Şimdi Ara

Renault Twizy ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aracın kapıları opsiyon olarak sunulmakta

Şakamı ?

Geleceğin arabaları bunlar olacaksa,durdurun zamanı :)
  • bu da plastik cam uygulaması;

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Şakamı ?

Kullanım maksadına göre büyük kolaylık sağlayabilecek bir şey bu.
    Tanıtım araçları haricinde youtube'da ne kadar araç gördüysem hepsi kapılıydı. Kimse kapısız almamış zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Şakamı ?

Kapı opsiyon cam opsiyon bile değil.Kış kullanımı için düşünmüyorlar herhalde
  • klima varmı klima ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

klima varmı klima ?

KKM var hocam. O nedir diye soracak olursanız; Yani, "Kendinden Klimalı Camlar"

@Schneeflocke ; bu alet kışın sokağa çıkarsa patencilik oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 6 Eylül 2012; 1:10:23 >
  • Bu aracı merak ediyorum fuarda inceliycem
  • hayran kaldım arabaya ama arkada niye cam yok park ederken sıkıntı cıkar birini falan ezerler

edit:normal araba düşündüm ilk başta camdan dısarı bakarak hiç sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 6 Eylül 2012; 2:08:16 >
  • araç güzel. tam şehir içi aracı. yalnız Türkiye'de 20 bin lira olur. Batarya kirasıda en az 60-70 lira olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

hayran kaldım arabaya ama arkada niye cam yok park ederken sıkıntı cıkar birini falan ezerler

edit:normal araba düşündüm ilk başta camdan dısarı bakarak hiç sıkıntı olmaz

• Plastik cam uygulanmamış Twizy'nin yağmurda gösterdiği performans...

@Mete321 ' e teşekkürler..
  • Twizy kaza testi... (Bence) gereğinden fazla başarılı duruyor...

@Mete321'e teşekkürler..
  • En azından çift kişilik olsaydı bir geleceği olabilirdi insanlar buna 7-10bin euro verene kadar gider smart alır oda az yakıyo nede olsa ha elektirik ha benzin Türk milleti çevre kirliliğine değil cebinden çıkan paraya bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

En azından çift kişilik olsaydı bir geleceği olabilirdi insanlar buna 7-10bin euro verene kadar gider smart alır oda az yakıyo nede olsa ha elektirik ha benzin Türk milleti çevre kirliliğine değil cebinden çıkan paraya bakar

Araç zaten 2 kişilik. Arka tarafta bir kişi daha oturuyor.. Bagaj olarak ise arkada oturanın kafalığının arkasında ve koltuğun altında saklama yerleri var..
    Ha siz 2 kişilik derken yan yana iki koltuktan bahsediyorsanız o ayrı..
  • yazıda ilgimi çeken şey Kapılar Opsiyonel. kapı nasıl opsiyonel oluyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

En azından çift kişilik olsaydı bir geleceği olabilirdi insanlar buna 7-10bin euro verene kadar gider smart alır oda az yakıyo nede olsa ha elektirik ha benzin Türk milleti çevre kirliliğine değil cebinden çıkan paraya bakar

Araç zaten 2 kişilik. Arka tarafta bir kişi daha oturuyor.. Bagaj olarak ise arkada oturanın kafalığının arkasında ve koltuğun altında saklama yerleri var..
    Ha siz 2 kişilik derken yan yana iki koltuktan bahsediyorsanız o ayrı..

Aaaa evet arkadada oturak varmış fark etmedim. Yalnız bunu aldık diyelim şarj etmeside sorun olur diyelim evde şarj ettik akrabamıza gittik arabanın şarjıda azalmış hala boşda priz var mı arabayı azcık şarja takıyım dediğinde " aman oğlum yok yok geçen ay zaten fatura fazla gelmiş enişten sinirlendi koca arabayı şarj edip ocağımıza incir ağcımı dikecen" diye şarj sorunu olur puhahaa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.