Şimdi Ara

Renault Talisman 2017 Business Car seçildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düzeltmeyi yapmıştım jimhendrix. Renault tıpkı diğer firmalar gibi tasarrufa gidiyor. Bu nedenle araçları bir kaç sınıfa hitap eden şekilde üretmeye başladı. Laguna III d sınıfı doğru, yerine bir araç konumlamadı. Latitude e segmenti. Talismanla hem d hem e segmentine hitap etmeyi planlıyor. Aracın uzunluğunu baz alırsak, Talisman'ın uzunluğu 4850 mm.
    2016 model D segmentindeki araçlardan bazılarının uzunluğuna bakarsak Alfa Romeo Giulia 4639 mm, Toyota Avensis 4695 mm, BMW 3 Serisi 4624 mm...
    2016 model E segmentindeki araçlardan bazılarının uzunluğuna bakarsak Volvo S80 4854 mm, BMW 5 Serisi 4899 mm, Jaguar XF 4961 mm...
    Görüleceği üzere Talisman e segmentine daha yakın. Benzer şekilde yeni Renault Megane sedan da 4632 mm uzunluğu ile hem c hem d segmentinden müşteri kapma gayretinde.
    Sonuç olarak Talismanın E segmentinde mücadele ettiğini saymak daha iyi olur çünkü o segmentte Almanlar çok başı boş kaldı. Rekabet iyidir.

• 2014 Insignia sahibiyim yakın arkadaşımda da 2016 Passat var.

Birkaç kez kullandığım üzere Talisman ın sürüşü bana göre Insignia ve Passat tan daha konforlu, sadece trim sesleri ve direksiyonun geri bildirim hissi araçta hoşuma gitmeyen yanlar oldu ancak Passat ta da rüzgar ve yürüyen aksam sesleri Talisman dan fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhdh kullanıcısına yanıt
    ne kadar yanlış düşünceler bunlar.

sen git renaultun 1980 lerde üretimini bitirdiği r12 r11 r9 lara bin renaulta laf at.

renault güvenlik testlerinden ilk defa 5 yıldız alan aracı üretti sonrasında tüm modellerini 5 yıldıza çıkaran ilk firma oldu.

neyin tabutundan bahsediyorsun.
  • ona da ben aydınlık getireyim. renaultun e segment aracı olmadı.

r25-velsatis - safrane- latitude D+ segment araçlar. latitude D diye bağıracaklar için laguna üretimi devam ederken latitude üretimi başaldı bir üst versiyon olarak. ayrıca latitude bir çok ülkede safrane olarak ve sm5 olarak hala satışta. makyajlandı ve üretimi devam ediyor. Sadece Türkiyeye getirilmiyor.

r21-laguna-talisman D segment araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 6 Ocak 2017; 14:5:7 >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Yav abim 90-100 km ile kaza yaptı airbag açılmadı. Arabanın önü pert haldeyken. Emniyet kemeri olmasa düşünmek bile istemiyorum. Ve bunu ilk yaşayan değiliz. Google da arama yap onlarca sonuca ulaşırsın. Servis umursamıyor bile biliyor çünkü arabalarının ne mal olduğunu kabullenmiyor. Nasıl bir güvenlik güvencesi bu. Kağıt gibi tampon var. İç malzeme kalitesi, ses sisteminin 5 liralık hoparlörle donatılmış olması. Fiyatta da avantaj yok artık. Her ne kadar tasarıma bitsemde gözümde marka aynı. Çoğu kişide benim gibi düşünüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 6 Ocak 2017; 19:32:32 >
  • Çok şık bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Airbag ı açılmamış dünya araç var. Sadece Renault degil. Geçmiş olsun. Tampon vs kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Leğen plastiğinden yapılmış tamponlu bir sürü marka var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

Yav abim 90-100 km ile kaza yaptı airbag açılmadı. Arabanın önü pert haldeyken. Emniyet kemeri olmasa düşünmek bile istemiyorum. Ve bunu ilk yaşayan değiliz. Google da arama yap onlarca sonuca ulaşırsın. Servis umursamıyor bile biliyor çünkü arabalarının ne mal olduğunu kabullenmiyor. Nasıl bir güvenlik güvencesi bu. Kağıt gibi tampon var. İç malzeme kalitesi, ses sisteminin 5 liralık hoparlörle donatılmış olması. Fiyatta da avantaj yok artık. Her ne kadar tasarıma bitsemde gözümde marka aynı. Çoğu kişide benim gibi düşünüyor zaten.

Yani çok şeetmek istemiyorum ama yanlış düşünüyorsunuz sanırım. Ncap çok güzel bir siteye ve güzel verilere sahip. Araçları sadece marka ile değerlendirmek hata olur. Model ve model yılları ile de değişiyor araçlar. Türk halkının matah sandığı alman markalarında neler neler oluyor. Mercedes ini yakan türk videosu bile var yani. Düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 7 Ocak 2017; 0:27:23 >

• bende önceden Fransızdan uzak dur derdim, ama fikrim değişti. Çünkü fransızlar hatalarını gördüler ve bunları düzelttiler şu an Talisman' ın Bir Volvo yada Passat tan eksiği kalmadı. artısı ise tüketimi. Bu kadar hesaplı bir otomobil varken ben kalkıpta sadece alman diye 10bin tl fazla para veremem

Seninki,kedi-ciğer olayı olmuş.
    Araç mükemmel,çok ayrı bir dünya.
    Nereden biliyorum,bende var çünkü.
  • dhdh @ 18 Kasım 2016 22:02:31

Tasarımı mükemmel. Ama araba sadece tasarım değildir. Vermem arkadaş o parayı tekerlekli tabuta. Arabam olmasın yürüyerek gideyim daha iyi.
    Demiş;

Seninki,kedi-ciğer olayı olmuş.
    Araç mükemmel,çok ayrı bir dünya.
    Nereden biliyorum,bende var çünkü.

• ARACINDA AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERİ AÇTIRAN VR MI?

Renault Talisman 2017 Business Car seçildi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.