Şimdi Ara

Renault Toros yerine ne alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,benim 2000 model toros aracım var,çiftçilik yaptığım için işimi bu görüyor.ama her yönden sert olduğu için değiştirmeye karar verdim ama alacağım araç hakkında karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim(21 bin laraya kadar imkanım var) ne tür marka önerirsiniz? Hayırlı günler herkese...

• Logan MCV 5 kişilik Ambiance Edition 1.6 Mpi LPG 85 bg Euro 5 için ne dersiniz?
  • 1.5 dizel dacia alınabilir.
  • Benimde aklimdan dacia logan mcv gecti hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacia duster
  • Kangoo,doblo tarzi araclar olabilir veya dacia logan cok uygundur sizin icin.

• dacia logan mcv

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir116

Logan MCV 5 kişilik Ambiance Edition 1.6 Mpi LPG 85 bg Euro 5 için ne dersiniz?

Tam size göre biçilmiş kaftan derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 13 Eylül 2012; 8:44:39 >
  • dizel mi lpg limi? görüşleriniz için teşekkürler
  • Toros'a ne kadar istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir116

Logan MCV 5 kişilik Ambiance Edition 1.6 Mpi LPG 85 bg Euro 5 için ne dersiniz?

Tam size göre biçilmiş kaftan derim...

işinizi fazlasıyla görür. torostan birazda konforludur
  • bence torosunuzu satmadan yanına bir dacia alın... Her araç satılır bir tek toros kalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

bence torosunuzu satmadan yanına bir dacia alın... Her araç satılır bir tek toros kalır...

artı 1

yazmayı bırakmış ıdım bu konuyu görünce aziz kancar dönüşü yaptım toros satılmaz yaşanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

quote:

bence torosunuzu satmadan yanına bir dacia alın... Her araç satılır bir tek toros kalır...

artı 1

yazmayı bırakmış ıdım bu konuyu görünce aziz kancar dönüşü yaptım toros satılmaz yaşanır

bakın Faruk abime, Toros'u satmadan MZ almış, hatta onu da satmadan dağa taşa vurmaya bir araba daha alır.
  • quote:

quote:

artı 1

Faruk abi ciddiyetine hayranim,forumun gorup gecirdigi en mantikli insan sizsiniz

• quote:

quote:

artı 1

aziz kancar dönüşü

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

quote:

artı 1

bakın Faruk abime, Toros'u satmadan MZ almış, hatta onu da satmadan dağa taşa vurmaya bir araba daha alır.

torosun yerini hanca toros doldururuz kardeşim dacia torosun yan sanayidir çabuk kırılır yolda bırakır

• torosum full sayılır yok yok(çelik jant,pioneer ses sistemi,orjinal siyah cam,koltuklar deri döşeme,kapılar otomatik açma kapama) :) satmasam mı acaba? :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.