Şimdi Ara

Renault yol yardım servisinin bana ve eşime çektirdikleri çile...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar burdan çok yardım aldım ve bende yardımım bulunsun diye başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istedim....

Yeni master 3 sahibiyim.Keşke sahip olmasaymışım.2 Aralık akşamı aracım Manisanın Soma ilçesinde arıza yaptı ve orada kaldım.3 Aralık sabahına yol yardım servisinizi aradım.Manisa ordu a.ş.den geldiler ve aracın arızasının bulunduğu yerde tamirinin olanaksız olduğunu ve çekilmesi gerektiğini söylediler.kasım 12 de aynı arızadan dolayı servise çekilen aracımız 25 kasım günü bize geri verildi.İlk turumuzda gene aynı arızadan dolayı bizi yolda bırakması canımızı sıktı.Üstüne birde yol yardım dediğiniz sözde bölümde bize çekici göndermeyince iyice canımız sıkıldı.benim aracım 2 hafta serviste yatmış tek gelirimiz bu araç.İş için çıktığımız ilk turdada yolda bırakınca gene 5 kuruş kazanamadan renault yol yardım servisindekiler benden 200 lira istediler aracımı servise çekmek için.bende vermem deyince almadılar beni soğukta öylece bıraktılar...şimdi aracımı kaskonun çekicisiyle servise çektirdim.Sabahın 8 inden akşamın 8 ne kadar beni yollarda mağdur ettiler.Üstelik yanımda eşimde vardı ve onun yanında beni bu duruma düşürdüler.Bana şimdi sakın 7/24 yol yardımımız var demeyin.Şu anda bu mailide hasta yatağımdan yazıyorum.2011 çift tekerlek master alıyoruz 60 milyar borçlanıyoruz ama hizmet sıfır diyeceğim ama o bile yok...SIFIRIN ALTINDA...Şimdi aracım izmir ermat servisine çektirdim.Büyük ihtimalle 2 hafta daha yatıcak.adamlar bizi kaale bile almıyorlar.aracım yüklü olduğu için çekiciye 200 lira vermem gerekiyormuş.zaten yüklü gezmiceksem niye master çift teker alayım?clio alırım.
    onada tamam dedim.gönder bana bir master atalım içindeki malı ona boş çekin.yok efendim size clio verebiliriz...ne demek bu ya?ben ticari araç alıyorum işim bu vergisi algısı ona göre neymiş efendim aracı boş gezdircek mişim...
    yani uzun lafın kısası master ve renault a tabii yol yardım denen yerede
    dün sinirden burnum kanadı ya o kadar adamlar beni sinir etti.ben daha para kazanmadan adamlar benden para istiyo...eğer arkadaşlar biz böyle susarsak bu adamlar daha bizi çook yollarda bırakırlar...susmayalım diye ben buraya yazıyorum ve uyarıyorum.eğer aracınız renaultsa sakın yolda kalmayın!kalsanızda renault yol yardımı aramayın.ben aynı hatayı yaptım.hemde yanımda eşim varken.yollarda iti var uğursuzu var.düşünün yani o kadar doluyum.master varsa altınızda clio nun bagajına koyabilecek kadar malla dolaşın yoksa sizi almazlar.master a clio veriyorlarsa eğer...s,iz sakın clio ile yolda kalmayın!!!yoksa sizede bisiklet verirler.müşteri ve tüketici haklarında arızalı malın tamiri süresince aynı malın dengi veya muadili verilir diye yazıyor ama adamlar kocaman master çift teker 2011(garantili sözde)e muadil olarak clio diyor...

• Gecmis olsun diyecek soz kalmamis yani. Bence bu durumu renault turkiye ilgili makamlara sikayet edin. Hem ayni arizayi 2. defa yapmis hemde servisin yaptigi terbiyesizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

Gecmis olsun diyecek soz kalmamis yani. Bence bu durumu renault turkiye ilgili makamlara sikayet edin. Hem ayni arizayi 2. defa yapmis hemde servisin yaptigi terbiyesizlik.
    hocam araç garantiliyse çekiciye para ödememeniz gerekiyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

Gecmis olsun diyecek soz kalmamis yani. Bence bu durumu renault turkiye ilgili makamlara sikayet edin. Hem ayni arizayi 2. defa yapmis hemde servisin yaptigi terbiyesizlik.

sağol kardeşim teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

dediklerine göre aracımda yük olduğu için ödemem gerkiyomuş.masterla yüksüz gezin diyolar yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.i.z.a.r.d.

quote:

dediklerine göre aracımda yük olduğu için ödemem gerkiyomuş.masterla yüksüz gezin diyolar yani...

hayatımda duyduğum en saçma bahane çok geçmiş olsun,demekki renault dan ticari araç alınmaz..
  • quote:

quote:

quote:

hayatımda duyduğum en saçma bahane çok geçmiş olsun,demekki renault dan ticari araç alınmaz..

Alıntıları Göster
    Denizkubi'den açıklama bekliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Denizkubi'den açıklama bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun,sinirlenmekte haklısınız ama kendinizi de bu kadar yıpratmayın.
  • Gecmis olsun. bence hakkinizi arayin. Garanti kapsaminda olmayan Renaulta yol yardimin yanlis teshisi ile mudahele bizi bir hayli zor duruma sokmustu. Dava sonunda bildigim kadariyla taksi parasini bile aldik.(sonuc cok karisikti sen onu ver o bunu alsin vs. ama toplamda biz zararimizi almistik:)))
    Siz de garanti kapsamindaki bir Mastera karsilik Clio onerdikleri icin, zararinizin karsilanmasini talep edebilirsiniz. Dediginiz gibi Clio MAster muadili olamaz.

BU arada yol yardim bizimde koltugun altini acmisti akuye ulasmisti (hatta sokmustu sanirim, her yer asit doluydu, sonra kendi suclu oldugunu anlayinca araci o halde birakip gitmisti. Babam bu islerden anlamiyor olsak oyle kala kalmistik ortada. Bu olay 10 yil once olmustu. Demekki 10 yildir degisen bir sey yok musteriyi yolda birakmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 4 Aralık 2011; 19:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Alıntıları Göster
    size geçici araç temininde b yada c segmenti araç vermeleri normal çünkü aracın garanti belgesinde de bu şekilde yazıyor anlaşılan hiç okumamışsınız

sizden çekici ücreti istemeleri anormal en fazla sizi biraz daha bekletebilirlerdi sebebi ise aracınız hem extra uzun hem ticari yani her kurtarıcı taşıyamıyor maalesef bu tür araçları

renault a çamur atmanızı normal karşılarım fakat master a çamur attırmam bu arada aracınızın arızasından da bahsederseniz iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Alıntıları Göster
    evet güven bey aynen.teşekkür ediyorum.
    ken arkadaşım belki tek olsam bu kadar yıpratmazdım ama eşimde işin içinde olunca bütün soğuğu yiyip hasta yatınca bütün pazar günü,birde dünkü olay esnasında başımıza işte alıyorduk...katil olacaktım neredeyse...o yüzden iyice allak bullak oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

size geçici araç temininde b yada c segmenti araç vermeleri normal çünkü aracın garanti belgesinde de bu şekilde yazıyor anlaşılan hiç okumamışsınız

sizden çekici ücreti istemeleri anormal en fazla sizi biraz daha bekletebilirlerdi sebebi ise aracınız hem extra uzun hem ticari yani her kurtarıcı taşıyamıyor maalesef bu tür araçları

renault a çamur atmanızı normal karşılarım fakat master a çamur attırmam bu arada aracınızın arızasından da bahsederseniz iyi olur

Alıntıları Göster
    ben fanatik değilim ama tonlarca para verdiğim araç 3 ayda 2 kere kayış koparıyorsa ben o araca her türlü şeyi söylerim.iveco daily kullandım,peugeot boxer ve citroen jumper kullandım ama bu masterın bana yaptığını kimse yapmadı.bizde araştırdık iyi diye aldık ama 2 kez yolda bıraktı beni.herkezin çok sızlandığı jumper bile 280.000 km tık demeden yaptı.sadece rutin bakımlarla.....inan seninde master yolda bıraksın ve eşinede o esnada sözlü tacizde bulunsunlar ne mastera lafı kalır nede renault u.babamı bile gözüm görmez....

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Gecmis olsun. bence hakkinizi arayin. Garanti kapsaminda olmayan Renaulta yol yardimin yanlis teshisi ile mudahele bizi bir hayli zor duruma sokmustu. Dava sonunda bildigim kadariyla taksi parasini bile aldik.(sonuc cok karisikti sen onu ver o bunu alsin vs. ama toplamda biz zararimizi almistik:)))
    Siz de garanti kapsamindaki bir Mastera karsilik Clio onerdikleri icin, zararinizin karsilanmasini talep edebilirsiniz. Dediginiz gibi Clio MAster muadili olamaz.

BU arada yol yardim bizimde koltugun altini acmisti akuye ulasmisti (hatta sokmustu sanirim, her yer asit doluydu, sonra kendi suclu oldugunu anlayinca araci o halde birakip gitmisti. Babam bu islerden anlamiyor olsak oyle kala kalmistik ortada. Bu olay 10 yil once olmustu. Demekki 10 yildir degisen bir sey yok musteriyi yolda birakmaya devam.

çok sağol dostum.evet dediğin gibi değişen hiçbir şey yok...eski tas eski hamam.bende sitesine bir mail attım.bakalım verdikleri cevaba göre hukuki yollara başvuracağım bende.

• quote:

ben fanatik değilim ama tonlarca para verdiğim araç 3 ayda 2 kere kayış koparıyorsa ben o araca her türlü şeyi söylerim.iveco daily kullandım,peugeot boxer ve citroen jumper kullandım ama bu masterın bana yaptığını kimse yapmadı.bizde araştırdık iyi diye aldık ama 2 kez yolda bıraktı beni.herkezin çok sızlandığı jumper bile 280.000 km tık demeden yaptı.sadece rutin bakımlarla.....inan seninde master yolda bıraksın ve eşinede o esnada sözlü tacizde bulunsunlar ne mastera lafı kalır nede renault u.babamı bile gözüm görmez....

geçmiş olsun,bir avukatla görüşün derim siz ticari adamsınız aracın yatması sizin zararınız demektir.Bu arada ermat hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor,aracı teslim alırken çık iyi inceleyin derim,bura da paylaşılmıştı sembolün turbosunu değişmeden değiştik diye para almışlardı hatırladığım kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

geçmiş olsun,bir avukatla görüşün derim siz ticari adamsınız aracın yatması sizin zararınız demektir.Bu arada ermat hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor,aracı teslim alırken çık iyi inceleyin derim,bura da paylaşılmıştı sembolün turbosunu değişmeden değiştik diye para almışlardı hatırladığım kadarıyla

Alıntıları Göster
    Şaşırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Şaşırmadım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum bence tüketici hakları vasıtası ile hakkınızı arayın......
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun bence aracınızın yenisiyle değişimini isteyin alttan aldıkça umursamaz olurlar ortalığı ayağa kaldırmanız lazım
    Bir yakınımım fabrika hatası sonucu yamuk takılan ön camını garanti yerine kaskoya sokmaya çalışmışlardı sert çıkınca tıpış tıpış garantiye soktular
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

geçmiş olsun bence aracınızın yenisiyle değişimini isteyin alttan aldıkça umursamaz olurlar ortalığı ayağa kaldırmanız lazım
    Bir yakınımım fabrika hatası sonucu yamuk takılan ön camını garanti yerine kaskoya sokmaya çalışmışlardı sert çıkınca tıpış tıpış garantiye soktular

Alıntıları Göster
    hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.bir konuyu daha sormak istiyorum,bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.bendeki master frigofirik(yani içi izolasyonlu ve donduruculu)bu durum aracımı garanti dışı bırakır mı?şimdi servise gerekeni söylicem ama aracın garanti dışı kalması gibi bir durum söz konusu olur mu?

• quote:

hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.bir konuyu daha sormak istiyorum,bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.bendeki master frigofirik(yani içi izolasyonlu ve donduruculu)bu durum aracımı garanti dışı bırakır mı?şimdi servise gerekeni söylicem ama aracın garanti dışı kalması gibi bir durum söz konusu olur mu?

Alıntıları Göster
    Reno yapmaz öle şey yanlışlık olmuştur.

Halkın markası halkı madur etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNR GT

Reno yapmaz öle şey yanlışlık olmuştur.

Halkın markası halkı madur etmez.

oldu ben bu kadar şeyi yalan yanlış yazdım.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.