Şimdi Ara

Renault Talisman'ın kaputu altında yeni motor seçeneği: 1.3 TCe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Niye ki, Renault bir saçmalık yapmaz ve modeli devam ettirirse Talisman ismiyle bir sonraki kasada satacaktır, ama bu ülkede zor satar o ayrı.

Çıkalı kaç sene oldu hala güncel tasarımı var eskimedi yani, 159 gibi.

Ama şahsen Renault laguna ile devam etmeliydi

Alıntıları Göster
    Talisman hangi ülkede sattı ki burada satsın.

Laguna 1 efsaneydi

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Talisman hangi ülkede sattı ki burada satsın.

Laguna 1 efsaneydi

Alıntıları Göster
    Laguna ismi değişmemeliydi.

Her ülkede sattı illaki, zaten bir aracın çok satması neden bu kadar önemli onu anlamıyorum, Jaguar Maserati gırla satsa bu Jaguar ve Maserati yi çok daha kaliteli mi kılacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Laguna ismi değişmemeliydi.

Her ülkede sattı illaki, zaten bir aracın çok satması neden bu kadar önemli onu anlamıyorum, Jaguar Maserati gırla satsa bu Jaguar ve Maserati yi çok daha kaliteli mi kılacak?

Alıntıları Göster
    Bu ülkede zor satar dediğin için söyledim. Laguna kısmında hemfikiriz.
  • Zamanında Diyarbakır Valisi 100 adet bisiklet alıyor, o ildeki çocuklara veriyor. Çocuklar iyi hoş bisiklet sürüyor, Vali ve etrafındakiler mutlu. Sonra çocuklardan biri bisikletle Vali Bey'e çarpıyor. Vali Bey'i kaldırıyorlar, Vali diyor ki; Kürt ne anlar bisikletten...

Sizinki de o hesap.

Not: Hikaye doğrudur değildir bilmem, ırkçı falan da değilim. Üniversitedeki Diyarbakırlı arkadaşıma bisiklet sürelim demiştim o da bana bu hikayeti anlatmıştı. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reno fiat hundai pejo ctroen vs. Bunlara sikdinsene para vermem.
  • 1.33 Ğöno, yine olmadı. Sen B ve C segmentten devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar d sinifina bile findik motor koyuyor bizimkilere sorsan kimse trdeki satislari onemsemedigi icin kucuk motorla ugrasmaz
    bir iki firma disinda tr pazarini sallayan kimse hicbir zaman yoktu zaten de, millet findik motorlarin vergiden bagimsiz uretildigini gorup onyargisini ne zaman kiracak acaba?
    aramizda hala buna karsi 1.6 atmosferik onerecek, otobanda aynada kaybederim ben bunu 140'dan sonrasi onemli yeauvv diyecek fakat her firsatta emniyet kemeri, sinyal kolu, hiz kurallari hakkinda demec verecek kuruscu comarlar malesef mevcut.
    bunlar yuzunden yillardir ulkemizde giris paketi atmosferik belasi bitmedi. bi sene sunlar satilmasa giris pakette daha fazla gormeye baslayacagiz bu motorlari ama yok. ureticinin d sinifina bile koymaktan cekinmedigi motorlar pasamizin b sinifi aracina layik degil.
    guzel motor. bunu asil gectigimiz aylarda megane ile alanlar sansli bana gore.

• Serdar kullanıcısına yanıt
    ben de çok şaşırdım. enterasan
  • Hayatında 1.3 -1.4 turbo 160-170 hp motora binmemiş adam gelip burada motorla alakalı bilinçsizce ve bilgisizce yorum yapabiliyor

• aynı marka altında D segment tasarımını C segmente kopyalayıp sonrada niye D segment satamıyoruz demeleri çok ironik oluyor, bunu farklı yapanlar daha başarılı olmayı hakediyor.

talisman = büyük megane 4
    mondeo = büyük focus
    passat = büyük jetta
    accord = büyük civic
    vs. vs.

farklı olanlar; yeni 508 ve insignia

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

aynı marka altında D segment tasarımını C segmente kopyalayıp sonrada niye D segment satamıyoruz demeleri çok ironik oluyor, bunu farklı yapanlar daha başarılı olmayı hakediyor.

talisman = büyük megane 4
    mondeo = büyük focus
    passat = büyük jetta
    accord = büyük civic
    vs. vs.

farklı olanlar; yeni 508 ve insignia
    Mercedes c, e, s class kopya, audi kopya gırla satılıyor

508 D sedan, Peugeot'da c sedan yok, insignia D sedan astra sedan yenisi çıkmadı 2. Dünya savaşından kalma tasarım, yani 308 sedan çıksa 508'den pek farklı olmaz, yada yeni astra sedan çıksa insignia'dan farklı olmaz, artık durum değişti yeni çıkan arabalar matruşka şeklinde çıkıyor.

Sayın PSA fanı

• - psa fanı değilim.
    - son kasa insignia'nın psa ile alakası yok çünkü psa opeli satın almadan önce 2016 sonunda geldi yeni insignia. opelin kendi tasarımı ve aracıdır.
    - zaten astra k sedan uzun zamandır var ama bize gelmiyor. tasarımıda çok benzemiyor insignia ile.
    - aman diyeyim psa grubu sedan 308 gibi bişey yapmaya kalkmasın, tasarıma gram dokumadan hb arabaya kıç ekleyip iğrenç bişey sunuyorlar, neydi o bi ara 206 sedanlar vardı gözümüz kanıyordu arkadan bakınca, Allahım bi araç bu kadarmı çirkin yapılır. aman aman 308 sedan fikri bile iğrenç, fanboyluğumla biraz çelişti bu yazdıklarım ama önyargınız törpülenmiştir belki biraz egea bey

Renault Talisman'ın kaputu altında yeni motor seçeneği: 1.3 TCe

Renault Talisman'ın kaputu altında yeni motor seçeneği: 1.3 TCe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 7 Ocak 2020; 1:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

- psa fanı değilim.
    - son kasa insignia'nın psa ile alakası yok çünkü psa opeli satın almadan önce 2016 sonunda geldi yeni insignia. opelin kendi tasarımı ve aracıdır.
    - zaten astra k sedan uzun zamandır var ama bize gelmiyor. tasarımıda çok benzemiyor insignia ile.
    - aman diyeyim psa grubu sedan 308 gibi bişey yapmaya kalkmasın, tasarıma gram dokumadan hb arabaya kıç ekleyip iğrenç bişey sunuyorlar, neydi o bi ara 206 sedanlar vardı gözümüz kanıyordu arkadan bakınca, Allahım bi araç bu kadarmı çirkin yapılır. aman aman 308 sedan fikri bile iğrenç, fanboyluğumla biraz çelişti bu yazdıklarım ama önyargınız törpülenmiştir belki biraz egea bey

Astra sedanın yenisi mi varmış hayret...

206 sedan tamamen ucube bir arabaydı

• Renault'un d segment performansı R21, Safrane, Vel Satis, Laguna, Latitude, Talisman. Her arabası kötü müydü hayır bence hiçbiri kötü değildi. Ancak hiçbiri Passat, Superb hatta Mondeo ayarında olamadı. Talisman piyasadan silinmiş bir araba ancak 2 yıl tutunabildi. Muhtemelen 5 yıl sonra Talisman piyasada olmayacak ve yoluna yine başka bir isimle devam edecek

• Renault=dCi

• 1.3 motor mu olurcular burda mı?

• 1.33 mantığını anlayamadım.Muhakkak teknik açıklaması vardır da 0.3 hacim için üst vergi dilimine girmek satış politikasına - akla mantığa - marka yönetimine - pazarlama stratejisine neye uygun..

• motor bagajda degilmi ya
  • 1.33,1.4,1.5,1,6 hepsi aynı vergi dilimindeler.cazibesi güzel ama tutmaz gibi.

• 1.6 180hp veya 1.6 225 hp 508 varken hiçbir şansı yok bu motor seçeneğinin veya renonun. Bu paraya hatta daha azınına 1.6 180 beygir 508 e biner geçilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.