Şimdi Ara

Renault Talisman'ın kaputu altında yeni motor seçeneği: 1.3 TCe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: khanstern

Sacma sapan konusma git bak showrooma camları GM , hala sapına kadar Amerikan arabasıdır Insignia 'nın şu anki güncel modeli.

Reno 1.33 benzinli tenekesine 250 verecegime 1.6cdti sorunsuz tork konvertorlu otomatik Amerikan alirim uzun omurludur.. 97 98 lagunalara bir bak birde vectralara dayaniklilik saglamlik ne bir gor
    97-98 laguna sağlamlık konusunda meşhur değildir. ancak vectra b kasa belki de en sabıkalı araç. fabrika çıkışlı kronik sorunları vardır.

vectra A sağlam araçtır bu arada.
  • obsesoz kullanıcısına yanıt
    Adamlar Türkiye'ye mi üretiyor sanki motoru, bizim ülkemizdeki
    ultra saçma vergilendirme bu motoru üreten adamı niye gersin? Getirmez buraya olur biter...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Dünya kadar 1.33 motor getiren var (misal toyota) bizim ülkeye.Burası için üretilmiyor tabi ki ama burda satanlar açısından yazdım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Renodaki yöneticilerin kafası basmıyor abi bu pazarlama işine.

Her 3-5 yılda bir model ismiyle niye oynarsın sen arkadaş? Geçmişte laguna vardı, güzel de arabaydı, sonra kayboldu gitti.

Daha düne kadar fluance vardı, durup duruken kaldırdılar, megane sedan onun yerini aldı deniyor.

Latitude vardı, birden kayıplara karıştı, şimdi onun yerinde talisman var. Yakında onun da ipini çekerler.

Yahu bir model ismi belirle ve onu nesilden nesile aktar. Yeni model çıkarmak istiyorsan da mevcut modeli koru, yeni modeli onun yanında sat. Böylece köklü ve daha fazla güven veren bir firma imajına sahip ol, bu kadar basit. Bu zihniyetle devam ederlerse halk arasındaki "alt sınıf marka reno" algısını hiçbir zaman yıkamayacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

İnsignia dediğin araç, Peugeot çakması Alman arabası, diğeri VW artığı.

Talisman has be has Renault'dur ondan bundan alınma ortak araç değil

Renault candır 😍😍

Alıntıları Göster
    İnsignia pejo çakması mi bari sen yapma hocam Allah aşkına opeli vs savunmuyorum ama insignia gs tasarımı bundan kat kat iyi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

aynı marka altında D segment tasarımını C segmente kopyalayıp sonrada niye D segment satamıyoruz demeleri çok ironik oluyor, bunu farklı yapanlar daha başarılı olmayı hakediyor.

talisman = büyük megane 4
    mondeo = büyük focus
    passat = büyük jetta
    accord = büyük civic
    vs. vs.

farklı olanlar; yeni 508 ve insignia
    Kendi tezinizi kendi cevabınızla çürütmüşsünüz.... Bırakın türkiyeyi 2008 yılından beri dünyada en çok satan D segmenti o jettanın büyüğü PASSAT.... talismanın iç kalitesi genişliği çol geride rakiplerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Renodaki yöneticilerin kafası basmıyor abi bu pazarlama işine.

Her 3-5 yılda bir model ismiyle niye oynarsın sen arkadaş? Geçmişte laguna vardı, güzel de arabaydı, sonra kayboldu gitti.

Daha düne kadar fluance vardı, durup duruken kaldırdılar, megane sedan onun yerini aldı deniyor.

Latitude vardı, birden kayıplara karıştı, şimdi onun yerinde talisman var. Yakında onun da ipini çekerler.

Yahu bir model ismi belirle ve onu nesilden nesile aktar. Yeni model çıkarmak istiyorsan da mevcut modeli koru, yeni modeli onun yanında sat. Böylece köklü ve daha fazla güven veren bir firma imajına sahip ol, bu kadar basit. Bu zihniyetle devam ederlerse halk arasındaki "alt sınıf marka reno" algısını hiçbir zaman yıkamayacaklar...
    İsim değiştirmede 1. Sırada fiat sonra reno gelir 😂
    Fluence ise samsung markası sm3 ün ta kendisidir. Zaten megane gibi köklü bir model varken niye flü çıkartılır?

Bence megane 2 nin faz1 üretimlerindeki kronik hataların fazlalığıyla olumsuz izlenim oluştu onu kaldırmak için yaptılar. Yoksa hiç mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türküdiyar -- 8 Ocak 2020; 19:11:26 >

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Onu lafın gelişi söyledim

Ama bir sonraki kasa doğrudan 508 üzerine olacak, yani opel doğrudan Peugeot üzerine olacak, ben zaten bunu yadırgamıyorum Peugeot iyi marka severim ama Renault bana daha çok hitap ediyor.

Fransız arabaları yerden yere vurulsada iyi arabalar

Ama Fiat 500 ailesini iptal ederse, Peugeot ile Fiat'a mutluluklar ben Renault Dacia ailesine geçerim

Zaten çok uzun süredir Fiat kullanıyorum 15 küsür sene oldu dile kolay, bir çocuk doğdu ilk okul orta okul bitirdi liseye gidiyor ben hala aynı marka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

İsim değiştirmede 1. Sırada fiat sonra reno gelir 😂
    Fluence ise samsung markası sm3 ün ta kendisidir. Zaten megane gibi köklü bir model varken niye flü çıkartılır?

Bence megane 2 nin faz1 üretimlerindeki kronik hataların fazlalığıyla olumsuz izlenim oluştu onu kaldırmak için yaptılar. Yoksa hiç mantığı yok.

Alıntıları Göster
    Fluence baştan aşağı ucube bir modeldi hiç olmaması gerekirdi

Laguna daimi kalmalıydı, liftback olmasın sedan olsun ama laguna kalmalıydı, üstüne iki model değişti, bu yüzden Fransızlar bi türlü D segmentini tutturamadı.

Talisman ve 508 kalıcı olursa tutacaktır

• Umarım dahada fazla tutulmaz,tutulmuyor diye gidip ucuza temiz laguna 2 aldım 6 senedir biniyorum.Talismanda tutmasın hatta yeni kasada ismi değişsinde ucuz yollu talismana binelim

• quote:

Onu lafın gelişi söyledim

Ama bir sonraki kasa doğrudan 508 üzerine olacak, yani opel doğrudan Peugeot üzerine olacak, ben zaten bunu yadırgamıyorum Peugeot iyi marka severim ama Renault bana daha çok hitap ediyor.

Fransız arabaları yerden yere vurulsada iyi arabalar

Ama Fiat 500 ailesini iptal ederse, Peugeot ile Fiat'a mutluluklar ben Renault Dacia ailesine geçerim

Zaten çok uzun süredir Fiat kullanıyorum 15 küsür sene oldu dile kolay, bir çocuk doğdu ilk okul orta okul bitirdi liseye gidiyor ben hala aynı marka
    500 serisini iptal etmezler. En azından yeni modelleri gelecekti. Güncel motorlarla. Fiarın alınacak aracı 500 serisi...psa ile daha da geliştirir platfoem olayını. Gerçi 500x jeeple aynı platformda üretiliyor psa ya gerek yok ama fiattan bi insignia gibi d segment beklenir açıkçası. Ne de olsa kardeş firmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

500 serisini iptal etmezler. En azından yeni modelleri gelecekti. Güncel motorlarla. Fiarın alınacak aracı 500 serisi...psa ile daha da geliştirir platfoem olayını. Gerçi 500x jeeple aynı platformda üretiliyor psa ya gerek yok ama fiattan bi insignia gibi d segment beklenir açıkçası. Ne de olsa kardeş firmalar

Alıntıları Göster
    Zamanla görecez, 500 ailesinden bir model veya başka model iptal olsun Fiat biter bende, punto falan ekleyebilir modelleri arasına ama mevcut model iptal edemez, bu konuda yalama oldu Fiat'ın modelleri.

Son olarak artık egea çıktı bir kere, sonrası kasa İtalyan olur PSA olur Tofaş olur onu bilmem, ama isim artık daimi devam edecek, tempra marea siena albea linea vakaları olmayacak

• quote:

Zamanla görecez, 500 ailesinden bir model veya başka model iptal olsun Fiat biter bende, punto falan ekleyebilir modelleri arasına ama mevcut model iptal edemez, bu konuda yalama oldu Fiat'ın modelleri.

Son olarak artık egea çıktı bir kere, sonrası kasa İtalyan olur PSA olur Tofaş olur onu bilmem, ama isim artık daimi devam edecek, tempra marea siena albea linea vakaları olmayacak

Alıntıları Göster
    Egea sadece bizim ülkede. Dışarda tipo diye satılıyor.

• Talisman once malzeme kalitesini arttirsin. Cok sikayet var bu konuda

• BEN 3 SENEDİR TALİSMAN EN FUL MODELİNE BİNİYORUM BENCE PASATAN SÜPER B DEN DAHA GÜZEL DAHA KONFORLU BİR ARAÇ BEN ÇOK MEMNUNUM TALİSMAN ADI DEĞİŞTİRİLMEDİĞİ SÜRECE BAŞKA ARACA BİNMEM TALİSMAN D SEGMETİNE GÖRE MÜKEMEL BİR ARAÇ

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.