Şimdi Ara

Renault yol yardım servisinin bana ve eşime çektirdikleri çile... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun wizard, gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

İnsanların fanatikliğini de anlamış değilim, yok reno öyle şey yapmaz, yok master 10 numaradır... Her araçta sıkıntı olabilir fakat servisin yaklaşımı da önemlidir burda. Gerçi hoş bu gibi durumlarda daha servisinden memnun olanı görmedim. Herşey yolundaysa çok iyiler sadece...

Umarım hakkınızı sonuna kadar arar ve elde edersiniz..
  • sağolasın.benim esas sorunum servis değil zaten.insanlık hali olabilir.kul yapısı bu sonuçta..esas sorunum yol yardım denen yer ile....yol yardım yerine yol eziyeti demeleri lazım o bölüme...
  • çok geçmiş olsun.bence dava açın.onların callcenterları ses kaydı yapıyordun onları çıkartsın ve o delillerle dava açın.ayrıca şunu bilinki araç yeni ise garanti kapsamındadır.tüketici kanunlarına göre 3 kere aynı arızadan servise gelen araç yada mal geldiği taktirde müşteri kaynaklı sorun olmadıkça geri alınır ve yenisi verilir.bu otomobil içinde böyle bilgisayar içinde cep telefonu içinde böyle.ben sizin yerinizde olsam bir dakika durmam dava açardım.tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNR GT

Reno yapmaz öle şey yanlışlık olmuştur.

Halkın markası halkı madur etmez.

mantığa bak...
  • kasko yu neden aramadınız .kaskoyu arsaydınız keşke .sabaha kadar neden beklediniz.

ben aynı durumda kasko şirketini bile aramadım.kasko yaptırdığım arkadaşı aradım.

samsunda kiralık araç yoktu bayram üzeri ta çorumdan samsuna kiralık araç getirdiler aynı gün.axa çok iyi bu konuda.1hafta bende kaldı araç .sonra teslim almayada geldiler .1tl ödemedim.

kasko yaptırırken mutlaka full yaptırın .1 gün biyerde çok işinize yarar.iyiki 3-5 tl den kaçmayıp yaptırmışım dersiniz.

ticari araç veremeyebilirler lakin arıza sebebiyle doğan ticari zararınızı karşılamak zorundalar.davanızı açın.kasko şirketi rönodan söke söke alır onu.
  • bende şu sıralar servislerle uğraşıyorum. konu taze hala forumda. diyeceğim türkiye'de müşteri memnuniyeti sorun olana kadar var. sorun olunca ne müşteri kalıyor ne memnuniyeti. yine de kavga gürültü etmeden sesinizi çıkartın çünkü ancak öyle hakkınızı alabiliyorsunuz.
  • Renoda bozuldu demekki halkın markası olduğunu unuttumu ne ayıp ayıp!
  • Geçmiş olsun.Mahkemeye verebilirsiniz bu arada aracı kullanmaya devam edebilirsiniz.Mahkeme uzun sürebilir ama aracı kullanabileceğiniz için sonuç önemli kazanır paranızı veya yenisini alabilirsiniz.MAhkemeden korkmayın.

Bu arada servis olarak mais bornova yı tercih etseniz çok daha iyi olurdu.manisa orduyu da ermatıda iyi biliyorum.

Bence direk müdürle görüşün servis müdürü filan boşverin en yetkili kişiyle görüşün imkan varsa da bornova-mais te onarım yaptırın .

Canınızı sıkmayın herşey yoluna girer bunların hepsi birer sınav yaşadık biliyorum hiç üzüldüğünüze değmez sabırlı olun AMA HAKKINIZI SONUNA KADAR ARAYIN DEDİĞİM GİBİ EN YETKİLİ KİŞİ İLE GÖRÜŞÜN SORUNUMU ÇÖZÜN MAĞDURUM MESAJINI VERİN ..

• Arkadaşlar konu ile ilgili 2 ay önce bi kart satmislar babama 7-24asistanim kart DIE yilda 150 TL oduyoruz...yilda 3er kez lastik. Patlaması benzin bitmesi kaza ve Ariza durumunda çekici. Hizmeti veriyorlarmis. Ve yine Ariza kaza durumunda ücretsiz yilda 3er kez ve 3er gün otel konaklama rent a car araç kiralama hava yada kara yoluyla ücretsiz istediğimiz yere ulasttiriyorlarmis ve 3 gün önce sabah kalktim lastik patlamis dedim al sana deneme firsati asistanim karti aradim 27 dk sonra çekiciyle geldiler valla bedava deistiler para pul odemedkim helal olsun adamlara tavsiye ederim çok kapsamli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibalisali -- 25 Eylül 2014; 12:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibalisali

Arkadaşlar konu ile ilgili 2 ay önce bi kart satmislar babama 7-24asistanim kart DIE yilda 150 TL oduyoruz...yilda 3er kez lastik. Patlaması benzin bitmesi kaza ve Ariza durumunda çekici. Hizmeti veriyorlarmis. Ve yine Ariza kaza durumunda ücretsiz yilda 3er kez ve 3er gün otel konaklama rent a car araç kiralama hava yada kara yoluyla ücretsiz istediğimiz yere ulasttiriyorlarmis ve 3 gün önce sabah kalktim lastik patlamis dedim al sana deneme firsati asistanim karti aradim 27 dk sonra çekiciyle geldiler valla bedava deistiler para pul odemedkim helal olsun adamlara tavsiye ederim çok kapsamli

Kasko varsa araca bu hizmetleri zaten veriyor. Ayrica lastik patlamasi icin bir kompresor(30tl) ve lastik tamir kopugu(10tl) alin arabanizda dursun. Lastik degistirmekle ugrasmadan en yakin lastikciye kadar sizi goturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.