık araçta

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Ben motor güçlümü dedim yada başka bili mi yazdım araç uçuyormu dedim 4.viteste 170i görüyor yazdım 90lık araçtan ne bekleyim ki başka

• quote:

Ben motor güçlümü dedim yada başka bili mi yazdım araç uçuyormu dedim 4.viteste 170i görüyor yazdım 90lık araçtan ne bekleyim ki başka

Bende o yüzden sordum zaten. Ne olacak 170 görüyorsa diye.

• vakti zamanında 3 tane symbol kullandık 2009-2011-2013.

Gerçek anlamda araba falan değil uçan teneke,çok ciddiyim.Symbolden sonra eli yüzü düzgün bir modele bin anlarsın demek istediğimi.

• Ben sembol iyi arabadır demedim Zaten .18.000tl ye Toros sw satıldığını gördü bu gözler . Fiyatına göre 2011 araba cazip geldi bana en azından motor yönünden masrafsız düşük kilometre. Şunuda diyeyim ben renoyu hiç sevmem . 2005 model Pejo var bende gerek yol tutuş olarak gerek konfor olarak her türlü tokatlıyor symbolu. Benim buna lafım Yok fakat bagajı büyük Yeni model az yakıyor bütçesi az olan vatadaş için çok uygun bir araç. Ben alır biner miyim hayır!!

• Hocam bu forumda genel olarak hiçbir şeyi beğenmeme hastalığı var

Hepsinin çapı belli ama her şeyin de en iyisi peşindeler

Renault çok da matah bir marka değil ama az yakar çok kaçar sağlamlıktan konfordan biraz ödün verirsin ama fiyat performanstır yani.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    İlla bişey mi olması gerekiyor peki 170i görmesi veya görmemesi seni derinden mi sarsıyor bilgi için yazdım zorunuzamı gitti yada neden takıldınız

• symbol teneke bir araçtır

aynı paraya hatta şuan sıfır fiyatı daha ucuz olan Egea var hertürlü symbolü katlar kalite olarak

symbol yerine 301 gibi araçlar bile tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Mayıs 2017; 12:10:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.